X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

"monika_89

helo elo. Ale mnie jajcory napieprzają. Nie chcę się sama nakręcać ale w szczęśliwym cyklu tez tak miałam od samej owulki. tak dalego jeszcze do testowania że chyba osiwieje :/"

Monika mogłabyś rzucić okiem na mój wykres? Mnie od kilku dni też strasznie bolą jajniki. Chciałabym, żeby to było "TO"

75632c25bd995c0f7ef29a0329f5e986.png

PrimaSort, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek nikt tu nie jest od oceniania... My jesteśmy ze sobą dużo krócej bo w lipcu miną dopiero dwa lata, może się dotrzemy... To już tylko pokaże czas i nasze chęci bo samo nic się nie zrobi. Na razie jestem dobrej myśli...

Trzymam za was kciuki i za szczęśliwy cykl, pisz jak najczęściej :)

matylda08, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek oceniać nie będziemy, nie po to tu jesteśmy :) Możesz się wygadać, poprosić o radę, a my na pewno na ciebie nie naskoczymy :) Jesteśmy tu po to żeby się wspierać w dobrych i złych chwilach

tysiaa93, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam wiadomości od Was to widzę ze świąt jest piękniejszy. Naprawdę dziewczyny. Jestem przeszczesliwa ze od dziś mam Was :*:*:*

tysiaa93, Lenka87, matylda08, Toxey, PrimaSort, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Jak czytam wiadomości od Was to widzę ze świąt jest piękniejszy. Naprawdę dziewczyny. Jestem przeszczesliwa ze od dziś mam Was :*:*:*
    Mi dzisiaj wydawało się, że świat mi się zawalił ale po kilku wiadomościach od dziewczyn spojrzałam na daną sytuację zupełnie inaczej i było mi lepiej :) Także wiem co czujesz :)
    Szkoda, że poznałyśmy się w takich okolicznościach ale widocznie tak chciał los.

matylda08, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asioczek86 wrote:
    też uwielbiam nutelle :) a najbardziej to lody o smaku nutelli, albo ciasteczkowe, mniam

Heh z ciasteczkowymi lodami mam mega mile wspomnienia ;) na początku naszej znajomości z mężem kupiłam te lody i zrobiliśmy sobie lodowy seks ;) pysznie było ;)

Lenka87, matylda08, tysiaa93, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    No to dziś dziewczeta zabawa w zaciskanie kciuka do północy lewa potem prawa reka :)

Mój wyjechał do roboty dziś będzie jutro wieczorem wiec dziś nie trzymam nic ale jutro nadrobie żeby przed szpitalem być spokojna ;) potem wyjeżdża na jakieś 12 dni.jak ja wytrzymam?

matylda08, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczór. jestem :D
    Jeśli chodzi o kłótnie to ah...ja to sie umiem kłócić ;) Czasem się dziwię, że ten mój chłop to ma do mnie taką cierpliwość. Jak się nakręcę to mogę gderać i gderać. Poza tym jak nie umiem odpuścić. Za to mój chłop ryknie co ma na sercu i juz mu lepiej, może się znowu tulić

wiola witaj!

monkey jak labrador dogaduje się z dziećmi? Marzy mi sie taki psiak jak się przeprowadzimy na swoje (ewentualnie bereński pies pasterski). Pilnie wypattuję wyniku bety

toxey chyba za dużo myślimy :p no ale nie da sie inaczej skoro wiem, że w zeszłym cyklu nie byłam w ciąży i mnie nie bolało, a teraz mnie boli jak w szczęśliwym. Szkoda, ze nie można wiedzieć od razu. strasznie boję się tego mega rozczarowana na koniec cyklu...
    W dodatku mam jakieś deja vu. Jak w szczęśliwym cyklu owu z prawego jajnika, zajadałam sie wtedy (i teraz) małżami bo trafiłam na fajne promocje, i wtedy i teraz zgadywałam się ze znajomymi ze studiów na spotkanie po latach (tyle, że w styczniu nie wypaliło). Pierwsza ciąża po imprezie urodzinowej mojej chrześniaczki, teraz urodziny miał chrześniak męża. Jakaś dziwna pętla normalnie a ja dorabiam sobie do tego urojone teorie :P

Tysiu i widzisz :* nie można wszystkiego brać na gorąco. Ja też już raz pakowałam męża (w sumie nawet nie wiem czemu, chyba poszło o jakąś pierdołę), przed ślubem rzuciłam mu pierścionkiem ah te emocje ;) ale jak człowiek ochłonie i pogada to jakoś zawsze okazuje się, że wcale nie trzeba było awantur. Wyjedziecie, odpoczniecie, będzie dobrze.
    wychodzi na to, że każda z nas miała jakiś kryzys z męzem, może to takie ostatnie podrygi, strach przed związaniem się na stałe? Taki podświadomy, bo potem okazuje sie, że wszystko jest dobrze
    Czego nie zrobisz jesteśmy z Tobą :)

staraczka a nie da rady jakoś z nim pogadać? skoro niedługo na świat przyjdzie maleństwo to może warto jeszcze powalczyć? Poza tym skoro Twój mąż tyle czasu spędza na grze to juz jest uzależnienie i nalezy się zastanowić nad jakimś leczeniem

paznokietek chciałabym Ci powiedzieć, że to TO ale ciężko coś powiedzieć z Twojego wykresu. Musisz sie uzbroić w cierpliwość. U mnie te jajniki dają mi nadzieję, bo w cyklu w którym się udalo też mialam takie bóle od samej owulacji

anja :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 23:34

matylda08, tysiaa93, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola Paznokietek witajcie ;)
    Tysia dobrze ze jesteś! Trzymam kciuki żeby było lepiej :*
    Idę spać dobranoc

tysiaa93, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika-89 ja też sobie zaczynam chyba wkrecac i dorabiać różne teorie i żyje nadzieja. Cholernie się boje rozczarowania. W zeszłym cyklu nie wytrzymałam, zrobiłam test dzień przed okresem, wyszedł negatywny. Poryczałam się i wypiłam butelkę wina. Pomogło na chwile normalnie nie uciekam w alkohol ale wtedy wymieklam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:57

tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! U mnie niedosyt bo jednak wczoraj nie było czochrania :-( Mąż zasnął zanim poszłam się myć a chrapał tak słodko, że nie miałam sumienia go męczyć bo wiem, że miał ciężki dzień. Jak wróci z pracy to nadrobimy :-)

Te temperatury są mega rozbieżne z termometru owulacyjnego i bezstykowego.

Na wykres żeby nie robić zamieszania nanoszę temperatury z bezstykowego. Z owulacyjnego nanosić będę na jakimś internetowym wykresie. Podam Wam linka do wykresu jak jakiś znajdę przystępny.

Bezstykowy 37,3
    Owulacyjny 36,62

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:44

Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nawiedziła krew z nosa, leciała co chwila w nocy i od rana też... W tamtej ciąży też tak miałam od 4dpo... Kurde, schizuje, kopnijcie mnie w dupę, bo później będzie rozczarowanie :(

PrimaSort, monika_89, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    A mnie nawiedziła krew z nosa, leciała co chwila w nocy i od rana też... W tamtej ciąży też tak miałam od 4dpo... Kurde, schizuje, kopnijcie mnie w dupę, bo później będzie rozczarowanie :(
    Może to dobry znak? Powodzenia!

Toxey, Bree lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam sobie dziś pół dnia wolnego, żeby odebrać wynik histopatologiczny i wypis. A tu trzeba ustawić się w kolejce do pobrania numerka, żeby stać w kolejce do rejestracji, żeby można było stanąć w kolejce do poradni onkologii ginekologicznej po wynik...

PrimaSort, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Wzięłam sobie dziś pół dnia wolnego, żeby odebrać wynik histopatologiczny i wypis. A tu trzeba ustawić się w kolejce do pobrania numerka, żeby stać w kolejce do rejestracji, żeby można było stanąć w kolejce do poradni onkologii ginekologicznej po wynik...
    NFZ nic dodać, nic ująć...

Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    NFZ nic dodać, nic ująć...

Unikam NFZ jak mogę. No ale szpitala to już się czasem się da uniknąć.

Toxey, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!

Toxey, PrimaSort, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

PrimaSort, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey jak nastawienie? Nadal pozytywne?

matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mówiłam, tak też zrobiłam :-P

Założyłam sobie kalendarz cyklu online na stronie:
    enpr.pl

Na nim nanosić będę od dziś temperaturę z termometru owulacyjnego.
    Niebieski plus u góry to wynik testu owulacyjnego.

45291d1f21e7eee9med.png

monika_89, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

‹‹ 702 703 704 705 706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ