Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
micia ja też będę trzymać!!!!
kogo jeszcze nie mam na fb?
przyznawać się
Jak do jutra @ nie zawita to skoczę sobie na betę. W końcu jeszcze nigdy jej nie robiłam...Lenka87, Staraczka23, Micia, matylda08, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Monkey a ten dzisiejszy test też miał czułość 10? Póki nie ma @ to wiesz
Nie pozostaje nic innego jak czekać. Z betą to bardzo dobry pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:28
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybędzie dobrze kochana :*
Mam paskudna pogodę dzisiaj wiec zaplanowalam poukladac ciuchy i te w ktore sie nie mieszcze odloze na bok, mialam ladnie poukładane ciuchy a teraz szkoda gadac wyciagam cos patrzę ZA MAŁE to jeb do szafy bez zlozenia hahaLenka87, kierzynka, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Kierzynka a jaką pracę wykonujesz? Siedzisz przed kompem cały dzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:37
matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:będzie dobrze kochana :*
Mam paskudna pogodę dzisiaj wiec zaplanowalam poukladac ciuchy i te w ktore sie nie mieszcze odloze na bok, mialam ladnie poukładane ciuchy a teraz szkoda gadac wyciagam cos patrzę ZA MAŁE to jeb do szafy bez zlozenia hahaStaraczka23, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja też się muszę wziąć dzisiaj za jakieś porządki. Po południu przyjdą mi worki próżniowe więc już będę mogła zacząć coś pakować
Tylko odkurzacz będę musiała od babki pożyczyć
Staraczka23, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:w zasadzie tak, ale mam mozliwość częstego wyjścia w teren
Nie wiem czy wiesz, ale kobieta w ciąży nie może siedzieć przed kompem dłużej niż 4h, więc jeśli pracodawca nie ma jak jej skierować do innej pracy na pozostałe 4, to musi ją puścić do domuLenka87, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:jakbym czytała o sobie
ja zaczelam rosnąć tak od 16tyg dopiero a ze zimko bylo to luzne bluzy ubieralam, teraz nawet spodnie z klinem ciazowym nie ratuja przed podwijaniem bluzki
a mialam nadzieje ze ponosze w wakacje aby brzuch i plecy zakryte byly a tu lipa trzeba sie zaopatrzyć w dłuższe bluzki
Mam dwie reklamówki ciuszkow dla malej i tak mnie korci aby je wyprac i poprasowac ale nie, musze sie wstrzymaćToxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Nie wiem czy wiesz, ale kobieta w ciąży nie może siedzieć przed kompem dłużej niż 4h, więc jeśli pracodawca nie ma jak jej skierować do innej pracy na pozostałe 4, to musi ją puścić do domu
-
Staraczka23 wrote:Ty na jesien bedziesz tak robic
ja zaczelam rosnąć tak od 16tyg dopiero a ze zimko bylo to luzne bluzy ubieralam, teraz nawet spodnie z klinem ciazowym nie ratuja przed podwijaniem bluzki
a mialam nadzieje ze ponosze w wakacje aby brzuch i plecy zakryte byly a tu lipa trzeba sie zaopatrzyć w dłuższe bluzki
Mam dwie reklamówki ciuszkow dla malej i tak mnie korci aby je wyprac i poprasowac ale nie, musze sie wstrzymaća przecież poroniłam w 18 tygodniu jeśli liczyć od @.
Bree lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja w poprzedniej ciąży nic nie kupiłam dziecięcego
a przecież poroniłam w 18 tygodniu jeśli liczyć od @.
Ja mam w domu całą wyprawkę praktycznie. Brakuje tylko łóżeczka i dziecka...
-
Hej.My dopiero się budzimy
o dziwo synek dał dłużej pospać
i juz na dzień dobry 3 bajki miałam przeczytać. Teraz jakieś śniadanie i dalsza część sprzątania po remoncie. A wieczorem wizyta u gina która jest pewnie ostatnia bo już znów wrócił dziwny ciemno- brązowy śluz.
Bree lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. U mnie leje i leje i jeszcze raz leje.
Monkey hmmm a temperatura dalej w górę. Ciekawe... Może ten ostatni spadek to bardzo późna implantacja?
Kierzynko a nie da się przyspieszyć wizyty? Przydałoby Ci sie odpocząć w końcu
Co do grupy to ja nie myslalam zeby tam zniknąć ale właśnie do fot, dużo łatwiej sire je tam dodajeLenka87, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.