Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka87 wrote:Mężu działa ostro
Pralka i zmywarka już podłączone, tapety zerwane, jeszcze tylko pomalować całe mieszkanie, powiesić szafki w kuchni i można mieszkać
To już bliżej końca niż dalej
PrimaSort, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Tysia ja jestem pewna że wyszło. My serduszkowliśmy 7 dni pod rząd tylko wieczorami. Nogi w góre i mięsnie kegla w ruch
I do rana bez siku
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Już nadziei nie ma bhcg spadła do 20 . Otworzyłam wino jak zwykle czerwone i staje dalej do tej nierównej walki ..... widocznie miał pan Bóg inny plan niech mu będzie ma racje po co kolejne szcześliwe dziecko lepiej dac tej co porzuci lub zabije lub odda do placówki niech mu będzie taka jego wola amen
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nie mam jej wśród przyjaciólek wiec dupa nie mogę na priv pisać do niej
tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:CHyba tylko Ola może edytować tabelę czy ja o czymś nie wiem?
-
tysiaa93 wrote:Chyba, że tak
To zmień i mi na 6 czerwcaTylko jutro na kompie przeniosę was na koniec kolejki, bo w tel nie mogę
-
My chyba od następnego cyklu ruszymy ze staraniami. Teraz będzie przestawianie mebli i inne dość ciężkie prace fizyczne, chyba lepiej będzie jak poczekamy ten miesiąc. Z resztą chyba nie chcę mieć TP w równy roku po zabiegu
tysiaa93, PrimaSort, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:My chyba od następnego cyklu ruszymy ze staraniami. Teraz będzie przestawianie mebli i inne dość ciężkie prace fizyczne, chyba lepiej będzie jak poczekamy ten miesiąc. Z resztą chyba nie chcę mieć TP w równy roku po zabiegu
Postąp zgodnie ze swoją głową i sercemLenka87, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:A ja zajadam sie pizzą nr. 3 dzisiejszego wieczoru i mam pod opieką przyjaciółkę mojej córeczki
Kocham dzieciaki
Wprawiaj się, wprawiaj, bo już niedługo swoim dzieckiem będziesz się tak opiekowałaMonkey, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:To tylko i wyłącznie wasza decyzja
Postąp zgodnie ze swoją głową i sercemtysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Jeszcze nie podjęłam decyzji, zobaczymy jak to wyjdzie. A może mężu przyjedzie już po owulce i nie będzie trzeba o tym myśleć
Monkey, Bree lubią tę wiadomość