Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Strasznie dużo tych badań możesz opisać co to są za badania? Ja robiłam tylko TSH, anty-TG, anty-TPO, FT3, FT4, cytomegalię, toksoplazmozę i teraz kilka dni temu prolaktynę
część badań, to genetyka, część układ krzepnięcia, histerioskopia, to ocena stanu macicy.
Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:To samo pomyślałam czytając tą wypowiedź... Mnie by nie było stać żeby na raz tyle kasy dać
Ja tych wszystkich badań też nie robiłam na raz. Z tych droższych, to pierwsze zrobiłam w kwietniu, a ostatnie w listopadzie.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:A my dziś jedziemy na festiwal piwa na wrocławski stadion. Ale ja bez piwa, tylko kwas Chlebowy, bo wolę wrócić normalnie autem do domu i nie kombinować.
Hej Mysz, czy Ty mieszkasz gdzies w okolicach Wrocka? Ja bardzo lubie D. Slask. moja mama stamtad pochodzitysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:No nie no! Tyle skrobią codziennie, że oczy mi puchną, a jak sie człowiek pyta o coś to olewka! No kto mi powie co z tą moją @, no kto się pytam? Jak mi nikt nie odpisze to się obrażę i nie będę wchodzić na forum przez caluśkie 5 minut! Ot, taki protest.
Ja Ci nie powiem bo sama nie wiem co z moja @ tez bym chciala wiedziec...od 5 dni mam lewdo brudzenia nawet nie plamienie i nic wiecej... przy takich ilosciach malenka wkladka starczylaby mi na 2 tygodnie chyba :p dzisiaj planowo powinna byc @ i nie ma a w ciazy tez nie jestem wiec juz nie wiem co mam myslec, w ogole to sie nie czuje ani na ciaze ani na @ Jak tak dluzej bedzie to ide do lekarza...PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:ja tez polecam microlife, wczesniej mialam jakis inny allegrowy i raz mialam 34 stopnie, a raz 41
a ten dziala bez zarzutu
ponad 20 lat temu mierzylam zwyklym rteciowym bez 2 miejsc po przecinku i tez dzialalteram mam normalny elektroniczny z apteki, taki najtanszy i tez dziala i pokazuje to co trzeba
ale z takimi wypasionymi to lepiej wykres wyglada
PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Pocieszyło mnie dzisiaj zdanie, które sobie przypomniałam
Że im dłużej się na coś czeka, tym lepiej to smakuje
Ja to zawsze powtarzam i szczerze nigdy tego wczeniej u nikogo nie slyszalam. Myslalam ze to moja wlasna mysltysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Jak wpadnę w depresję to tym bardziej w ciążę nie zajdę
Wierzę, że w końcu się uda
Ja mam ciezka depresje od wielu lat i udalo mi se zajsc w ciaze przy pierwszych staraniachGlowa do gory, wszystko zakonczy sie happy endem
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Paola biedna, nie smuć się
Najgorszy jest ten czas oczekiwania na pierwszą @, potem będzie łatwiej, zobaczysz
Ja teraz oczekuje na druga @ ktorej nie ma, a pierwsza przyszla bez problemu, cieszylabym sie gdybym byla w ciazy ale nie ma ani ciazy ani @tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ja nadrabiam kolejne strony bo nie mogę spać
Bree super, że wróciłaśWidzę, że tak jak ja zabiegana jesteś
Mam nadzieje ze nikogo nie urazil moj dowcip
Prawda jest taka ze czasami nie mam czasu sobie nawet tylka powycierac, a czasami mam go tyle ze moglabym komus odsprzedacJak mnie na forum nie ma to znaczy ze cos mialam waznego do zalatwienia
PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Byliśmy wczoraj na festiwalu piwa. Mąż się narąbał, wczoraj wysiadł z auta i rzygał pod żywopłotem. Dziś o 5 rano słyszę jakiś rumor i męża siostra pyta "co się dzieje". Lecę zobaczyć, a mój mąż siedzi na podłodze w korytarzu i mówi, że przesadził... patrzę, a on ma zakrwawione ramię. Pytam co się stało, a on, że kabinę prysznicową rozwalił. Patrzę, a tam całe drzwi rozbite w drobny mak. Więc jeszcze o 5 rano zamiatałam szkło w łazience. A miał być miły weekend.
Ech... moj znajomy dzisiaj mi podobna wiadomosc napisal, tyle ze sam sie nachlal ze za zawisl na krzakach... masakrawspolczuje Ci... lubie sie naic ale nienawidze sie upijac...nie chce wyjsc na moralizatorke ale zbyt wiele nieszczesc widzialam w swoim zyciu wsrod moich znajomych gdzie zapalnikiem byl wlasnie alkohol...
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Jem śniadanko i idę na rower. Nie mogę patrzeć na męża.
Nie dziwie Ci sie, niektorzy to powinni kupowac alko na recepte... moj ex maz byl taki ze kiedys sie poplakal bo nie mial na swieta alkoholu... juz wtedy wiedzialam ze sie z nim rozwiode... pozniej juz bylo tylko gorzej... nie mysl ze Ci cos sugeruje bo sama sie lubie z moim napic ale alkohol jest dla ludzi a nie odwrotnie... dobra kazdemu moze sie zdarzyc... tyle zeby sie czesto nie zdarzalo... No i z kazdej takiej lekcji nalezaloby wyciagnac odpowiedznie wnioskitysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
No to zaspamowalam forum troche nadrabiajac zaleglosci od wczoraj.
Witam sie z wszystkimi i z kazdym z osobna :*
U mnie juz po remonice. Panowie nie byli przystojni ale uwineli sie w godzine z 2 podlogami!!! Czegos podobnego nie widzialam, ja za to caly dzien wnosilam z moim rzeczy spowrotem do kuchni i do lazienki, no i jeszcze wszystko trzeba bylo umyc bo ja tak mam ze jak juz sprzatam to musze nawet pudelko z proszkiem do prania powycierac z kurzu
Dzisiaj mam zakwasy w nogach i posladkach, no dupa mi sie chyba zastlala drogie paniepora wrocic na bieznie bo stoi w domu i sie kurzy
A narazie to ide na miasto bo bu nas jest Tour de Yorkshire to popatrze sobie na kolarzy i ich zgrabne dupki
Milego dnia drogie panieLenka87, tysiaa93, Toxey, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny