Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie, ja sie czochram z ksiazka telefoniczna miedzy nogami - czyt. z pampersem
Jem sobie bajgle cynamonowe z dzemorem i mlekiem, moj Grey mi zrobil
Zaraz sie klade spackowac to dobranocja wszystkim tu zebranymhiacynta99, matylda08, kierzynka, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie nie czochrałam zająca będę miec na weekend. W poniedziałek wyjeżdża na delegacje a ja w tedy będę miecz przypuszczalnie ovu:-( tak pewnie wtóre środa albo i później do dupy z tym wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:39
Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
Co do tajnej grupy na fb to ja jestem bardzo za.jak byłam z małym w ciąży to znalazłam forum jakieś. Razem cała ciąża i tak się zzylysmy że założona została grupa właśnie na fb.wiecie jak jest tu czytają wszystko wszyscy każdy może wejść.tam mamy swój świat do którego dostęp Mają czlonkinie grup.może te które nie maja konta to zzalozylyby profil fikcyjny żeby tylko być na fb dla grupy? Pomyślcie kochane
to moja luźna propozycja
monika_89, matylda08, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
ja też z tych nie czochrających. Mój zając do 3 w pracy, jak wróci pewnie zaraz padne mi spać i tyle tego będzie
właśnie skończyłam prasować. Maskarka. Na jakiś czas spokójmatylda08, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Micia wrote:Hej dziewczyny
nie wiem, czy mnie pamiętacie jeszcze nie dawno z Wami tu prowadziłam rozmowy. Ja bynajmniej pamiętam Kierzynkę, Bree, Monkey i Tysię i parę innych dziewczyn
Kierzynka gratuluję
Chciałam zobaczyć co u Was słychać.Bree lubi tę wiadomość
-
Micia wrote:Bree
Mam prośbę dziewczynki, trzymajcie za mnie kciuki w piątek.
Przed tym jak miało zabić serduszko też trzymałyście i pomogło.
Bardzo mi tego potrzeba, bo od tygodnia objawy mi zanikły całkiem i się boje.mocno
matylda08, Micia, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asioczek86 wrote:świetny pomysł z tą tajną grupą, ja też o tym myślałam
jestem za !
będziemy mogły wszystkie się odszukać i żadna nie zostanie pominiętamożemy założyć na foty czy coś a zostać tu
Lenka87, matylda08, Karo86, Toxey, Bree lubią tę wiadomość