X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ja z niemielonego robie, pestki tez zjadam bo lubie je rozgryzac :D

Co do testu ovu to robilam rano i wieczorem zeby sprawdzac czy jest progres :D

Dziwne ale rano wlasnie z pierwszego siku wychodzily mi najciemniejsze kreski, a podobno nie powinnos ie robic z pierwszego siku :P

Pozniej jadlam sniadanie wypilam kubek herbaty i moglam robic po 6 godzinach bez pozniejszego jedzenia i picia i byl bladzioch :P

Kochane ja spadam do garow bo dzisiaj botwinka i spaghetti :) a jeszcze na miasto musze isc, na poczte, a pogoda malo mnie zacheca :P
    Jeju uwielbiam takie żarcie !!!!!!!!!!!!!!!
    Daj troszkę proszę :)

Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatce :P Dlatego o tej godzinie robię

Bree lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...

Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....

http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A mi sie chyba pokrecilo z tymi badaniami :D fuksja chyba o nich pisala teraz sama zglupialam
    Może ktoś pomoże i powie co wie o lh i fsh? :)Kiedy je robić?

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Gdzieś czytałam że najlepiej w 3 dniu cyklu te badania wykonać... I już sama zgłupiałam a nie chciałabym kasy wyrzucać bez sensu jak się okaże że to na początku cyklu się robi. A ty je robiłaś w 21 dniu cyklu na polecenie lekarza?

tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
    Chyba jestem juz w domu :D 21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
    Zaraz do wujka google zajrze

PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
    Chyba jestem juz w domu :D 21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
    Zaraz do wujka google zajrze
    No właśnie, ale może to nie ma nic wspólnego z badaniami krwi

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    No właśnie, ale może to nie ma nic wspólnego z badaniami krwi
    W necie duzo rozbieznych info jest, ale powiem ci ze jak odbierasz wynik to sa normy do poszczególnych faz cyklu

Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Bree zgapiam Twój obiados!!! :D

I SUPER!!! <3 ciesze sie :)

PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Jeju uwielbiam takie żarcie !!!!!!!!!!!!!!!
    Daj troszkę proszę :)

Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatce :P Dlatego o tej godzinie robię

zapraszam :) ja lubie gotowac :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet niezłe to siemię :) Chyba jeszcze sobie zrobię :)

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...

Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....

http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995
    Bree jak będziesz rodzić to przylecimy do Ciebie tzn. Nasz Gang i nie damy ci zrobić krzywdy zobaczysz

Bree, Monkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nawet niezłe to siemię :) Chyba jeszcze sobie zrobię :)

Ciekawe czy poprawi Ci sie po nim cera, wlosy i paznokcie :) Niektorzy pisza ze maja po nim baby hair :)

PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Prima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku
    Nie mi chodzi o LH i FSH :) decydują o płodności

Bree, Staraczka23 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Bree jak będziesz rodzić to przylecimy do Ciebie tzn. Nasz Gang i nie damy ci zrobić krzywdy zobaczysz

Ukochuje moj GANG!

<3 <3 <3

A teraz ja --->>> do garow MARSZ!!! :)

buziaki misie pysie <3

Monkey, fuksja, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dla zająca mielone sojowe i cukinia z pomidorami i czosnkiem plus ziemniaki a dla nas piers w śmietanie i nie wiem co dalej :(

Monkey, PrimaSort, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam po ten test...

PrimaSort, Lenka87, tysiaa93, monika_89, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nie mi chodzi o LH i FSH :) decydują o płodności
    Boże prima ile ja sie dowiaduje nowości no cóż całe zycie to nauka ale mówię ci idż do lekarza który może spokojnie ci wszystko wytłumaczyć i jednego się trzymaj

Staraczka23, PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Spadam po ten test...
    Monkey ciążowy ???? juz się denerwuje jakby był mój :)
    to zapierdzielaj w podskokach

PrimaSort, Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ciekawe czy poprawi Ci sie po nim cera, wlosy i paznokcie :) Niektorzy pisza ze maja po nim baby hair :)
    O widzisz :) No i mnie przekonałaś żeby to pić :)
    Włosy i paznokcie mam słabe więc się przyda :)

A jeśli chodzi o włosy wczoraj patrzę, a ja mam 5 siwych włosów od nasady po końce a dodam że jestem brunetką i śliniły mi siwki wśród moich ciemnych. Wyrwałam je i teraz się zastanawiam czy nie podjąć wyzwania i nie ufarbować pierwszy raz w życiu włosów chociaż zawsze unikałam tego jak ognia bo się boję odrostów

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Spadam po ten test...
    I daj potem znaka :D

Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ