Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja napisze dobra rzecz - @ wczoraj sie skonczyla, dzis przyszly testu owu, ciazowe i termometr. Wieczorem uzupelniam i udostepniam wykres - wracamy do gry
PrimaSort, Bree, Karo86, monika_89, Lenka87, Szalona CZARNA, hiacynta99, Monkey, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:To ja napisze dobra rzecz - @ wczoraj sie skonczyla, dzis przyszly testu owu, ciazowe i termometr. Wieczorem uzupelniam i udostepniam wykres - wracamy do gry
Powodzenia
Ja chyba skoczę po termometr owulacyjnyI dla porównania będę nim mierzyła temperaturę
A to go trzeba głęboko wkładać czy wystarczy tak płytko tyko?
fuksja, Bree, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Super !!
Powodzenia
Ja chyba skoczę po termometr owulacyjnyI dla porównania będę nim mierzyła temperaturę
A to go trzeba głęboko wkładać czy wystarczy tak płytko tyko?
Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
A ja ide kwiata przesadzic bo mi wyszedl z doniczki
i musze posprzatac w pokoju bo corka wraca po 2 tygodniowym pobycie w PL a pozniej musze wybrac hotel na czochranie bo my nie lubimy w domu
niestety moj ulubiony wywindowal ceny na tysiaka za nocleg, tak maja w sezonie
tyle to im zaroic nie dam, chociaz troche zaluje ze tam nie pojedziemy bo to moje szczesliwe miejsce gdzie ostatnio zasadzilismy fasole za pierwszym podjesciem, co ciekawe adres hotelu to Hope Valley czyli Dolina Nadziei
Udanego popoludniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 11:15
Karo86, hiacynta99, PrimaSort, Micia, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Hmm... Na owulację to u Ciebie za wcześnie raczej więc nie wiem co może być powodem.
A jajniki na usg badałaś teraz jakoś niedawno?
U mnie dziś nawał śluzu przezroczystego na papierku... 2 razy się podcierałamAle według tempki owulacji ani słychu ani widu...
a to ja nie liczę na owulacje tylko ze coś tam zaczyna się dziac moze się czykuje :p bo szyjka narazie zamknieta śluz nie płodny tak że wiem że jest narazie cisza przed burzą
Bree, PrimaSort, Toxey lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Sama chcialabym wiedziec - nigdy nie mierzylam
Ja wkladam prawie caly, wystaje tyle zeby szlo go wyciagnac czyli jakis centymetrfuksja, Lenka87, hiacynta99, Monkey, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Kochane kobieciny jeśli się którakolwiek znudzi forum czy cos to niech poinformuje bo takie znikanie nie wiadomo dlaczego i gdzie to jednak jest baaardzo nie miłe dla pozostałych które się już mocno przywiązałypamiętajmy żeby poinformować o zniknięciu chociaż jednym zdaniem
Lenka87, hiacynta99, Monkey, Szalona CZARNA, anjaaa, fuksja, Karo86, PrimaSort, monika_89, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Hiacynta łer ar ju?
ale mi rozpisała heh grafik chyba jej ( kierowniczce ) ktoś dobrze zrobił i miała dobry nastrój jak pisała grafik
Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Kochane kobieciny jeśli się którakolwiek znudzi forum czy cos to niech poinformuje bo takie znikanie nie wiadomo dlaczego i gdzie to jednak jest baaardzo nie miłe dla pozostałych które się już mocno przywiązałypamiętajmy żeby poinformować o zniknięciu chociaż jednym zdaniem
[/QUOT
byłam z małym u dentysty i poźniej musiałam do szkoły go odprawić
mam teraz urwanie głowy z tą 1 klasą mały się nie nadaje do szkoły
mam skierowanie do pedagoga, psych i logopedy moze oni coś poradza i zbadaja wydadzą opinieBree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:no ja w poniedziałek miałam zmiane i mam 2 dni wolnego jutro idę i znowu 3 dni wolnego
ale mi rozpisała heh grafik chyba jej ( kierowniczce ) ktoś dobrze zrobił i miała dobry nastrój jak pisała grafik
Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:kierzynka wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
[/QUOT
byłam z małym u dentysty i poźniej musiałam do szkoły go odprawić
mam teraz urwanie głowy z tą 1 klasą mały się nie nadaje do szkoły
mam skierowanie do pedagoga, psych i logopedy moze oni coś poradza i zbadaja wydadzą opinie
Hiacynta chodzi o dłuższy pobyt poza wirtualemhiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hallo laseczki
Teraz to Wam nie powiem chyba dzień dobry tylko dzień południe. Ale robotki full mam i co chwilę telefony. Nie wiem kiedy mija godzina za godziną naprawdę. Z rana jak wstaję zreszta to jestem wręcz nie tomnna taaaaka zmęczona że spałabym bez końca. Dziś kolejna rozmowa z Wielkim Bratem zaliczona. Zawsze mówię Fasolinie, że mama też kocha i też pozdrawia
Micia wszytsko będzie dobrze. Spokojnie. Musi być!
Karo86, PrimaSort, Micia, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ mierzeniem temp w środku to wydaje mi sie ze głęboko nie trzeba, z tym ze powinno sie mierzyc w miare na tej samej głębokości.
Tez sie zaniepokoilam waszym tematem .
Posortowalam ciuchy jeju jak mi szkoda niektórych
Mam dylemat wystawic na olx czy zostawic na kolejny rok bo niewiem czy pozniej w nie sie zmieszczefuksja, hiacynta99, PrimaSort, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość