X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ja z niemielonego robie, pestki tez zjadam bo lubie je rozgryzac :D

Co do testu ovu to robilam rano i wieczorem zeby sprawdzac czy jest progres :D

Dziwne ale rano wlasnie z pierwszego siku wychodzily mi najciemniejsze kreski, a podobno nie powinnos ie robic z pierwszego siku :P

Pozniej jadlam sniadanie wypilam kubek herbaty i moglam robic po 6 godzinach bez pozniejszego jedzenia i picia i byl bladzioch :P

Kochane ja spadam do garow bo dzisiaj botwinka i spaghetti :) a jeszcze na miasto musze isc, na poczte, a pogoda malo mnie zacheca :P
    Jeju uwielbiam takie żarcie !!!!!!!!!!!!!!!
    Daj troszkę proszę :)

Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatce :P Dlatego o tej godzinie robię

Bree lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...

Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....

http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A mi sie chyba pokrecilo z tymi badaniami :D fuksja chyba o nich pisala teraz sama zglupialam
    Może ktoś pomoże i powie co wie o lh i fsh? :)Kiedy je robić?

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Gdzieś czytałam że najlepiej w 3 dniu cyklu te badania wykonać... I już sama zgłupiałam a nie chciałabym kasy wyrzucać bez sensu jak się okaże że to na początku cyklu się robi. A ty je robiłaś w 21 dniu cyklu na polecenie lekarza?

tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
    Chyba jestem juz w domu :D 21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
    Zaraz do wujka google zajrze

PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    tak lekarz kazal zrobic mowil ze jak sie staram to trzeba sprawdzic moją płodność.
    Chyba jestem juz w domu :D 21-23 moze sie robi aby sprawdzic czy owulacja jest a 3-5 czy doszlo do zapłodnienia lub czy pekl pęcherzyk , tylko dziwne bo 3-5 to jest @
    Zaraz do wujka google zajrze
    No właśnie, ale może to nie ma nic wspólnego z badaniami krwi

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    No właśnie, ale może to nie ma nic wspólnego z badaniami krwi
    W necie duzo rozbieznych info jest, ale powiem ci ze jak odbierasz wynik to sa normy do poszczególnych faz cyklu

Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Bree zgapiam Twój obiados!!! :D

I SUPER!!! <3 ciesze sie :)

PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Jeju uwielbiam takie żarcie !!!!!!!!!!!!!!!
    Daj troszkę proszę :)

Ja wstaję o 7 codziennie bo ekipa przychodzi o 8 a ja się jeszcze wcześniej muszę ogarnąć więc o 11 to już jestem dawno po porannej herbatce :P Dlatego o tej godzinie robię

zapraszam :) ja lubie gotowac :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet niezłe to siemię :) Chyba jeszcze sobie zrobię :)

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Na sam koniec w drodze do garow znalazlam taki oto artykul...dlatego ja zazdroszcze wszystkim mieszkankom PL opieki medycznej...

Przez 6 lat mieszkania na wyspach nasluchalam sie juz naczytalam i naogladalam wystarczajaco duzo zeby byc nieco spanikowana....

http://londynek.net/wiadomosci/Mieszkanki+Wielkiej+Brytanii+umieraja+czesciej+przy+porodzie+niz+Polki+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=28995
    Bree jak będziesz rodzić to przylecimy do Ciebie tzn. Nasz Gang i nie damy ci zrobić krzywdy zobaczysz

Bree, Monkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nawet niezłe to siemię :) Chyba jeszcze sobie zrobię :)

Ciekawe czy poprawi Ci sie po nim cera, wlosy i paznokcie :) Niektorzy pisza ze maja po nim baby hair :)

PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Prima chyba chodziło ci o TSH i FT3 lub 4 to są hormony tarczycowe ale weż idż do dobrego lekarza który ci spokojnie wytłumaczy porozmawia lub zapisz się do położnej one maja dużo czasu i też fajne babki a kazda z nas wybrała położną i nie tylko do porodu i ciaży rozwieją wszystkie twoje wątpliwości i pytania bo tak to błądzisz po omacku
    Nie mi chodzi o LH i FSH :) decydują o płodności

Bree, Staraczka23 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Bree jak będziesz rodzić to przylecimy do Ciebie tzn. Nasz Gang i nie damy ci zrobić krzywdy zobaczysz

Ukochuje moj GANG!

<3 <3 <3

A teraz ja --->>> do garow MARSZ!!! :)

buziaki misie pysie <3

Monkey, fuksja, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dla zająca mielone sojowe i cukinia z pomidorami i czosnkiem plus ziemniaki a dla nas piers w śmietanie i nie wiem co dalej :(

Monkey, PrimaSort, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam po ten test...

PrimaSort, Lenka87, tysiaa93, monika_89, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nie mi chodzi o LH i FSH :) decydują o płodności
    Boże prima ile ja sie dowiaduje nowości no cóż całe zycie to nauka ale mówię ci idż do lekarza który może spokojnie ci wszystko wytłumaczyć i jednego się trzymaj

Staraczka23, PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Spadam po ten test...
    Monkey ciążowy ???? juz się denerwuje jakby był mój :)
    to zapierdzielaj w podskokach

PrimaSort, Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ciekawe czy poprawi Ci sie po nim cera, wlosy i paznokcie :) Niektorzy pisza ze maja po nim baby hair :)
    O widzisz :) No i mnie przekonałaś żeby to pić :)
    Włosy i paznokcie mam słabe więc się przyda :)

A jeśli chodzi o włosy wczoraj patrzę, a ja mam 5 siwych włosów od nasady po końce a dodam że jestem brunetką i śliniły mi siwki wśród moich ciemnych. Wyrwałam je i teraz się zastanawiam czy nie podjąć wyzwania i nie ufarbować pierwszy raz w życiu włosów chociaż zawsze unikałam tego jak ognia bo się boję odrostów

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Spadam po ten test...
    I daj potem znaka :D

Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ