Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A ja w drodze nad morze
mąż wrócił wcześniej z pracy i oznajmił że mam 30 minut na spakowanie i zabiera mnie nad morze
nocleg już opłacony więc spakowałam się i oto jestem w drodze do Mielna
Nie przygotowana, zaskoczona, nogi i pachy nie ogolone ale co tam po drodze na stacji kupię maszynkę
Bree, PrimaSort, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Prima fajna niespodzianka! A daleko macie do morza od domu?
Ja od wczoraj przechodze sama siebie w kuchniwczoraj byl pieczony pstrag z frytkami,a dzis yypowo po polsku schabowy z mloda kapustka i ziemniakami. Mniam!ale z kolei jak maja do mnie przyjsc goscie to zawsze sie spinam i cos mi nie wychodzi
Dzis u mnie w stolicy mecz finalowy Legia:Lech wiec wieczorem bedzie sie dziac (raczej w zlego tego slowa znaczeniu)Bree, Monkey, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ediii wrote:Cześć kobiety majowkowe!
Ja niby mam wolne od pracy, ale wykańczamy dom, więc roboty nie brakuje
Bree, piękne Dogi!
Uwielbiam psy, mam dwa amstaffy, jeszcze tydzień temu miałam 7 szczeniąt a teraz już tylko dwa duże
Pogoda dziś fajna, można by witamyny D zaczerpnąc.
ja bylam kiedys mama zastepcza dla staffika, byl przezabawny, a jaki grzeczny, u nas w miescie co drugi pies to staffik a reszta to harciki, wilczarze irlandzkie i whippetyMonkey, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Pojechałam na rower, zrobiłam ponad 20 km, złość na męża trochę mi minęła. Potem powiedział, że chciałby żebym go zawiozła do miasteczka po marketu budowlanego... No to pojechaliśmy... po zasłonkę prysznicową. Mam nadzieję, że to tymczasowe rozwiązanie nie będzie trwało za długo.
A za 2 godzinki wychodzimy i jedziemy na grila do mojej koleżanki.
A u nas byl dzisiaj drugi etap Tour de Yorkshire, cale miasto zdominowane przez kolarzyMonkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza dzisiaj, jak zwykle zreszta co weekend. Ja nad morzem ostatnio co 2 tygodnie jestem
Ale daleko nie mam, moze nastepnym razem wybiore sie nad ocean wreszcie bo nie bylam w tym roku ani razu.
Zapomnialam napisac ze ksiezna Kate urodzila dzisiaj rano coreczkeno i jest kolejne Royal Baby
My zaprosilismy do siebie znajomych na herbatke, (czytaj brandy) i posiedzimy sobie troszke na ploteczkach
W ogole to @ nadal nie mam a test ciazowy wyszedl mi negatywny... juz sama nie wiem co mam myslec
Udanej soboty kobietkikierzynka, PrimaSort, Monkey, matylda08, tysiaa93, Toxey, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Prima fajna niespodzianka! A daleko macie do morza od domu?
Ja od wczoraj przechodze sama siebie w kuchniwczoraj byl pieczony pstrag z frytkami,a dzis yypowo po polsku schabowy z mloda kapustka i ziemniakami. Mniam!ale z kolei jak maja do mnie przyjsc goscie to zawsze sie spinam i cos mi nie wychodzi
Dzis u mnie w stolicy mecz finalowy Legia:Lech wiec wieczorem bedzie sie dziac (raczej w zlego tego slowa znaczeniu)Monkey, Ola_45, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Gin kazał czekać 3 miesiące, ale my chcemy po 2, czyli w czerwcu. Ale przygotowania pełną parą, inofolic, wiesiołek, siemię i wino, codziennie
matylda08, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
matylda08 wrote:Bree przesłałam Tysi zdj na telefon jak Tysiula chce może upublicznić buziak
Laseczki pierwsza klasa;*
Lenka87, kierzynka, anjaaa, Toxey, Staraczka23, hiacynta99, Bree, monika_89, PrimaSort lubią tę wiadomość