Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:ja dzis w busie się smażyłam jak wracałam z miasta było chyba z 40 st. ;/
kiupiłam akcesoria dla nowego domownika
zabawkę żeby nie gryzł naszych kapci
miskę
smycz i obrażęi czekamy az podrośnie RAMBO
Rambo? Chyba cos mnie ominelo :p albo czytalam nieuwaznietysiaa93, hiacynta99, PrimaSort, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BTW moje psy nie jadly kapci, one jadly sofy, fotele, kilka drzwi i kilka podlog, drobiazgow takich jak plyty cd, garnitury, czy szafy to nie licze nawet
Raz jeden wyskoczyl nawet przez zamkniete okno rozbijajac samym soba szybeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:28
hiacynta99, tysiaa93, Lenka87, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Cześć i czołem. Strasznie dziś gorąco! U Was też?
U mnie chyba wczoraj była owu tak mnie jajniki bolały że szok. Wprawdzie skoku dziś nie było i pewnie of wyznaczy mi owu na dziś ale ja wiem swojeJak słusznie przewidziałam z serduszkowania w tym tygodniu raczej nie będzie bo się mijamy
W nocy jak mąż wraca z pracy to jest wypompowany z sił i jak ja wstaję do pracy to nie mam serca go budzić po 2 h snu. Cóż, musi wystarczyć to co było w weekend ale czarno to widzę. W myślach już się zapisuję na czerwcowe testowanie : (
Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki i biorę się za prasowanie tego co dziś mąż wyprał. Eh. Puszczę sobie jakiś film i jazda.
Tysia jaaaaakie słodkie kiiicie
Toxey też obstawiałam że of wziął do analizy wykres z poronieniem ale widzę że już ogarnęłaś temat. W każdym razie trzymajmy się wersji że @ nie będzie!I wcale nie będzie smutku i żalu w dniu tych porodów tylko radość z fasolki pod brzuchem! Jeśli niestety się nie uda to zamknij buzie rodzince tak jak mówisz. Może to niezbyt grzeczne ale przynajmniej skończy się zaglądanie Wam do łóżka raz na zawsze.
Monkey aaa to masz blisko po oscypkiJa mieszkam koło Rybnika
Tempka ładnie powrotem górę więc kto wie co tam wyjdzie z Twojego wykresu
I koniecznie zrob nowy test, ten jest co najmniej dziwny
Kierzynko nie myślałaś o l4?
Edi tym razem wszystko skończy się dobrze, musisz być dobrej myśli cały czas, jak teraz
Karo ja piję raz dziennie wieczorem. Ja też do szczupłych nie należę, przy 156 cm ważę więcej niż 70 kg ale nie zamierzam się przyznać ile dokładnie :p Do ślubu zrzuciłam przeszło 10 kg ale kieeedy to było : (
Ola świetny bobo na suwaczku
Fuksja 4 dzień to w sume sam początek więc ja bym zaczęła od razu. Co innego gdybyś już była w połowie. Ja też miałam termin na październik – 1, ale odpadłam zanim Ty się dopisałaś….
Matylda dobry post o tym porodzie. Nie wiedziałam że dziecko do momentu przecięcia pępowiny przez nią oddycha. Ja nastawiam się na SN, nie chciałabym żeby mi chlastali brzuch. Jakoś myślę, że łatwiej zapomina się ból po SN niż CC ale wiadomo u każdego inaczej. To decyzja kobiety rodzącej a reszcie nic do tego moim zdaniem.
48kg i 6,5kg na plusie???? SZOK! Nie dziwię się że Cię wzięli na cc
Śliczna dzidzia
Prima ale zakończenie majówkinie ma co
ten 2015 jest jakiś pechowy. Ja bym kupiła jakiś dowcipny termometr a ten bym zostawiła jak się urodzi dziecko. Wewnątrz ciała są dokładniejsze pomiary. Masz testy allegrowe czy apteczne?
Mysz bosz…. co za chłop. Dziś na majowym wątku przeczytałam że oni wielce wszyscy chcą seksu a jak my nie chcemy to źle bo baby nigdy nie. Ale jak my bierzemy sprawy w swoje ręce i zaciągamy ich do łóżka to trzeba się ich naaaprosić. Coś w tym jest
Staraczka buziaki dla małejDawaj wiruski i kichaj nam na wykresy
Anju może jedź na IP z tymi plamieniami?
Asioczek gemini jest tanie. Ja testy robię z reguły po przyjściu z pracy koło 17, ale jak widzę, że owu za rogiem to powtarzam 2 raz przed pójściem spać żeby wyłapać ten tzw pik lh
Papola miesiąc minie ani się obejrzysz i już będziesz się czaić na owu
Micia będzie dobrze :* powoli II trymestr to i niektóre objawy zaczną zanikać
Bree mam porośbę zniknij między 18 a 21 maja bo chcę mieć II kreski
Ja mam testy apteczne o te:
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:ja dzis w busie się smażyłam jak wracałam z miasta było chyba z 40 st. ;/
kiupiłam akcesoria dla nowego domownika
zabawkę żeby nie gryzł naszych kapci
miskę
smycz i obrażęi czekamy az podrośnie RAMBO
Ja mam możliwość odkupienia yorka z tych mniejszych yorków za 150 zł 4 letniego sunie małą... Ale zastanawiam się czy będę miała czas się nią opiekować bo jakbym poszła do pracy to pies sam w domu by był całe dnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:38
hiacynta99, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja w takie zapeszanie nie wierzę...
No bo sorry ale poroniłam bo kupiłam kilka ubranek dla dziecka, albo poroniłam bo powiedziałam paru osobom o ciąży?
Tak samo to, że sobie kupiłaś kilka ubrań ciążowych nic nie oznaczatysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:prima nie zastanawialo Cię skad taka wysoka temperatura na początku cyklu?
A dlaczego pytasz? Myślisz że to powód do niepokoju?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:prima nie zastanawialo Cię skad taka wysoka temperatura na początku cyklu?
ja mam 36,8 podczas @ a przed mialam 36,9 a @ mam 3 dzien i tez sie zastanawiam kiedy raczy spasc....PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Już niedługo je założysz
Ja juz chodze w mojej ciazowce bo mam taki brzuch jak w 6 miesiacu, co sie kiecka ma marnowac moze jak zafasole to mi bedzie za malaPrimaSort, hiacynta99, tysiaa93, matylda08, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny