Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:ponad 20 lat temu mierzylam zwyklym rteciowym bez 2 miejsc po przecinku i tez dzialal
teram mam normalny elektroniczny z apteki, taki najtanszy i tez dziala i pokazuje to co trzeba
ale z takimi wypasionymi to lepiej wykres wyglada
i wykres nie wygląda jakoś mega wypasiono
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
My też mieliśmy ciekawą noc. Mojemu facetowi pękł czyrak i leci mu więcej krwi niż mi z bogny, haha, stał się kobietą
W ogóle jak zobaczyłam ze mu krew leci to spanikowalam, popłakałam się i chciałam jechać do szpitala ale on stwierdził że już to kiedys miał i ze to nic groźnego. Fajna majówka nam się trafiła.
Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ja mam microlife elektryczny bezstykowy ale pokazuje do jednego miejsca po przecinku
i wykres nie wygląda jakoś mega wypasiono
ja mam taki no name, ma chyba z 5 lat i bardzo go lubie bo zaczelam go uzywac w szczesliwym cyklu, mam nowsze ale ten stary wlasnie jest the besttysiaa93, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:My też mieliśmy ciekawą noc. Mojemu facetowi pękł czyrak i leci mu więcej krwi niż mi z bogny, haha, stał się kobietą
W ogóle jak zobaczyłam ze mu krew leci to spanikowalam, popłakałam się i chciałam jechać do szpitala ale on stwierdził że już to kiedys miał i ze to nic groźnego. Fajna majówka nam się trafiła.
OMG, no niezleja wychodze z domu to do pozniej kobietki
niech ta sobota nam sie uda!tysiaa93, matylda08, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Cześć kobiety majowkowe!
Ja niby mam wolne od pracy, ale wykańczamy dom, więc roboty nie brakuje
Bree, piękne Dogi!
Uwielbiam psy, mam dwa amstaffy, jeszcze tydzień temu miałam 7 szczeniąt a teraz już tylko dwa duże
Pogoda dziś fajna, można by witamyny D zaczerpnąc.
matylda08, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Lenka śliczne paznokcie
Też muszę je sobie zaraz pomalować, na słodki róż
Matylda zazdroszczę ci tego wyjazduCałuski
To nie moje paznokcie, przedłużane
tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:49
Lenka87, tysiaa93, Ediii, matylda08, Bree, kierzynka, Toxey, hiacynta99, monika_89, Szalona CZARNA, PrimaSort lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
Pojechałam na rower, zrobiłam ponad 20 km, złość na męża trochę mi minęła. Potem powiedział, że chciałby żebym go zawiozła do miasteczka po marketu budowlanego... No to pojechaliśmy... po zasłonkę prysznicową. Mam nadzieję, że to tymczasowe rozwiązanie nie będzie trwało za długo.
A za 2 godzinki wychodzimy i jedziemy na grila do mojej koleżanki.tysiaa93, Bree, Ola_45, Toxey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:20 km? Wow! Szacun
Ja mam dzisiaj dzień miasta więc sobie potańczę przy Video i Akcencie (rytmy disco)
20 km to niezbyt wiele. Jutro mam zamiar zrobić dużo więcej. Te 20 km to tak na początek, bo to mój pierwszy rowerowy raz w tym roku.Bree, Monkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja w drodze nad morze
mąż wrócił wcześniej z pracy i oznajmił że mam 30 minut na spakowanie i zabiera mnie nad morze
nocleg już opłacony więc spakowałam się i oto jestem w drodze do Mielna
Nie przygotowana, zaskoczona, nogi i pachy nie ogolone ale co tam po drodze na stacji kupię maszynkę
Mysz86, matylda08, Bree, Ola_45, kierzynka, Monkey, tysiaa93, Toxey, monika_89 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A ja w drodze nad morze
mąż wrócił wcześniej z pracy i oznajmił że mam 30 minut na spakowanie i zabiera mnie nad morze
nocleg już opłacony więc spakowałam się i oto jestem w drodze do Mielna
Nie przygotowana, zaskoczona, nogi i pachy nie ogolone ale co tam po drodze na stacji kupię maszynkę
No i superBree, PrimaSort, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość