Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe to jakiś pierwszy post i każda się pod nim podpisze kim jest
bo ja nie każdego kojarzę
mam nadzieję, że poznam was wszystkie
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Post przypięty
Kogo nie wpisałam, to niech się dopisze w kom a ja edytuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:14
matylda08, Bree, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Tak mam wizytę dziś o 20. Chcę już wiedzieć na czym stoje.obie ciąże były mega objawowe mdłości wymioty i to bardzo długo w ciąży z małym.druga ciąża też objawy aż nagle ustaly.więc nie łudzę się juz
Chcialabym cie pocieszyc ale u mnie sie zaczelo wszystko od ustania objawow, chociaz lekarz mowil ze mam sie nie martwic bo kazda ciaza jest inna i kazda z nas jest inna... obu ciebie sie dobrze zakonczylo chociaz podejrzewam ze wiem jak sie czujeszPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Chcialabym cie pocieszyc ale u mnie sie zaczelo wszystko od ustania objawow, chociaz lekarz mowil ze mam sie nie martwic bo kazda ciaza jest inna i kazda z nas jest inna... obu ciebie sie dobrze zakonczylo chociaz podejrzewam ze wiem jak sie czujesz
U mnie też nagle przestały boleć cyce, poszłam na betę, za niski przyrost, wizyta u ginki i wyrok
Ale Tobie tego nie życzęBree lubi tę wiadomość
-
Micia wrote:Hej anjaaa trzymam kciuki za dobre wiadomości
Ja też się stresuje chociaż z ciążą jestem dalej, boje się powtórki.
Mdłości mi przeszły w tamtym tygodniu i jakoś mi tak lekko. Niepewność najgorsza ja mam wizytę w piątek.
Staraczka piszesz, że Tobie na jakiś czas objawy zanikły? Ech... trzeba mieć nadzieję i mocno wierzyć tylko to pozostaje
OD ktoregos tam tygodnia mdlosci maja prawo przejsc podobno bo to sie zmienia, nie pamietam ktory to byl dokladnie tydzien, 12ty czy jakos tak... ale ja w poprzednich ciazach wymiotowalam caly czas i chcialabym teraz zeby tez tak bylo, zeby mnie bolalo, wymiotowalo itd tak zebym czula ze jestem w ciazy bo chyba po tych doswiadczeniach to zwariujeToxey, Karo86 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Witam
A moja kierowniczka to stara Panna
moja szefowa to stara obmierzla Szkotka ktora niecierpi wszystkiego i wszystkich, jedynie wielbi siebie sama, ale juz niedlugo bedzie moja szefowa bo chyba zrezygnuje z tej pracymatylda08, Toxey, Karo86 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:OD ktoregos tam tygodnia mdlosci maja prawo przejsc podobno bo to sie zmienia, nie pamietam ktory to byl dokladnie tydzien, 12ty czy jakos tak... ale ja w poprzednich ciazach wymiotowalam caly czas i chcialabym teraz zeby tez tak bylo, zeby mnie bolalo, wymiotowalo itd tak zebym czula ze jestem w ciazy bo chyba po tych doswiadczeniach to zwariuje
Bree niby mają prawo przejść, ale u mnie z dnia na dzień ustały już tak od tygodnia. W poprzedniej ciąży tez mi tak nagle objawy ustały i był koniec. Nie wiem jak wytrzymam do piątku mimo, że zostały 2 dni.Bree, Toxey, Monkey lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Micia wrote:Bree niby mają prawo przejść, ale u mnie z dnia na dzień ustały już tak od tygodnia. W poprzedniej ciąży tez mi tak nagle objawy ustały i był koniec. Nie wiem jak wytrzymam do piątku mimo, że zostały 2 dni.
Kurcze wiem, to sie dobrze gada jak sie samemu na lekarza nie czeka, i nie jest sie w takiej sytuacji... mi jak ustaly to czekalam 3 dni na pierwsze USG a pozniej kolejne 3 dni na kolejne zeby sie upewnic, ten czas to bylo pieklo...mapietam ze potrafilam po kilka godzin grac w tetris zeby tylko zajac czyms swoja glowe i zeby nie zwariowac... jakies proste glupkowate gierki mi wtedy jedynie przynosily troche ulgi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:37
Toxey, Monkey lubią tę wiadomość