Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
"monika_89
helo elo. Ale mnie jajcory napieprzają. Nie chcę się sama nakręcać ale w szczęśliwym cyklu tez tak miałam od samej owulki. tak dalego jeszcze do testowania że chyba osiwieje"
Monika mogłabyś rzucić okiem na mój wykres? Mnie od kilku dni też strasznie bolą jajniki. Chciałabym, żeby to było "TO"
PrimaSort, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Paznokietek nikt tu nie jest od oceniania... My jesteśmy ze sobą dużo krócej bo w lipcu miną dopiero dwa lata, może się dotrzemy... To już tylko pokaże czas i nasze chęci bo samo nic się nie zrobi. Na razie jestem dobrej myśli...
Trzymam za was kciuki i za szczęśliwy cykl, pisz jak najczęściej
matylda08, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
Paznokietek oceniać nie będziemy, nie po to tu jesteśmy
Możesz się wygadać, poprosić o radę, a my na pewno na ciebie nie naskoczymy
Jesteśmy tu po to żeby się wspierać w dobrych i złych chwilach
tysiaa93, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Jak czytam wiadomości od Was to widzę ze świąt jest piękniejszy. Naprawdę dziewczyny. Jestem przeszczesliwa ze od dziś mam Was :*:*:*
Także wiem co czujesz
Szkoda, że poznałyśmy się w takich okolicznościach ale widocznie tak chciał los.matylda08, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:też uwielbiam nutelle
a najbardziej to lody o smaku nutelli, albo ciasteczkowe, mniam
Heh z ciasteczkowymi lodami mam mega mile wspomnieniana początku naszej znajomości z mężem kupiłam te lody i zrobiliśmy sobie lodowy seks
pysznie było
Lenka87, matylda08, tysiaa93, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
matylda08 wrote:No to dziś dziewczeta zabawa w zaciskanie kciuka do północy lewa potem prawa reka
Mój wyjechał do roboty dziś będzie jutro wieczorem wiec dziś nie trzymam nic ale jutro nadrobie żeby przed szpitalem być spokojnapotem wyjeżdża na jakieś 12 dni.jak ja wytrzymam?
matylda08, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
wieczór. jestem
Jeśli chodzi o kłótnie to ah...ja to sie umiem kłócićCzasem się dziwię, że ten mój chłop to ma do mnie taką cierpliwość. Jak się nakręcę to mogę gderać i gderać. Poza tym jak nie umiem odpuścić. Za to mój chłop ryknie co ma na sercu i juz mu lepiej, może się znowu tulić
wiola witaj!
monkey jak labrador dogaduje się z dziećmi? Marzy mi sie taki psiak jak się przeprowadzimy na swoje (ewentualnie bereński pies pasterski). Pilnie wypattuję wyniku bety
toxey chyba za dużo myślimy :p no ale nie da sie inaczej skoro wiem, że w zeszłym cyklu nie byłam w ciąży i mnie nie bolało, a teraz mnie boli jak w szczęśliwym. Szkoda, ze nie można wiedzieć od razu. strasznie boję się tego mega rozczarowana na koniec cyklu...
W dodatku mam jakieś deja vu. Jak w szczęśliwym cyklu owu z prawego jajnika, zajadałam sie wtedy (i teraz) małżami bo trafiłam na fajne promocje, i wtedy i teraz zgadywałam się ze znajomymi ze studiów na spotkanie po latach (tyle, że w styczniu nie wypaliło). Pierwsza ciąża po imprezie urodzinowej mojej chrześniaczki, teraz urodziny miał chrześniak męża. Jakaś dziwna pętla normalnie a ja dorabiam sobie do tego urojone teorie
Tysiu i widzisz :* nie można wszystkiego brać na gorąco. Ja też już raz pakowałam męża (w sumie nawet nie wiem czemu, chyba poszło o jakąś pierdołę), przed ślubem rzuciłam mu pierścionkiem ah te emocjeale jak człowiek ochłonie i pogada to jakoś zawsze okazuje się, że wcale nie trzeba było awantur. Wyjedziecie, odpoczniecie, będzie dobrze.
wychodzi na to, że każda z nas miała jakiś kryzys z męzem, może to takie ostatnie podrygi, strach przed związaniem się na stałe? Taki podświadomy, bo potem okazuje sie, że wszystko jest dobrze
Czego nie zrobisz jesteśmy z Tobą
staraczka a nie da rady jakoś z nim pogadać? skoro niedługo na świat przyjdzie maleństwo to może warto jeszcze powalczyć? Poza tym skoro Twój mąż tyle czasu spędza na grze to juz jest uzależnienie i nalezy się zastanowić nad jakimś leczeniem
paznokietek chciałabym Ci powiedzieć, że to TO ale ciężko coś powiedzieć z Twojego wykresu. Musisz sie uzbroić w cierpliwość. U mnie te jajniki dają mi nadzieję, bo w cyklu w którym się udalo też mialam takie bóle od samej owulacji
anja :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 23:34
matylda08, tysiaa93, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMonika-89 ja też sobie zaczynam chyba wkrecac i dorabiać różne teorie i żyje nadzieja. Cholernie się boje rozczarowania. W zeszłym cyklu nie wytrzymałam, zrobiłam test dzień przed okresem, wyszedł negatywny. Poryczałam się i wypiłam butelkę wina. Pomogło na chwile normalnie nie uciekam w alkohol ale wtedy wymieklam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:57
tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim! U mnie niedosyt bo jednak wczoraj nie było czochrania
Mąż zasnął zanim poszłam się myć a chrapał tak słodko, że nie miałam sumienia go męczyć bo wiem, że miał ciężki dzień. Jak wróci z pracy to nadrobimy
Te temperatury są mega rozbieżne z termometru owulacyjnego i bezstykowego.
Na wykres żeby nie robić zamieszania nanoszę temperatury z bezstykowego. Z owulacyjnego nanosić będę na jakimś internetowym wykresie. Podam Wam linka do wykresu jak jakiś znajdę przystępny.
Bezstykowy 37,3
Owulacyjny 36,62Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:44
Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:A mnie nawiedziła krew z nosa, leciała co chwila w nocy i od rana też... W tamtej ciąży też tak miałam od 4dpo... Kurde, schizuje, kopnijcie mnie w dupę, bo później będzie rozczarowanie
Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Wzięłam sobie dziś pół dnia wolnego, żeby odebrać wynik histopatologiczny i wypis. A tu trzeba ustawić się w kolejce do pobrania numerka, żeby stać w kolejce do rejestracji, żeby można było stanąć w kolejce do poradni onkologii ginekologicznej po wynik...
PrimaSort, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:Wzięłam sobie dziś pół dnia wolnego, żeby odebrać wynik histopatologiczny i wypis. A tu trzeba ustawić się w kolejce do pobrania numerka, żeby stać w kolejce do rejestracji, żeby można było stanąć w kolejce do poradni onkologii ginekologicznej po wynik...
Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jak mówiłam, tak też zrobiłam
Założyłam sobie kalendarz cyklu online na stronie:
enpr.pl
Na nim nanosić będę od dziś temperaturę z termometru owulacyjnego.
Niebieski plus u góry to wynik testu owulacyjnego.
monika_89, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość