Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ddobry
Ładny dzień się zapowiada
A moja @ nie chce odejść kapie i kapie eh i jak tu zacząć starania
moja za to jeszcze sie nie rozkrecila a juz jej nie ma, w ogole byla taka dziwna jakby sucha bez krwi tylko czarnoczerwone glutki... w ogole temperatura mi nie spadla mam nadal 36,8 nie wiem czemu...Monkey, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:dziewczyny jaką znacie tanią aptekę internetową? muszę zrobić zakupy
ja nie znam zadnej, w ogole to wiecie jak w Uk jest ciekawie z lekami?
placi sie tylko za recepte okolo 8 funtow obojetnie co jest na niej zapisane i ile opakowan to oplata jest taka sama
jesli lek jest tanszy niz to 8 funtow to w aptece o tym mowia, recepte sie wtedy niszczy albo wklada do kieszeni u kupuje sie lek bez recepty
Monkey, Lenka87, matylda08, PrimaSort, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
W ogole wszystkim dzieki za zaproszenia i akceptacje
Juz wiem kto jest kto tylko nie wiem kto to Jola blagam pomocy bo nie chce wyjsc na debilke o ile juz nie wyszlam
Monkey, Lenka87, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:wiem, ale jak się czyta to mlU?
co to to U?
"mU" to to samo co "mIU". "U" to skrót od "Unit", "IU"-od "International Unit". W obu przypadkach chodzi o tzw. jednostkę międzynarodową. Czasem może się Pani też spotkać ze skrótami od nazwy polskiej: "mj." lub "j.";.Bree, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Staraczka tylko ja chciałabym wiedzieć jak poprosić w aptece test o czułości 10 miU
Wuj z tym, zażyczę sobie najczulszyBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Fajnie miec Was na fb
Kierzynki nie mam, musze zapolowacMam tylko jedną Jolę
fuksja, Bree, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja właśnie po teście owulacyjnym. Brak objawów owulacji jakichkolwiek test pozytywny, ale kreska testowa ciemniejsza mocno od kontrolnej w przeciwieństwie do wczorajszego testu. Dla porównania sweet fotki
WCZORAJSZY TEST:
DZISIEJSZY TEST:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:14
Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Znajdź ją sobie u mnie w znajomych
Mam tylko jedną Jolę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:16
Monkey, Lenka87, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Monkey wrote:Lenka no właśnie mi tez kiedyś wcisnęli ten 25
Chciałabym ją poprosić, że chcę ten 10 ale nie wiem czegoMonkey, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość