Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiu ja kocham dzieci ponad wszystko i bardzo często się nimi opiekuję
Ale nie powiem, tęsknię za taką swoją, drugą kruszynką.
To jest teraz mój jedyny cel wżyciu <Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 23:10
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Lenka87 wrote:Mieszkanie jest w Niemczech a dokładniej w Kolonii
Lenka87, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Właśnie jak pisałaś o tym, że twój mąż remontuje mieszkanie to się zastanawiałam czy przyjechał do Polski na kilka dni czy remontuje tam za granicą
tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
Widziałam dziś moją malusią Bratanicę
Niby duża, ale taka Kruszynka
Cud...
No i zaczęły się złe wspomnienia, smutki i w ogóle...
Ostatnio to jakoś ciężko mi i w pracy i w domui mnie jakaś taka nostalgia ogarnęła...
I w dodatku tej @ nie mam, a nastrój mega mi szwankujetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Wiem sama siebie okłamuje ale podjęłam decyzję : Nie poddam się i będę walczyć o moje szczęście i czy to się komuś u góry podoba czy nie !!!
Koniec łez życie toczy sie dalej póki starczy mi siły będę próbowała tzn do jesieniBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy wczoraj na festiwalu piwa. Mąż się narąbał, wczoraj wysiadł z auta i rzygał pod żywopłotem. Dziś o 5 rano słyszę jakiś rumor i męża siostra pyta "co się dzieje". Lecę zobaczyć, a mój mąż siedzi na podłodze w korytarzu i mówi, że przesadził... patrzę, a on ma zakrwawione ramię. Pytam co się stało, a on, że kabinę prysznicową rozwalił. Patrzę, a tam całe drzwi rozbite w drobny mak. Więc jeszcze o 5 rano zamiatałam szkło w łazience. A miał być miły weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 06:07
PrimaSort, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Mierzylam sobie temp termometrem ovul 36,49 i term elektronicznym 37 co ja mam myśleć skąd takie różnice który termometr jest wiarygodny teraz mierze sobie temp zwykłym rteciowm on nigdy nie zawodzi tylko komu się chce tyle czekać ... Ja pierd.. Wszystko sie psuje ide melisę sobie zaparzyć
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość