Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:ooo nieee no jeszcze nie wchodziłam. I jak? Maleństwa żyją?
hiacynta99, Bree, PrimaSort, Toxey, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySnja przytulam Cię z całych sił.
Kierzynka moja mała dojrzała Twój avatar i mówi :ale piękne rybki ja też takie chcę.
Młoda ma jeszcze czas ale js chcę taką rybkę też -choć dziś rano zając dał mi całe akwariumhiacynta99, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogłoszenie parafialne:
Od 18.05 przez kilka dni prawdopodobnie będę dostępna tylko na fb, a jeśli nawet tam mnie nie będzie to będzie oznaczało że jeszcze nie mamy neta w mieszkaniuhiacynta99, Bree, PrimaSort, matylda08, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Wieczorem dopiero bo w pracy całe dnie jest i wraca różnie
Ale wieczorkiem go dopadnę
Coś mam takie uczucie jakby gorąca po prawej stronie ni to ból ni gorąco taie dziwne uczucie w jajnikach...:*
Lenka87, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Ogłoszenie parafialne:
Od 18.05 przez kilka dni prawdopodobnie będę dostępna tylko na fb, a jeśli nawet tam mnie nie będzie to będzie oznaczało że jeszcze nie mamy neta w mieszkaniu
taa tłumacz się chłopa będzie miałai dlatego Cie nie będzie nie będziecie wychodzić z łózka:P
Lenka87, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:taa tłumacz się chłopa będzie miała
i dlatego Cie nie będzie nie będziecie wychodzić z łózka:P
ale chłop tylko 18 będzie miał wolne, a później do pracy niestety.
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:'prima mamy wielką prośbe załóż fb
:*
Ale pomyślę nad tym. Dajcie mi trochę czasu to może coś fikcyjnego założęhiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Nie wiem, czy ma to jakikolwiek sens bo byłoby to konto całkowicie fikcyjne ze względu na prywatność na której mi zależy przez wzgląd na pracę męża i moją. U niego w pracy wezwali go kiedyś, że osoba na jego stanowisku nie może afiszować się np. gdzie pracuje czyli siedzi taka jedna z drugą babka zatrudniona tylko i wyłącznie do tego żey szpiegować ludzi i sprawdzają każdego pracownika na fb. A u mnie w pracy dla odmiany jest tak, że jak mnie przyjmowali to na rozmowie kwalifikacyjnej dyrektor powiedział mi że daje mi kredyt zaufania bo widzi, że jestem poważną osobą bo nie bawię się w portale społecznościowe i nie wstawiam głupich zdjęć po których klienci znajdowali mój profil i tracili do mnie zaufanie i do firmy że niepoważnych ludzi zatrudniają...
Ale pomyślę nad tym. Dajcie mi trochę czasu to może coś fikcyjnego założęNaszej grupy i tak nikt nie widzi
Można tam pisać i wstawiać wszystko
PrimaSort, matylda08, Karo86, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:To troszke ciulowy czas ale da Bóg i bedzie dobrze . Lenka usprawiedliwienie przyjęte rozpatrzono pozytywnie
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Kochana może być fikcyjne
Naszej grupy i tak nikt nie widzi
Można tam pisać i wstawiać wszystko
hiacynta99, Lenka87, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny