Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Słuchajcie... Zając chciał dzisiaj kupić w aptece ten termometr owulacyjny. Dzwoni do mnie przed chwilą, że w jednej aptece nie mieli a w drugiej można zamówić na jutro, ale uwaga... kosztuje 100 zł

To chyba byla apteka dla VIPow
chyba ze zbieraja na jakis cel charytatywny
Lenka87, tysiaa93, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Bree

Mam prośbę dziewczynki
, trzymajcie za mnie kciuki w piątek.
Przed tym jak miało zabić serduszko też trzymałyście i pomogło.
Bardzo mi tego potrzeba, bo od tygodnia objawy mi zanikły całkiem i się boje.
Witaj
miło poznać napewno będzie wszystko w porzadku :*
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Monkey, ja się zgadzam z Matyldą, ale... na spokojnie zrób rano test

Nadczym ty jeszcze kobito myślisz pozytywny jest
moze za duzo moczu zaaplikowałaś i przez to tak się rozlał? bo jakos tak na zdj ja widzę 
Gratulacje napewno jutro z rana bedą dwie równiutki krechy
tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bo Tobie się przydadzą ale większości narazie nieOla_45 wrote:INFORMACJA
11 maja promocja w Lidlu legginsy ciazowe - 17,99zl
Ja kupie sobie juz zeby miec
ja wolę nie zapeszać bo jak byłam w ciąży to sobie na samym początku nakupiłam ubrań ciążowych i teraz leżą pół roku w szafie
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dzis w busie się smażyłam jak wracałam z miasta było chyba z 40 st. ;/PrimaSort wrote:A u mnie parno bardzo i chyba to cisza przed burzą
a ja się boję panicznie burzy 
kiupiłam akcesoria dla nowego domownika
zabawkę żeby nie gryzł naszych kapci
miskę
smycz i obrażę
i czekamy az podrośnie RAMBO
Bree, tysiaa93, monika_89, PrimaSort, Toxey lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A u mnie parno bardzo i chyba to cisza przed burzą
a ja się boję panicznie burzy 
ja uwielbiam burze, jak wali piorunami i sie blyska to moge na to widowisko patrzec godzinami, niestetu tu gdzi emieszkam praktycznie nie ma burz
Lenka87, tysiaa93, matylda08, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo normalne że się tak robi po czasie ja tak zawsze mam jak testuje i po czasie sprawdzam czy jednak nie wyszedł pozytywMonkey wrote:Zrobiłam dziesiątki już testów ale taki widzę pierwszy raz

Może jakiś wadliwy był?
Ale trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:22
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:No bo Tobie się przydadzą ale większości narazie nie
ja wolę nie zapeszać bo jak byłam w ciąży to sobie na samym początku nakupiłam ubrań ciążowych i teraz leżą pół roku w szafie
ja jak jeszce byłam w ciąży też stałam w sklepie i oglądałam śliczne sweterki ciazowe sukienki na wesele ale pomyslałam sobie
ahh innym razem jak już brzuszek będzie to kupie ;p
no i dobrze że się wstrzymałam bo 5 dniu poźniej juz wiedziałam że nici
Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ja w takie zapeszanie nie wierzę...PrimaSort wrote:No bo Tobie się przydadzą ale większości narazie nie
No bo sorry ale poroniłam bo kupiłam kilka ubranek dla dziecka, albo poroniłam bo powiedziałam paru osobom o ciąży?
Tak samo to, że sobie kupiłaś kilka ubrań ciążowych nic nie oznacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:20
Bree, Lenka87, monika_89, Ola_45, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość