X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Monkey kupiłaś go w aptece? I od kiedy najlepiej mierzyć temperaturę? W pochwie czy gdzie?
    Może faktycznie się za to wezmę...
    Martwi mnie to że miałam taki długi cykl :(

ja swój kupiłam na allegro w aptece internetowej teraz zaczelam mierzyć w pochwie podobno jest dokładniejszy pomiar tak mi program ovufriend doradził :P

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w aptece nie było owulacyjnych :p

ale taki rosmanowski za dychę też jest dobry, ma 2 miejsca po przecinku

Tysia cykl długi, ale jeszcze nie za długi. U mnie też różnie cykle 32 - 34/5 dni

hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze dzis jak zmierzyłam dwa razy to byly inne wyniki :/ a wiec nie wiem co jest grane

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Tylko ze dzis jak zmierzyłam dwa razy to byly inne wyniki :/ a wiec nie wiem co jest grane
    po przebudzeniu temperatura zaczyna rosnąć.
    w różnych porach dnia tempka jest różna i dlatego zawsze mierzy się w tym samym miejscu o tej samej godzinie.
    Inne pomiary nie są miarodajne

Lenka87, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kupię ten termometr :)
    Wyplakalam co moje, wyprzytulalam się i jest mi lepiej :)

hiacynta99, monika_89, Toxey, Bree, PrimaSort, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzielny mężu cały długi weekend spędza na malowaniu mieszkania i podłączaniu sprzętów :)

tysiaa93, hiacynta99, monika_89, kierzynka, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na pocieszenie zjadłam kebaba i wypiłam piwko :)

hiacynta99, Lenka87, monika_89, kierzynka, Toxey, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na bank owulka, bo jajnik kłuje jak cholera, w dodatku prawy, a on raczej spokojny, zazwyczaj owulkę mam z lewego :D Inofolic działa :D

hiacynta99, Lenka87, monika_89, kierzynka, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    po przebudzeniu temperatura zaczyna rosnąć.
    w różnych porach dnia tempka jest różna i dlatego zawsze mierzy się w tym samym miejscu o tej samej godzinie.
    Inne pomiary nie są miarodajne

ale ja zmierzyłam raz i zaraz znowu i już był inny wynik :P

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Dzisiaj na bank owulka, bo jajnik kłuje jak cholera, w dodatku prawy, a on raczej spokojny, zazwyczaj owulkę mam z lewego :D Inofolic działa :D
    To fajnie :)

hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:

to super a bierzesz go raz czy 2 razy? ja narazie raz pije :P zobaczymy co u mnie zdziała
    ja jeszcze pije zioła na owulacje i po ustąpieniu @ zaczne brać dong quail :P wszystko na prace jajników bo moje jajcory chyba juz na emeryturę chcą isć najpierw musza robote odwalić poźniej dam im spokój :P

Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Ja też czułam tak owulacje po inofolicu; )

Toxey, tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiu dobrze, że już lepiej :*

toxey co miałaś zrobić to zrobiłaś, teraz czekamy na zielony finał :D

hiacynta a jak duża była różnica?

a mnie moja owku wkurza. od 4 dni blada kreska na testach owu, robi mi się rozciągliwy śluz, ale tak ledwo ledwo bo więcej go nie ma niż jest. aggr w kota i myszkę się bawi ze mną :/ myslałam że infolic pomoże i będzie szybciej a na razie efektów brak :/

tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    to super a bierzesz go raz czy 2 razy? ja narazie raz pije :P zobaczymy co u mnie zdziała
    ja jeszcze pije zioła na owulacje i po ustąpieniu @ zaczne brać dong quail :P wszystko na prace jajników bo moje jajcory chyba juz na emeryturę chcą isć najpierw musza robote odwalić poźniej dam im spokój :P

Raz, niby dwie dopiero jak są cykle bezowulacyjne. Ja jestem też szczupła więc mi jedna wystarcza i tak przede wszystkim doradziła moja ginka więc się słucham :)

• kierzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja uważam że zamiast tego termometru to powinnaś wszystko olać bo wtedy odblokujesz glowe i pyk zajdziesz;) jak się mierzy temperatury i dużo o tym myśli to nie ma opcji się odblokować; )

anjaaa, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na śluz on wcale nie pomaga... Nie wiem w ogóle skąd takie teorie się wzięły, on nie ma nic wspólnego ze śluzem... Jedyne co mi pomaga to siemię.

monika <3 dzisiaj jeszcze musi być, a co ;) :D

monika_89, tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    tysiu dobrze, że już lepiej :*

toxey co miałaś zrobić to zrobiłaś, teraz czekamy na zielony finał :D

hiacynta a jak duża była różnica?

a mnie moja owku wkurza. od 4 dni blada kreska na testach owu, robi mi się rozciągliwy śluz, ale tak ledwo ledwo bo więcej go nie ma niż jest. aggr w kota i myszkę się bawi ze mną :/ myslałam że infolic pomoże i będzie szybciej a na razie efektów brak :/
    Monika ja na testach w ogóle nie miałam kreski ciemnej a śluz delikatnie wykrylam w jednym dniu; )

monika_89, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toxey to już nawet nie o śluz chodzi tylko o samo przyspieszenie owu :P wychodzi na to, że dalej jestem w czarnej d. i ma zamimr przyjść tak późno jak zawsze czyli najprędzej koło 17dc a w przyszłym tyg mąż pracuje na 18 więc będzie lipa straszna wstrzelić się z <3

kierzynko hm... czyli szanse na bobucha są. chyba muszę wziąć dziś mojego w obroty skoro śluz jest dobry :P Na Twoim przykładzie widać, że testy czasem kłamią jednak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:11

matylda08, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po oleju z wiesiołka mam mega duzo śluzu nawet teraz ciągnie się strasznie :p

monika temp pierwsza byłą 36,68 a drugi raz 36,59

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja po oleju z wiesiołka mam mega duzo śluzu nawet teraz ciągnie się strasznie :p

monika temp pierwsza byłą 36,68 a drugi raz 36,59

eee to nie tak źle, lekkie wahanie o 0,1 stopnia :P myslałam, że wyszło ci coś diametralnie innego :P

‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ