Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Słuchajcie... Zając chciał dzisiaj kupić w aptece ten termometr owulacyjny. Dzwoni do mnie przed chwilą, że w jednej aptece nie mieli a w drugiej można zamówić na jutro, ale uwaga... kosztuje 100 zł
To chyba byla apteka dla VIPowchyba ze zbieraja na jakis cel charytatywny
Lenka87, tysiaa93, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Bree
Mam prośbę dziewczynki, trzymajcie za mnie kciuki w piątek.
Przed tym jak miało zabić serduszko też trzymałyście i pomogło.
Bardzo mi tego potrzeba, bo od tygodnia objawy mi zanikły całkiem i się boje.
Witajmiło poznać napewno będzie wszystko w porzadku :*
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Monkey, ja się zgadzam z Matyldą, ale... na spokojnie zrób rano test
Nadczym ty jeszcze kobito myślisz pozytywny jestmoze za duzo moczu zaaplikowałaś i przez to tak się rozlał? bo jakos tak na zdj ja widzę
Gratulacje napewno jutro z rana bedą dwie równiutki krechytysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:INFORMACJA
11 maja promocja w Lidlu legginsy ciazowe - 17,99zl
Ja kupie sobie juz zeby miecja wolę nie zapeszać bo jak byłam w ciąży to sobie na samym początku nakupiłam ubrań ciążowych i teraz leżą pół roku w szafie
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A u mnie parno bardzo i chyba to cisza przed burzą
a ja się boję panicznie burzy
kiupiłam akcesoria dla nowego domownika
zabawkę żeby nie gryzł naszych kapci
miskę
smycz i obrażęi czekamy az podrośnie RAMBO
Bree, tysiaa93, monika_89, PrimaSort, Toxey lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A u mnie parno bardzo i chyba to cisza przed burzą
a ja się boję panicznie burzy
ja uwielbiam burze, jak wali piorunami i sie blyska to moge na to widowisko patrzec godzinami, niestetu tu gdzi emieszkam praktycznie nie ma burzLenka87, tysiaa93, matylda08, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Zrobiłam dziesiątki już testów ale taki widzę pierwszy raz
Może jakiś wadliwy był?
Ale trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:22
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:No bo Tobie się przydadzą ale większości narazie nie
ja wolę nie zapeszać bo jak byłam w ciąży to sobie na samym początku nakupiłam ubrań ciążowych i teraz leżą pół roku w szafie
ja jak jeszce byłam w ciąży też stałam w sklepie i oglądałam śliczne sweterki ciazowe sukienki na wesele ale pomyslałam sobie
ahh innym razem jak już brzuszek będzie to kupie ;p
no i dobrze że się wstrzymałam bo 5 dniu poźniej juz wiedziałam że niciBree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:No bo Tobie się przydadzą ale większości narazie nie
ja wolę nie zapeszać bo jak byłam w ciąży to sobie na samym początku nakupiłam ubrań ciążowych i teraz leżą pół roku w szafie
No bo sorry ale poroniłam bo kupiłam kilka ubranek dla dziecka, albo poroniłam bo powiedziałam paru osobom o ciąży?
Tak samo to, że sobie kupiłaś kilka ubrań ciążowych nic nie oznaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:20
Bree, Lenka87, monika_89, Ola_45, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość