Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Snja przytulam Cię z całych sił.
Kierzynka moja mała dojrzała Twój avatar i mówi :ale piękne rybki ja też takie chcę.
Młoda ma jeszcze czas ale js chcę taką rybkę też -choć dziś rano zając dał mi całe akwariummatylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój w szkole a ja też mam lenia chodzę w tłustych włosach nic się mi nie chce
jutro do roboty a poźniej do męża jade znowu na weekend popracować nad powiększeniem rodzinki
i poźniej przeżyć kolejny tydzien w robocie no i urlop
mam kolejne wesele we wrzesniu aż w Katowicach matko jak dalekonie wiem czy pojade
PrimaSort, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ogłoszenie parafialne:
Od 18.05 przez kilka dni prawdopodobnie będę dostępna tylko na fb, a jeśli nawet tam mnie nie będzie to będzie oznaczało że jeszcze nie mamy neta w mieszkaniuLenka87, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:A ja muszę pracę do szkoły napisać, miałam zacząć rano i do teraz nie ruszyłam...
znam ten bol
Toxey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Jak grupa na fb sie nazywa?
Dołączę do was tylko wybaczcie nie przyjmuje osób do znajomych ktorych osobiscie nie znam ale profilowe mammatylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja zmykam po rybkę jednak do miasta. Mus to mus. Odezwę się wieczorkiem. Bo musze jeszcze w kilka miejsc wjechać służbowe sprawy załatwić.
PrimaSort, matylda08, Bree lubią tę wiadomość