Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Hiacynta prosiła mnie o wrzucenie zdjęć psiaka
Swoją drogą to powinnam dostać jakiś etat wrzucaczki zdjęć...
a tej miski nie trzeba było hehtakie drobne zakupy dla niego
ale już mały jak zobaczy nogę tu odrazu zęby pokazuje
Bree, tysiaa93, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja juz chodze w mojej ciazowce bo mam taki brzuch jak w 6 miesiacu, co sie kiecka ma marnowac moze jak zafasole to mi bedzie za mala
ja też w takim starym swetrze chodze wielki ze wejdzie jeszcze mikołaj do mnie a najlepiej mi sie chodzi w ciuchach męża
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nie wiem co jest ze mna nie tak ale z pewnoscia jestem zdrowo popieprzona
Przed poronieniem mierzylam tylko w jednym cyklu bo w nim zaszlam przy pierwszym podejsciu i mialam nizsza temp a teraz 2 cykl po poronieniu i mam podwyzszona w trakcie @
Hiacynta fajny ten czarny diabelWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:58
tysiaa93, hiacynta99, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:nie wiem co jest ze mna nie tak ale z pewnoscia jestem zdrowo popieprzona
Przed poronieniem mierzylam tylko w jednym cyklu bo w nim zaszlam przy pierwszym podejsciu i mialam nizsza temp a teraz 2 cykl po poronieniu i mam podwyzszona w trakcie @
Hiacynta fakny ten czarny diabel
Filip jest diabełek miał mnieć braciszka w listopadzie no niestety nie będzie no to musiałam mu innego diabełka załatwić żeby mu nie było smutnoBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prima jak mierzysz tym bezdotykowym to nieważne
po prostu z tego co wiem pierwsza faza to faza niskich temp a druga lutelana gdzie wydzielany jest progesteron to faza wysokich temperatur i zdziwiło mnie, że ciągle masz w okolicach 37
w takim razie więcej cos będzie można powiedzieć jak zaczniesz mmierzyć dowcipnie
nie wiem czyj to w końcu psiak ale slodzialBree, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
asioczek86 wrote:anjaaa myślę, że to ty dodałaś mnie do znajomych
jestem joanna G.
napisałam ci nawet wiadomość
Wybacz nie ogarynam systemu totalniejeszcze na tel nie widzę wszystkiego
Bree, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Asioczek mam Ciebie zgadza się
Mój synek dopiero zasnął bo byliśmy u znajomych wpadłi do Pl na jakiś czas.dwa miesiące temu urodziła im się córka troszkę się obawiałam spotkania ale byłam dzielna nosiłam na rękach ttulilamBree, tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie czochrałam, debatę oglądałam
ale nic do mojego życia nie wniosła, więc uciekam do spania, jutro znów 5.30...
buziaki, kochane!tysiaa93, Bree, matylda08, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień