Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam problem z fb, bo mam tylko na apce w komórce (w pracy mam zablokowane) i nie wiem jak mam Wam podać linka do siebie...
tylko Monkey i Anję już mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:57
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Karo86 wrote:Ja mam problem z fb, bo mam tylko na apce w komórce (w pracy mam zablokowane) i nie wiem jak mam Wam podać linka do siebie...
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Zwidy już mam bo wydaje mi się, że widzę cieniasty cień cienia.
Tak czy siak wynik już może byc sfałszowany bo minęło pół godziny.
Idę lepiej zrobic sobie sok z buraków i jabłka bo inaczej zwariuje...
Czekaj czekaj myszo tyy masz 26dc ja w 28 mialam cien cienia RANO co myslalam ze fiksuje a w 32dc juz piekne dwie krechy i tego ci zycze poki co nie mysl o tymtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Zwidy już mam bo wydaje mi się, że widzę cieniasty cień cienia.
Idę lepiej zrobic sobie sok z buraków i jabłka bo inaczej zwariuje...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:Ja mam problem z fb, bo mam tylko na apce w komórce (w pracy mam zablokowane) i nie wiem jak mam Wam podać linka do siebie...
tysiaa93, Karo86, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Zwidy już mam bo wydaje mi się, że widzę cieniasty cień cienia.
Idę lepiej zrobic sobie sok z buraków i jabłka bo inaczej zwariuje...bedzie dobrze!
Lenka87, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Staraczka23 wrote:Czekaj czekaj myszo tyy masz 26dc ja w 28 mialam cien cienia RANO co myslalam ze fiksuje a w 32dc juz piekne dwie krechy i tego ci zycze poki co nie mysl o tym
Kochane dokładnie ja 26 dc miałam te biała kreche lekki widoczna co się zastanawiałam co to. w 28 dc to samo a potem testu nie robiłam tylko bHCGLenka87, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny