Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja z niemielonego robie, pestki tez zjadam bo lubie je rozgryzac
Co do testu ovu to robilam rano i wieczorem zeby sprawdzac czy jest progres
Dziwne ale rano wlasnie z pierwszego siku wychodzily mi najciemniejsze kreski, a podobno nie powinnos ie robic z pierwszego siku
Pozniej jadlam sniadanie wypilam kubek herbaty i moglam robic po 6 godzinach bez pozniejszego jedzenia i picia i byl bladzioch
Kochane ja spadam do garow bo dzisiaj botwinka i spaghettia jeszcze na miasto musze isc, na poczte, a pogoda malo mnie zacheca
Daj troszkę proszę
Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatceDlatego o tej godzinie robię
Bree lubi tę wiadomość
-
Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...
Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....
http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Gdzieś czytałam że najlepiej w 3 dniu cyklu te badania wykonać... I już sama zgłupiałam a nie chciałabym kasy wyrzucać bez sensu jak się okaże że to na początku cyklu się robi. A ty je robiłaś w 21 dniu cyklu na polecenie lekarza?
tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
Chyba jestem juz w domu21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
Zaraz do wujka google zajrzePrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
Chyba jestem juz w domu21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
Zaraz do wujka google zajrzeBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Jeju uwielbiam takie żarcie !!!!!!!!!!!!!!!
Daj troszkę proszę
Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatceDlatego o tej godzinie robię
zapraszamja lubie gotowac
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...
Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....
http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995Bree, Monkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Prima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku
decydują o płodności
Bree, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree jak będziesz rodzić to przylecimy do Ciebie tzn. Nasz Gang i nie damy ci zrobić krzywdy zobaczysz
Ukochuje moj GANG!
A teraz ja --->>> do garow MARSZ!!!
buziaki misie pysieMonkey, fuksja, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nie mi chodzi o LH i FSH
decydują o płodności
Staraczka23, PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ciekawe czy poprawi Ci sie po nim cera, wlosy i paznokcie
Niektorzy pisza ze maja po nim baby hair
No i mnie przekonałaś żeby to pić
Włosy i paznokcie mam słabe więc się przyda
A jeśli chodzi o włosy wczoraj patrzę, a ja mam 5 siwych włosów od nasady po końce a dodam że jestem brunetką i śliniły mi siwki wśród moich ciemnych. Wyrwałam je i teraz się zastanawiam czy nie podjąć wyzwania i nie ufarbować pierwszy raz w życiu włosów chociaż zawsze unikałam tego jak ognia bo się boję odrostówBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny