Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKierzynka bo z tymi ciuszkami to zabobony sa, ja po trochu kupuje bo później nie wyrobie na wydatkach, w planie bylo i tak zakupy od czerwca ale jak weszlam do sh po bluzki dla siebie tak wyszlam z bodami dla dziecka
kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Mdłości ustaly. Więc teraz już nie liczę na nic..
Głowa do góry maleńkaMicia, Bree lubią tę wiadomość
-
Tak mam wizytę dziś o 20. Chcę już wiedzieć na czym stoje.obie ciąże były mega objawowe mdłości wymioty i to bardzo długo w ciąży z małym.druga ciąża też objawy aż nagle ustaly.więc nie łudzę się juz
Bree lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyanjaaa bardzo mocno trzymam kciuki :* nie możesz się poddać :*
Monkey... może jeszcze nie wszystko stracone? teraz robiłaś czułością 25?
ale się rozszalałyście z tym fejsemzaraz też Wam powysyłam linki
tylko jak zaakceptujecie dajcie znać kto jest kim
Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej anjaaa trzymam kciuki za dobre wiadomości
Ja też się stresuje chociaż z ciążą jestem dalej, boje się powtórki.
Mdłości mi przeszły w tamtym tygodniu i jakoś mi tak lekko. Niepewność najgorsza ja mam wizytę w piątek.
Staraczka piszesz, że Tobie na jakiś czas objawy zanikły? Ech... trzeba mieć nadzieję i mocno wierzyć tylko to pozostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:22
Toxey, Bree lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Staraczka23 wrote:Kierzynka bo z tymi ciuszkami to zabobony sa, ja po trochu kupuje bo później nie wyrobie na wydatkach, w planie bylo i tak zakupy od czerwca ale jak weszlam do sh po bluzki dla siebie tak wyszlam z bodami dla dziecka
nie ciągnęło mnie wcześniej żeby kupić cos sobie i wrzucic do szuflady
Staraczka23, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Tak mam wizytę dziś o 20. Chcę już wiedzieć na czym stoje.obie ciąże były mega objawowe mdłości wymioty i to bardzo długo w ciąży z małym.druga ciąża też objawy aż nagle ustaly.więc nie łudzę się juz
Postaraj sie nie myslec o tym dzisiaj az do wizyty bo stres tez nie jest dobry w twoim przypadku, musisz zajac sie czyms w ciagu dnia, wiem mądrala ze mnie teraz ale jak przed wizyta gralam w simsy haha tak czas zlecial szybko i bylam spokojnaToxey, Bree lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no podstawa podstawą ale jednak mam tylko 4 h niby przy kompie wpisane więc nic więcej nie przejdzie
Ale faktycznie codziennie siedzisz w pracy tylko 4h przed kompem, a potem idziesz w teren? Bo bardziej się liczą realia niż to co w umowieToxey, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Karo86 wrote:Ale faktycznie codziennie siedzisz w pracy tylko 4h przed kompem, a potem idziesz w teren? Bo bardziej się liczą realia niż to co w umowie
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:różnie z tym bywa. Tak jak dzis np jak ciągle pada deszcz to nie mam nawet ochoty wyjść w teren.
Nie wiem jakie masz stosunki z pracodawcą, jeśli są ok, to może warto spróbować, żeby np. w takie dni, kiedy w teren nie ruszasz, puszczał Cię wcześniejwystarczy, że zaniesiesz mu zaświadczenie od lekarza, że jesteś w ciąży.
Bree lubi tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
kierzynka wrote:różnie z tym bywa. Tak jak dzis np jak ciągle pada deszcz to nie mam nawet ochoty wyjść w teren.
Bree lubi tę wiadomość