Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:49
Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:49
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaki rozstrzał wiekowy
Mi się marzy przynajmniej trójka dzieci, chciałabym taki wesoły domek, ale mężu myśli o dwójce... A tak podświadomie to oboje byśmy chcieli choćby jedno, byle zdrowe. To ten 21-latek pewnie przystojniaczek?
matylda08, monika_89, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ola fajny pomysl z tym 26maja. Ale w sumie 23w dzien urodzin Twojej mamy jeszcze fajniej! TKi prezent w postaci fotki usg
ogolnie w najblizszej rodzinie to mozna szybciej powiedziec a dalszej to chuba zwykle kobiety czekaja do 3miesiaca.
ja tym razem powiem tylko mezulkowi i mamie. Nawet kolezankom nie powiem najblizszym. Dopiero jak gin mi powie,ze jest wszystko gites i ze mozna mowic. Teraz poszla od jednej kolezanki fama dalej do znajomych, z ktorymi mam bardzo rzadki kontakt ale nie jestem zadowolona,ze wiedza co mi sie przytrafilo.Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap a skąd Ci dalsi znajomi wiedzą? czyżby od tej koleżanki, która puściła famę, że nie jesteś zadowolona?
uwielbiam takich ludzi
szczerze to nieraz żałuje, że nie oznajmiłam całej rodzinie o ciąży, bo teraz by przynajmniej nie pytali kiedy wreszcie...
my powiemy tylko rodzicom, reszta dowie się po 3 miesiącu.monika_89, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Jaki rozstrzał wiekowy
Mi się marzy przynajmniej trójka dzieci, chciałabym taki wesoły domek, ale mężu myśli o dwójce... A tak podświadomie to oboje byśmy chcieli choćby jedno, byle zdrowe. To ten 21-latek pewnie przystojniaczek?
Toxey, anjaaa, monika_89, Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Toxey mnie tez wkurzaja gadki innych "no kiedy dziecko, stara juz jestes moze byscie sie wzielinza dzieci" itd. Mama juz takich tekstow nie mowi bo wie co i jak ale tata dalej swoje. W pracy tez niektorzy mi dogaduja "a juz w ciazy jestes?" Ech.. przeciez nie mam zamiaru byc w ciazy dla kogos!
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Kurde znowu przerwa dostawcza w pisaniu
Ten tel mnie denerwuje bi nie cofa wiec nie nadrabiam was
Ola co do mowienia o ciazy ja z testem pozytywnym w rece dzwonilam na niemcy do dziadkow bo akurat rodzice u nich byli
I wiedzieli ci co mieli wiedziec bo mowilam aby nie chwalili sie wszystkim do okola. przeszłam ciaze pozamaciczna i w drugim cyklu zaszlam, nawet wredna ciotka byla szczesliwa i mowila ze to cud ze sie udalo tak szybko.
Mozecie mowic o ciazy np rodzenstwu i rodzicom, upomniec aby nie nie rozpowiadali, zalesy tez od relacji. U mnie juz tak w 13/14 tyg wiedzieli w dalszej rodzinie bo rodzice chwalili sie płcią
Ps. Tez mam 23maja urodziny
Bylam wczoraj na koncercie Margaret i chyba stara sie robie albo to nie ten klimat hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:11
Ola_45, Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja powinnam zacząć pakowanie ale jakoś nie mam do tego weny. Jutro zamawiam worki próżniowe to będę mogła powoli się za to brać
Toxey, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny