Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anjaa teraz będziesz miała takie samopoczucie właśnie. Ale wyjdziesz z tego, musisz tylko myśleć pozytywnie. Ja dzięki temu nie wpadłam w rozpacz czy depresję.
Szalona CZARNA, hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:a no bo u mnie się skończyły dobre czasy teraz do pracy musze chodzić hakuje po 12 godz od 10-22
hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzeci dzień w tym cyklu wykonałam test owulacyjny i wyszedł pozytywny.
Kreska testowa jest wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej (zdjęcia testów na bieżąco dodaję w komentarzach).
Kreska ciemniejsza niż 2 dni temu. A intensywna tak samo jak wczoraj.
To mój 15 dzień cyklu. Poniżej link do zdjęcia testu:
hiacynta99, kierzynka, Staraczka23, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Trzeci dzień w tym cyklu wykonałam test owulacyjny i wyszedł pozytywny.
Kreska testowa jest wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej (zdjęcia testów na bieżąco dodaję w komentarzach).
Kreska ciemniejsza niż 2 dni temu. A intensywna tak samo jak wczoraj.
To mój 15 dzień cyklu. Poniżej link do zdjęcia testu:
Ten test pokaż swojemu i bierz go do sypialni :Pv natychmiastLenka87, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:A ja ide kwiata przesadzic bo mi wyszedl z doniczki
i musze posprzatac w pokoju bo corka wraca po 2 tygodniowym pobycie w PL a pozniej musze wybrac hotel na czochranie bo my nie lubimy w domu
niestety moj ulubiony wywindowal ceny na tysiaka za nocleg, tak maja w sezonie
tyle to im zaroic nie dam, chociaz troche zaluje ze tam nie pojedziemy bo to moje szczesliwe miejsce gdzie ostatnio zasadzilismy fasole za pierwszym podjesciem, co ciekawe adres hotelu to Hope Valley czyli Dolina Nadziei
Udanego popoludniahiacynta99, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Mnie dopadł jakiś dół. Leżę w łóżku brzuch i plecy bolą chce mi się ryczec.
Kazdy dzien bedzie Cie oddalal od tego paskudnego dnia i przyblizal do szczesliwego zakonczenia.
Jestesmy z Toba :*
hiacynta99, PrimaSort, Micia, anjaaa, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:a to ja nie liczę na owulacje tylko ze coś tam zaczyna się dziac moze się czykuje :p bo szyjka narazie zamknieta śluz nie płodny tak że wiem że jest narazie cisza przed burzą
hiacynta99, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zwykle mierzyłam temp w ustach i lepiej było a teraz w pochwie i ciężko mi jest bo co chwile inne pomiary mam nawet jeden po drugim ;/ niby temp wyższa ale nie są miarodajne pomiary jak w ustach .
tak że ten cykl juz jest rozpruty wstaje o rożnych porach i wogóle
zrobie sobie test ovu po weekendzie i moze na podstwie testów bede wiedzieć czy byłą ovuPrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Z mierzeniem temp w środku to wydaje mi sie ze głęboko nie trzeba, z tym ze powinno sie mierzyc w miare na tej samej głębokości.
Tez sie zaniepokoilam waszym tematem .
Posortowalam ciuchy jeju jak mi szkoda niektórych
Mam dylemat wystawic na olx czy zostawic na kolejny rok bo niewiem czy pozniej w nie sie zmieszczeBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ten test pokaż swojemu i bierz go do sypialni :Pv natychmiast
Ale wieczorkiem go dopadnę
Coś mam takie uczucie jakby gorąca po prawej stronie ni to ból ni gorąco taie dziwne uczucie w jajnikach...hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Prima wymęcz Męża
Zobaczymy co będzie. Może pod koniec miesiąca uda mi się z pseudo bólem dostać do ginekologa na fundusz u mnie w przychodni to się dowiem czy była owulacjahiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:ja zwykle mierzyłam temp w ustach i lepiej było a teraz w pochwie i ciężko mi jest bo co chwile inne pomiary mam nawet jeden po drugim ;/ niby temp wyższa ale nie są miarodajne pomiary jak w ustach .
tak że ten cykl juz jest rozpruty wstaje o rożnych porach i wogóle
zrobie sobie test ovu po weekendzie i moze na podstwie testów bede wiedzieć czy byłą ovuhiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
od rana mam gości, zajrzę do was wieczorkiem bo co chwilę coś
buziaki i więcej optymizmu kochane, będzie dobrzeLenka87, kierzynka, hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość