Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
anjaaa wrote:Ja rodziłam dwa lata temu naturalnie, nacieli mnie bo mały nie chchcial wyjsc. potem ladnie zaszyli na poczatku byl dyskomfort ale teraz juz o tym zapomnialam. ja sie zgodzilam na naciecie bo polozna opowiadala jak to dziewczyny pękały do samego odbytu! pamietam ze przed porodem jakis czas cwiczylam chyba te miesnie kegla czy jakos tak, lezalam sobie i zaciskalam posladki
duzo podobno daja cwiczenia w szkole rodzenia, ja nie moglam cwiczyc i na szczescie mnie ominely zle skutki
Mysle ze przede wszystkim najwazniejsze pozytywne nastawienie! musimy pamietac ze to wszystko jest warte dla tego malego czlowieczka
mnie ciachali 2 razy i nikt sie o mnie o zgode nie pytal, poczulam tylko zajebisty bol bo nikt nie podal mi nawet znieczulenia miejscowego, a pozniej mnie szyli tez na zywca, towarzyszyly temu chamskie odzywki chamskiego lekarza i personelu, niestety rodzilam w szpitalu ktory niby byl przyjazny matce i dziecku ale odbywaly sie tam dantejskie sceny....tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:asioczek w natępnym cyklu mam zamiar zacząć brać wiesiołka, folik, B6, siemię i luteine która mi została.
W końcu musi sie udać
tez bym chciala zeby Ci sie udalo, zeby wszystkim nam sie udalomatylda08, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Hejaaa kobietki po weekendzie zdecydowanie zbyt krótkim;) przeleciało to tak szybko że hej. Nie chce mi sie dzis robic nic, a w pracy musze siedzieć do 18. Nie lubię poniedziałków, oj zdecydowanie nie
mam nadzieję że dzień chociaż będzie spoko i bez nerwówdzis mi sie śniło że zaczęlam plamić i krwawic i skrzepy mi leciały. Jak sie obudziłam to tak mi serce waliło że myślałam że zejde na zawał.
Slyszalam ze sny sie interpretuje odwrotnie, jak komus sie sni ktos kto umiera to znaczy ze bedzie dlugo zyl! Tak ze wszystko musi byc dobrzematylda08, kierzynka, Toxey, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
No to znowu zaspamowalam bo jak ja jestem to niema nikogo
nie mialam wczoraj sily na net bo umieralam z bolu brzucha i bylam strasznie oslabiona ze poszlam spac o 10 wieczorem a zazwyczaj siedze dluzej.
Dzisiaj u nas dzien wolny od pracy (ale piatek byl roboczy) wiec jedziemy pozwiedzac cos ladnego. Udanego dnia kobietki... jak sie nie wykrwawie na smierc to bede pozniejKaro86, Toxey, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDdobry piękne kobiety
Ale mnie się dziś cholernie nic nie chce . Młodemu nawet pozwoliłam na wagary .
Zając po porannym czochraniu w podskokach pokicał do swoich wiertełek a ja chyba kawę walnę bo nieprzytomna jestem
Wiem że każda z Nas cierpi widząc małe dzieci lub ciężarne ale już niedługo nam będą zazdrościć choć na mój widok zapewne niektórzy popukają się w głowę ale mam to w du..eKaro86, Toxey, tysiaa93, asioczek86, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:Dziewczyny mam pytanie - widzę, że kilka z Was pije inofolic. Mi lekarka też go polecała. Pijecie raz czy dwa razy dziennie?
Karo86, tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Matylda, lekarka kazała mi pić dwie saszetki, ale dodając inne witaminki, zioła i siemię, to myślę, że jedna wystarczy, szczególnie, że jeszcze miesiąc musimy się wstrzymać...
matylda08, Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:50
tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:51
tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do snów... Śniło mi się dzisiaj, że spotkałam kata z wielką kosą. Bałam się sprawdzić, ale teraz się odważyłam...
"widzieć kata: krytyczna lub nieprzyjemna sytuacja odmieni się nagle na twoją korzyść"
może nie każda z Was wierzy w sny, ale moje są prorocze, za każdym razem gdy śnią mi się zęby ktoś umiera, dlatego rzadko to sprawdzam, bo zawsze się sprawdzają...Karo86, tysiaa93, asioczek86, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Bree no to mnie nastraszyłaś :x :x
Teraz już wiem że cesarka chyba będzie dobrym wyjściemToxey, Karo86, tysiaa93, Ola_45, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey na usg w czwartek było widać, że jajniki ładnie pracują, ale szczerze mówiąc, to owulacji jakoś nigdy specjalnie nie obserwowałam, dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć temp., kontrolować śluz i szyjkę.
Toxey, tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Co do snów... Śniło mi się dzisiaj, że spotkałam kata z wielką kosą. Bałam się sprawdzić, ale teraz się odważyłam...
"widzieć kata: krytyczna lub nieprzyjemna sytuacja odmieni się nagle na twoją korzyść"
może nie każda z Was wierzy w sny, ale moje są prorocze, za każdym razem gdy śnią mi się zęby ktoś umiera, dlatego rzadko to sprawdzam, bo zawsze się sprawdzają...
Brzmi obiecująco...Toxey, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Kierzynka, a dlugo pilas inofolik? Mam wlasnie @, po ktorej wracamy do staran i nagle zasialam panike, ze moze powinnam tez pic... tylko teraz to chyba troche pozno... co radzicie, dziewczyny?
tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień