Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Walczymy dalej
Zakupiłam tez siemię
Pić go już od dziś?
I w jakich proporcjach?
Kupiłam niemielone
Ja sypie dwie duze lyzki na 1 - 1,5 szklanki wody i gotuje tak z 15 - 20 min na malym ogniu az pusci gluta, pozniej dolewam soku i czekam az ostygnieDodam ze pestki tez zjadam, co sie uda to pogryze a co nie to w calosci
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
fuksja to zaraz będziesz mnie mieć
bree ciebie się domyślam wiec też zaproszę na fb
zobaczyłam że jesteś u ani leny w znajomych
tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Zwidy już mam bo wydaje mi się, że widzę cieniasty cień cienia.
Tak czy siak wynik już może byc sfałszowany bo minęło pół godziny.
Idę lepiej zrobic sobie sok z buraków i jabłka bo inaczej zwariuje...
A nie bylo mnie tylko chwileno to czytam z wypiekami na policzkach dalej
Co do testu to mi nigdy negatywny nawet po tygodniu nie zamienil sie na pozytywny i wierze ze u Ciebie tez tak jest!!! Dobra czytam dalej, bo jeszcze 5 stron zeby byc na biezacotysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Micia wrote:Hej dziewczyny
nie wiem, czy mnie pamiętacie jeszcze nie dawno z Wami tu prowadziłam rozmowy. Ja bynajmniej pamiętam Kierzynkę, Bree, Monkey i Tysię i parę innych dziewczyn
Kierzynka gratuluję
Chciałam zobaczyć co u Was słychać.
Micia kope latMicia, Toxey lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:A ja odleciałam, jak dziecko.
Zmierzyłam sobie ciśnienie które wyszło niskie ale zmartwił mnie fakt, że na ciśnieniomierzu wyskoczył mi znaczek arytmii.
Muszę sprawdzać codziennie czy aby się to nie będzie powtarzać.
Micia cieszę się, że teraz już jest wszystko dobrze
Ja cale zycie cierpie na arytmie, juz nie pamietam ile razy w zyciu mialam Holtera, a puls czasami spadal mi d0 30stu paru uderzen na minute i tak potrafil sie utrzymywac po kilka godzinmoj kardiolog nawet o rozruszniku wspominal po kilka razy mdlalam...ale podobne objawy ma sie ze stresu i depresji, moze to przez ten test sie tak dziwnie czujesz bo adrenalina dala sie we znaki?
-
Monkey wrote:Matylda mam dzisiaj straszne duszności, co chwilę biorę głębokie oddechy a i tak czuję się cały czas niedotleniona.
Śmierdzi mi to astmą.
Właśnie pozamykałam okna i zobaczę czy będzie lepiej
mnie tak dusi od stresu ze wydaje mi sie ze mam pluca male i nie moge oddychac, jakbym oddychala w gorsecie, takie mam wrazenie, moze masz podobnie?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Już zobaczyłam Bree wracaj toz Ona w cionży
kurde blade co tam test, ja zniknelam na chwil kilka to Monkey musi byc w ciazy bo zawsze jak ja znikam to ktos jest w ciazyo jacie krece
tysiaa93, Lenka87, monika_89, matylda08, PrimaSort, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
-
Monkey coś ta temperatura Ci na wykresie poszła w dół, hm? a test rzeczywiście wyszedł dziwny! ale w sumie chyba zawsze mówią,że jak sie pojawia druga kreska to ciąża!
Odebrałam już zaproszenia do przyjaciółek, która podała fejsika to pozapraszałam, a która chce jeszcze to wysyłać profiletysiaa93, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Bree wrote:Micia kope lat
Bree
Mam prośbę dziewczynki, trzymajcie za mnie kciuki w piątek.
Przed tym jak miało zabić serduszko też trzymałyście i pomogło.
Bardzo mi tego potrzeba, bo od tygodnia objawy mi zanikły całkiem i się boje.asioczek86, tysiaa93, Lenka87, monika_89, Bree, Ola_45, matylda08, Karo86, hiacynta99, PrimaSort, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc