Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxey wrote:Dzień dobry przy kawce
Wszystkie pewnie z chłopami jesteście, a mój pracoholik jest w swoim żywiole, więc jestem samaAle już niedługo
Toxey, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:I będziesz z nim ciałem
W dosłownym tego słowa znaczeniu
Toxey, Staraczka23, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Jak łóżko nie wytrzyma to przetestujecie inne meble
Najwygodniej na pralce
Toxey, Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja z moim obchodzimy dzis PIERWSZA ROCZNICE SLUBU
A jestesmy ze soba juz prawie 8lat
Byly rocznicowe przytulanka,wspolne odswietne sniadanko i bedzie spacer i lody. Ech rok temu to nie byla taka piekna pogoda hehe lalo do samego kosciola
Pozniej obejrzymy slubne zdjecia.Toxey, Ola_45, Staraczka23, Lenka87, anjaaa, monika_89, tysiaa93, Bree, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap my mamy 1 rocznicę w czerwcu, a też jesteśmy ze sobą prawie 8 lat, więc jak teraz się nie uda, to w czerwcu będę pokładać wielkie nadzieje, w dodatku w czerwcu bym rodziła, więc aniołek musi do nas wrócić
monika_89, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęścia na kolejne lata życzę.
Ja znowu przyszl do swojego bo w domu u rodzicow wytrzymac nie szlo
Z tronu do was pisze haha skoncze i do rodzicow ide bo cos ojciec fryzure sobie zrobil zle i mam poprawic maszynka, ponoc wyglada komicznieToxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Staraczka Ty już na półmetku, teraz z górki
Imię już wymyślone?
Udało Ci się szybko znowu zajść, napawa nadzieją dla innych
A im blizej tym gorzej bo zaczynam bac sie porodu, ogladalam polska wersje porody na polsat cafe chyba w piatek i tak jedna dostala kroplowke bo szyjka miala rozwarcie a skurczy brak a druga odwrotnie skurcxe byly silne a szyjka za male rozwarcie.
Jutro mam wizyte musze zapytać czemu ruchow nie czuje jeszcze bo na fioletowej dziewczyny juz czuja
Miala byc Dagmara ale bedzie Roksana jednak
Zrobilam podpis o cp i straconych narzadach aby reszta dziewczyn nie tracila wiaryToxey, Lenka87, monika_89, tysiaa93, Bree, Ola_45, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI myślę, że ten podpis właśnie też napawa nadzieją, bo nawet z problemami może się szybko udać
Nie denerwuj się tym brakiem ruchów, każdy maluch jest inny, widocznie Twoja córcia piłkarzem nie będzie
Daj znać po wizycie czy wszystko w porządku.
Też oglądam nieraz porody, heh mój jak to widzi, to od razu przełącza, no ale lepiej się przygotować na to co nas czeka, kolorowo na pewno nie będzie, ale mimo to będzie to najcudowniejsza chwila w życiu!monika_89, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy razem 6 lat, 4 po ślubie
Kurde, nic mi się nie chce dzisiaj. A jak pomyślę o staraniach, to ogarnia mnie totalna panika
Niepotrzebnie sobie wyliczałam ten TP
Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka ja też panikowałam, ale jak nadeszły te dni, to już podchodziłam z pozytywną energią, jestem mega pozytywnie nastawiona, musi się udać i już. Najwyżej będę później ryczeć, trudno. Nie maj to czerwiec...
Lenka87, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
W moim wypadku chodzi raczej o ten przypuszczalny termin porodu, a nie o strach że się nie uda. Bo wiem, że się uda i że musi być dobrze
hiacynta99, tysiaa93, Bree, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitacie
piękna pogoda my rozkładamy trampolinę dzis mam wolne
małpa juz poszła
tylko cycki dramat strasznie mnie bola i sutki?, toxey fajnie ze owulka byla widac to na wykresie ladnie
Lenka będziemy miec podobny termin porodu heh może 2,dni różnicy hihi
co z cyklem Bree?,te plamiena ?tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dostałam takie oto zdjęcia od naszej Matyldzi
Laseczki pierwsza klasa;*
Jakie ślicznotki mój Filip widział tą księżniczkę i sie pytal czy ta dziewczynka będzie z nom chodzić do szkoły hehehematylda08, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas piekne slonce to i samopoczucie lepsze. Maz pojechal do domu konczyc remont a ja z sunkiem do jutra zostaje u rodzicow.
ciekawe co bedzie w srode na wizycie, caly czas licze na dobre wiesci. co dziwne od 3 dni mam mdlosci, wczoraj zwymiotowalam kolacje... nie chce sie na nic nastawiac... zobaczymy .
monika_89, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015