Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle inofolic nie przyspiesza ovu... Tylko reguluje i jest bardziej odczuwalna. I jak ktos wlasnie ma problemy, ze nie jajeczkuje, albo tylko z jednego jajnika to wtedy... Jak u kogos jest wszystko oki, to moim zdaniem nie ma sensu sie faszerowac jakimis suplementami i wspomagaczami...
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Skoro staram się o dziecko to nie umiem ot tak wyłączyć myślenia. Przy seksie nie myślę czy może się już teraz udało czy nie, więc głowa mi owulacji na pewno nie blokuje, po prostu się nie udaje i tyle
Kupię ten termometr i po skończeniu @ poobserwuję cyklLenka87, kierzynka, monika_89, Toxey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Ale inofolic nie przyspiesza ovu... Tylko reguluje i jest bardziej odczuwalna. I jak ktos wlasnie ma problemy, ze nie jajeczkuje, albo tylko z jednego jajnika to wtedy... Jak u kogos jest wszystko oki, to moim zdaniem nie ma sensu sie faszerowac jakimis suplementami i wspomagaczami...
u mnie przed poronieniem wszystko działało jak to się mówi "igła".
to czekam cierpliwie na to owu : (tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
dobrej nocy laski też uciekam do męża, wprawdzie jest po nocce i dziś za wiele nie pospał ale i tak liczę na co nieco. trzeba korzystać z zielonego światła na owu
najt najt ;*tysiaa93, Lenka87, PrimaSort, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było. Ale żyje w biegu i ostro poszukuję lepszej pracy i angażuje się w remont, który już powoli dobiega końca
Od jutra będę nadrabiała co pisałyście jak mnie nie było a jest tego dużo z tego co widzę
Lenka87, tysiaa93, Toxey, kierzynka, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Tak jak Monkey zachecam Cie Tysia kupic ten termometr. Ja kupilam w drogiej aptece i zaplacilam 17zl wiec zadne pieniadze. Teraz stosuje go jako forme antykoncepcji hihihi od 10 do 16dc stosowalismy gumki a teraz mam juz druga faze cyklu i mozna normalnie po "Bozemu"
Jak ja sie ciesze, ze jeszcze 2dni wolnego! Aaale dzis spalil mi sie dekoderdobrze,ze pozyczylam od rodzicow zwykla antene to chociaz ogladam te ogol odostepne kanaly. I splakalam sie na Taliance..
PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Jak któraś chce coś zmienić w tabelce, termin @ czy coś innego to pisać na priv. bo tu ciężko mi coś znaleźć
Szalona - przeniosłam cię już do mamusiekMam nadzieję że nie masz mi za złe?
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:cisza tu dzisiaj Primy i Hiacynty nie widać... ja też jakieś doły łapię... jutro usg ,wyniki Tsh i bety zobaczymy czy wszystko do normy wraca...
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Mężu działa ostro
Pralka i zmywarka już podłączone, tapety zerwane, jeszcze tylko pomalować całe mieszkanie, powiesić szafki w kuchni i można mieszkać
tysiaa93, kierzynka, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny