Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja bądź dzielna :*
    A jak Twoje mdłości?

Bree lubi tę wiadomość

20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdłości ustaly. Więc teraz już nie liczę na nic..

Bree lubi tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka bo z tymi ciuszkami to zabobony sa, ja po trochu kupuje bo później nie wyrobie na wydatkach, w planie bylo i tak zakupy od czerwca ale jak weszlam do sh po bluzki dla siebie tak wyszlam z bodami dla dziecka :D

kierzynka, Bree lubią tę wiadomość

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne, że dzisiaj będziesz już wiedziała na czym stoisz, bo najgorsza jest ta niepewność...

Bree lubi tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Mdłości ustaly. Więc teraz już nie liczę na nic..
    Caly czas ich nie bedziesz miala, u mnie byly dni kiedy kleczalam a inne kiedy bylo super, od ktoregos tygodnia beta spada i objawy wracaja nasilone, miedzy 13/16 tyg meczylam sie mdlosciami znowu i smakami.
    Głowa do góry maleńka

Micia, Bree lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaa masz dzisiaj wizytę?

Bree, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam wizytę dziś o 20. Chcę już wiedzieć na czym stoje.obie ciąże były mega objawowe mdłości wymioty i to bardzo długo w ciąży z małym.druga ciąża też objawy aż nagle ustaly.więc nie łudzę się juz

Bree lubi tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa bardzo mocno trzymam kciuki :* nie możesz się poddać :*

Monkey... może jeszcze nie wszystko stracone? teraz robiłaś czułością 25?

ale się rozszalałyście z tym fejsem :P zaraz też Wam powysyłam linki :) tylko jak zaakceptujecie dajcie znać kto jest kim ;)

Lenka87, Bree lubią tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej anjaaa trzymam kciuki za dobre wiadomości :)
    Ja też się stresuje chociaż z ciążą jestem dalej, boje się powtórki.
    Mdłości mi przeszły w tamtym tygodniu i jakoś mi tak lekko :/. Niepewność najgorsza ja mam wizytę w piątek.
    Staraczka piszesz, że Tobie na jakiś czas objawy zanikły? Ech... trzeba mieć nadzieję i mocno wierzyć tylko to pozostaje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:22

nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo86 wrote:
    Jak będziesz chciała podstawę prawną to pisz ;-)
    no podstawa podstawą ale jednak mam tylko 4 h niby przy kompie wpisane więc nic więcej nie przejdzie ;)

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Kierzynka bo z tymi ciuszkami to zabobony sa, ja po trochu kupuje bo później nie wyrobie na wydatkach, w planie bylo i tak zakupy od czerwca ale jak weszlam do sh po bluzki dla siebie tak wyszlam z bodami dla dziecka :D
    ja w zasadzie kupuję tylko mojej 7-miesięcznej bratanicy ;) nie ciągnęło mnie wcześniej żeby kupić cos sobie i wrzucic do szuflady ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Tak mam wizytę dziś o 20. Chcę już wiedzieć na czym stoje.obie ciąże były mega objawowe mdłości wymioty i to bardzo długo w ciąży z małym.druga ciąża też objawy aż nagle ustaly.więc nie łudzę się juz
    Każda ciąża jest inna, wiem po sobie, nie wiedząc o cp bylam agresywna i smaki wszystko przesolone sie wydawalo mdlosci zero a teraz wedlin nie jem bo mi sie rzygac chce, kurczak mi smierdzi i bym same jajka jadla sadzone :D
    Postaraj sie nie myslec o tym dzisiaj az do wizyty bo stres tez nie jest dobry w twoim przypadku, musisz zajac sie czyms w ciagu dnia, wiem mądrala ze mnie teraz ale jak przed wizyta gralam w simsy haha tak czas zlecial szybko i bylam spokojna :)

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    no podstawa podstawą ale jednak mam tylko 4 h niby przy kompie wpisane więc nic więcej nie przejdzie ;)

Ale faktycznie codziennie siedzisz w pracy tylko 4h przed kompem, a potem idziesz w teren? Bo bardziej się liczą realia niż to co w umowie ;-)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio poroniłam dosyć późno i nigdy tak do końca nie będę pewna w tej ciąży. Ale staram się myśleć pozytywnie ;)

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo86 wrote:
    Ale faktycznie codziennie siedzisz w pracy tylko 4h przed kompem, a potem idziesz w teren? Bo bardziej się liczą realia niż to co w umowie ;-)
    różnie z tym bywa. Tak jak dzis np jak ciągle pada deszcz to nie mam nawet ochoty wyjść w teren.

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam nakarmić mojego głoda, z psiurem wyjde na szybki spacer i jak spojrzalam do szafy tak juz sie odechcialo sortowania tyle lumpow masakra :D

nick nieaktualny, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim !!!

nick nieaktualny, kierzynka, asioczek86, Bree lubią tę wiadomość

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    różnie z tym bywa. Tak jak dzis np jak ciągle pada deszcz to nie mam nawet ochoty wyjść w teren.

Nie wiem jakie masz stosunki z pracodawcą, jeśli są ok, to może warto spróbować, żeby np. w takie dni, kiedy w teren nie ruszasz, puszczał Cię wcześniej ;-) wystarczy, że zaniesiesz mu zaświadczenie od lekarza, że jesteś w ciąży.

Bree lubi tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Prima ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    W "naszej" grupie na fb Małgosi wody zaczęły się sączyć i już ma rozwarcie...

Bree lubi tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ