Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo86 wrote:Nie wiem jakie masz stosunki z pracodawcą, jeśli są ok, to może warto spróbować, żeby np. w takie dni, kiedy w teren nie ruszasz, puszczał Cię wcześniej
wystarczy, że zaniesiesz mu zaświadczenie od lekarza, że jesteś w ciąży.
Bree lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:mój kierownik to stary kawaler;)
Hehe to czasem takich łatwiej zakręcić
Gorzej jak byś miała szefową, która urodziła trójkę dzieci i każdą ciąże przeszła bezobjawowokierzynka, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
melduję się i ja
czy wy też tak macie że nocą nie możecie zasnąć a rano jesteście niewyspane? ja mam tak od paru dni i jakoś nie mogę się przestawić na inny tryb. muszę sobie kawkę zrobić.
to któraś zakłada tajną grupę gotowych na wszystko? chętnie się wpiszę i będę spamowaćPrimaSort, Lenka87, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
asioczek86 wrote:melduję się i ja
czy wy też tak macie że nocą nie możecie zasnąć a rano jesteście niewyspane? ja mam tak od paru dni i jakoś nie mogę się przestawić na inny tryb. muszę sobie kawkę zrobić.
to któraś zakłada tajną grupę gotowych na wszystko? chętnie się wpiszę i będę spamowaćasioczek86, kierzynka, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Brzuch mnie pobolewa jak na @ a to dopiero 15 dzień cyklu... Nie wiem o co chodzi...
A to nie jest ból jak na owulację.
Prima u mnie wogóle temp pokickała się totalnie a w dodatku w nocy jak spałam w śnie czułam jak mnie brdzo kuje prawy jajnik jak się obudziłam rano myślałam że to tylko sen ale jeszcze raz mnie zakuł i wiedziałam że to mi się nie śniło tylko naprawde mnie bolał zwykle prawy się odzywał teraz zmiana na lewegoPrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:nooo to zdecydowanie za wcześnie
Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Możemy mieć taka grupę na jakies fociszcza czy coś
a tu zostaniemy bo tu się lepiej pisze
Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Prima u mnie wogóle temp pokickała się totalnie a w dodatku w nocy jak spałam w śnie czułam jak mnie brdzo kuje prawy jajnik jak się obudziłam rano myślałam że to tylko sen ale jeszcze raz mnie zakuł i wiedziałam że to mi się nie śniło tylko naprawde mnie bolał zwykle prawy się odzywał teraz zmiana na lewego
A jajniki na usg badałaś teraz jakoś niedawno?
U mnie dziś nawał śluzu przezroczystego na papierku... 2 razy się podcierałamAle według tempki owulacji ani słychu ani widu...
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość