Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Monkey kupiłaś go w aptece? I od kiedy najlepiej mierzyć temperaturę? W pochwie czy gdzie?
Może faktycznie się za to wezmę...
Martwi mnie to że miałam taki długi cykl
ja swój kupiłam na allegro w aptece internetowej teraz zaczelam mierzyć w pochwie podobno jest dokładniejszy pomiar tak mi program ovufriend doradziłtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
u mnie w aptece nie było owulacyjnych :p
ale taki rosmanowski za dychę też jest dobry, ma 2 miejsca po przecinku
Tysia cykl długi, ale jeszcze nie za długi. U mnie też różnie cykle 32 - 34/5 dnihiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Tylko ze dzis jak zmierzyłam dwa razy to byly inne wyniki
a wiec nie wiem co jest grane
w różnych porach dnia tempka jest różna i dlatego zawsze mierzy się w tym samym miejscu o tej samej godzinie.
Inne pomiary nie są miarodajneLenka87, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mój dzielny mężu cały długi weekend spędza na malowaniu mieszkania i podłączaniu sprzętów
tysiaa93, hiacynta99, monika_89, kierzynka, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:po przebudzeniu temperatura zaczyna rosnąć.
w różnych porach dnia tempka jest różna i dlatego zawsze mierzy się w tym samym miejscu o tej samej godzinie.
Inne pomiary nie są miarodajne
ale ja zmierzyłam raz i zaraz znowu i już był inny wyniktysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Dzisiaj na bank owulka, bo jajnik kłuje jak cholera, w dodatku prawy, a on raczej spokojny, zazwyczaj owulkę mam z lewego
Inofolic działa
to super a bierzesz go raz czy 2 razy? ja narazie raz pijezobaczymy co u mnie zdziała
ja jeszcze pije zioła na owulacje i po ustąpieniu @ zaczne brać dong quailwszystko na prace jajników bo moje jajcory chyba juz na emeryturę chcą isć najpierw musza robote odwalić poźniej dam im spokój
Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Dzisiaj na bank owulka, bo jajnik kłuje jak cholera, w dodatku prawy, a on raczej spokojny, zazwyczaj owulkę mam z lewego
Inofolic działa
Toxey, tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiu dobrze, że już lepiej :*
toxey co miałaś zrobić to zrobiłaś, teraz czekamy na zielony finał
hiacynta a jak duża była różnica?
a mnie moja owku wkurza. od 4 dni blada kreska na testach owu, robi mi się rozciągliwy śluz, ale tak ledwo ledwo bo więcej go nie ma niż jest. aggr w kota i myszkę się bawi ze mnąmyslałam że infolic pomoże i będzie szybciej a na razie efektów brak
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:to super a bierzesz go raz czy 2 razy? ja narazie raz pije
zobaczymy co u mnie zdziała
ja jeszcze pije zioła na owulacje i po ustąpieniu @ zaczne brać dong quailwszystko na prace jajników bo moje jajcory chyba juz na emeryturę chcą isć najpierw musza robote odwalić poźniej dam im spokój
Raz, niby dwie dopiero jak są cykle bezowulacyjne. Ja jestem też szczupła więc mi jedna wystarcza i tak przede wszystkim doradziła moja ginka więc się słuchamtysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Tysia ja uważam że zamiast tego termometru to powinnaś wszystko olać bo wtedy odblokujesz glowe i pyk zajdziesz;) jak się mierzy temperatury i dużo o tym myśli to nie ma opcji się odblokować; )
anjaaa, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:tysiu dobrze, że już lepiej :*
toxey co miałaś zrobić to zrobiłaś, teraz czekamy na zielony finał
hiacynta a jak duża była różnica?
a mnie moja owku wkurza. od 4 dni blada kreska na testach owu, robi mi się rozciągliwy śluz, ale tak ledwo ledwo bo więcej go nie ma niż jest. aggr w kota i myszkę się bawi ze mnąmyslałam że infolic pomoże i będzie szybciej a na razie efektów brak
monika_89, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
toxey to już nawet nie o śluz chodzi tylko o samo przyspieszenie owu
wychodzi na to, że dalej jestem w czarnej d. i ma zamimr przyjść tak późno jak zawsze czyli najprędzej koło 17dc a w przyszłym tyg mąż pracuje na 18 więc będzie lipa straszna wstrzelić się z
kierzynko hm... czyli szanse na bobucha są. chyba muszę wziąć dziś mojego w obroty skoro śluz jest dobryNa Twoim przykładzie widać, że testy czasem kłamią jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:11
matylda08, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ja po oleju z wiesiołka mam mega duzo śluzu nawet teraz ciągnie się strasznie :p
monika temp pierwsza byłą 36,68 a drugi raz 36,59
eee to nie tak źle, lekkie wahanie o 0,1 stopniamyslałam, że wyszło ci coś diametralnie innego
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.