Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:A pilas z sokiem? Bo takie samo to ma dziwny smak, dlatego ja robie gesciejsze wtedy jest bardziej jak kisiel
Lenka87, Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Wolę w sumie pójść po owulacji bo co z tego że powiedzą że jest jajeczkowanie jak pęcherzyki mogą nie pękać? A po owulacji widać czy pękł pęcherzyk czyli czy do nie j w ogóle doszło...
Bree, PrimaSort, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:O masakra
Bree ja też jeszcze w piżamie ale po śniadanku i pranie powiesiłam z tyłu blok ocieplają to chłopaki miały na co popatrzeć ;)lepsza stara baba niż stary blok
Staraczka23, PrimaSort, Bree, asioczek86, Lenka87, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z niemielonego robie, pestki tez zjadam bo lubie je rozgryzac
Co do testu ovu to robilam rano i wieczorem zeby sprawdzac czy jest progres
Dziwne ale rano wlasnie z pierwszego siku wychodzily mi najciemniejsze kreski, a podobno nie powinnos ie robic z pierwszego siku
Pozniej jadlam sniadanie wypilam kubek herbaty i moglam robic po 6 godzinach bez pozniejszego jedzenia i picia i byl bladzioch
Kochane ja spadam do garow bo dzisiaj botwinka i spaghettia jeszcze na miasto musze isc, na poczte, a pogoda malo mnie zacheca
Staraczka23, matylda08, PrimaSort, asioczek86, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Prima dobrze że mi te testy tak nie wychodzą bo zaczochrałabym zająca na śmierć na Freda musiałby okłady robić z kapusty
Mój już wczoraj chciał się wymigać, ale dopadłam go jak wychodził z wanny i nie dałam ubrać gaci do spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:43
matylda08, asioczek86, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja z niemielonego robie, pestki tez zjadam bo lubie je rozgryzac
Co do testu ovu to robilam rano i wieczorem zeby sprawdzac czy jest progres
Dziwne ale rano wlasnie z pierwszego siku wychodzily mi najciemniejsze kreski, a podobno nie powinnos ie robic z pierwszego siku
Pozniej jadlam sniadanie wypilam kubek herbaty i moglam robic po 6 godzinach bez pozniejszego jedzenia i picia i byl bladzioch
Kochane ja spadam do garow bo dzisiaj botwinka i spaghettia jeszcze na miasto musze isc, na poczte, a pogoda malo mnie zacheca
Spaghetti chceeejuz wczoraj pytalam czy mama ma w planach hahaha
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:12,13,14 maja wypada ci 21-23 dzien cyklu wiec jesli bys chciala to zrob te badania fsh lh progesteron w ktoryms z tych dni i juz na wizyte bys miala wyniki aby lekarz mial wgląd
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matylda te Twoje komentarze
No jasne ze lepsza "stara" baba niz stary blok, a mloda baba na tle starego bloku to dopiero
Oklady z kapusty na Freda
... jeszcze troche i bede sie leczyc na nietrzymanie moczu przez to forumPrimaSort, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość