Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka87 wrote:Poproś o bobo test strumieniowy, on ma czułość 10
Dzięki
Ale przyznam, że ulżyło mi, że nie tylko ja nie wiem jak to się wymawiaBree, Lenka87, matylda08, PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:A w czerwcu poszlam do innego i dal mi ulotke do kliniki leczenia ze skierowaniem na darmowe badanie spermy
ja chyba też zacznę działać z tymi lekarzami na NFZ. Dziś nie mogę iść do lekarza bo do 15 muszę czekać na monterów, ale zadzwoniłam do przychodni i zapisałam się na fundusz do ginekologa na najbliższy termin - 30 czerwca
Niby długo ale może wcześniej z "bólem" mnie gdzieś przyjmą np. w przyszłym tygodniu, bo już powinnam być po owulacji jeśli w ogóle wystąpi...
Bree, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima to mozesz dzialac z takimi testami
Co do testow to ja zawsze te biedne kupujeznaczy sie 25
Ja mam pierwszy objaw w postaci bolacych, piekacych na tyle streczacych sutow ze test to czysta formalnoscmatylda08, PrimaSort, asioczek86, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Lenka no właśnie mi tez kiedyś wcisnęli ten 25
Chciałabym ją poprosić, że chcę ten 10 ale nie wiem czegoeh...
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a o której godzinie robi się te testy owulacyjne? mam w szufladzie ich z 50, ale mam nadzieję, że na pierwszym cyklu z nimi się skończy
prima owocnych staranekja czekam na @ i zupełnie straciłam ochotę
Bree, PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:To Ty obrotna dziewczyna jesteś
ja chyba też zacznę działać z tymi lekarzami na NFZ. Dziś nie mogę iść do lekarza bo do 15 muszę czekać na monterów, ale zadzwoniłam do przychodni i zapisałam się na fundusz do ginekologa na najbliższy termin - 30 czerwca
Niby długo ale może wcześniej z "bólem" mnie gdzieś przyjmą np. w przyszłym tygodniu, bo już powinnam być po owulacji jeśli w ogóle wystąpi...
Kiedys jak szybko chcialam do gina to mowilam przez telefon ze ciaza jest haha
Monkey tak jak mowia dziewczyny popros o test czulosc 10Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Prima bardziej podejrzewam alergię zwłaszcza, że od kilku dni mam duszności i zawroty głowy.
Ja jestem alergikiem i boję się czy to nie początki astmy
Dobra, wychodze z wyrka...
A ja jeszcze w pizamiematylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:dziewczyny a o której godzinie robi się te testy owulacyjne? mam w szufladzie ich z 50, ale mam nadzieję, że na pierwszym cyklu z nimi się skończy
Roznie mowia, rano popoludniu wieczorem, ja robilam i wydaje mi sie ze o kazdej porze wychodzą tak jak powinny. Przedtem nie mozna pic i jesc przez 2hPrimaSort, Bree, asioczek86, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:dziewczyny a o której godzinie robi się te testy owulacyjne? mam w szufladzie ich z 50, ale mam nadzieję, że na pierwszym cyklu z nimi się skończy
A.. i zawsze o tej samej porzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:32
Lenka87, Bree, asioczek86, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Prima marzę o tym ale cóż nie zależy to widać ode mnie .
Monkey najlepszy jest elektroniczny pokazuje nawet który tydzień ale kurew..o drogi z przesyłką zapłaciłam 80 dych
O masakraPrimaSort, matylda08, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:A szybciej gdzies nie da rady?
Kiedys jak szybko chcialam do gina to mowilam przez telefon ze ciaza jest haha
Monkey tak jak mowia dziewczyny popros o test czulosc 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:33
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Wczoraj zapomniałam ale dziś zrobiłam sobie siemię i nawet niezłe tylko w odczuciu dziwnie jakbym piła babole czy coś w tym stylu... takie gluty, no wiecie o co mi chodzi
A pilas z sokiem? Bo takie samo to ma dziwny smak, dlatego ja robie gesciejsze wtedy jest bardziej jak kisielPrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość