Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ediii wrote:Dzień dober!
Panikuje od rana!
Mam temke 36,6, to może być?
Wszędzie piszą że 37,0 to normalna.
Ale dowcipnie jest 36,9' uff. To chyba musi tak być. Albo już nerwy podniosły mi tempke.
Ja mam przewaznie 36,4 i mniej i to jest moja normalna a jak mam 36,6 to dla mnie tak jak stan podgoraczkowya jak mam 37 to mnie telepie
PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRemont dobiega końca jeszcze tylko kilka dni a potem ustawianie mebli i wielkie rozpakowywanie
Ekipa zrobiła sobie przerwę na kawę a ja delektuję się siemieniem
Niedługo będę się szykowała do psychiatry, bo mam wizytę na 14:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:09
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Staraczka to po gwint ci on a babci daj spokój ona swoje dzieci wychowała meża musisz sama wychować jak sie jeszcze da
czy zwiazek to musi być wieczna gra?
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek już 5lat razem ...
matylda coś ty ona lubi sluchac jak ja opowiadam o nim widac ze ma wtedy satysfakcje z tego ze moze pouczac taki typ kobiety i uwielbiam patrzec jak moj sie wycofuje z rozmowy z nia hahaha a wie ze robie to celowo dlatego tak rzadko jezdzimy do nich , a najlepsze jak babcia pyta co z jego matkausmiech to w oczach u niej widac jak mowie ze to co zwykle czyli zero kontaktu
nie mowilam wam ale u meza w rodzinie rozwodniki sa , jego ojciec, siostra i wujek po rozwodzie całe rodzenstwo , z meza matki strony to matka i jej siostra ...
rozwody u nich sa tematem tabu bo wiedza ze kazdy ma zdymany charakter i z jego ojca rodziny sporo rozwodow powodowaly zdrady ...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ediii wrote:Wlasnie juz sama nie wiem mierzyc czy nie mierzyc, ale sobie tak wypracowalam ze to jest taki odruch
Myslalam ze bede mogla wychwycic jak sie cos bedzie zlego dzialo, bo np temp spadnie.
No i jak miere to wtedy zawsze tu z wami jestem od rańca
Ja mierzylam caly czas i tez mialam taki odruch i lubilam to mierzenie dlatego z niego nie zrezygnowalammatylda08 lubi tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie znów temp niska 36,5 ;/ wydaje mi się, że nic z tego nie będzie ;/ ehh tak bardzo bym chciała, zeby się udało.
A testy ovu robisz? czasami testy swoje a temp swojePrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka ja tez jestem po rozwodzie ale mój były mąz był i jest wspaniałym ojcem to my przestalismy się dogadywać wiec nie było sensu sie meczyć . Problemy rozwiazywalismy sami nikogo nie wtajemniczajac bo to było nasze zycie a my dorosli . Stwierdzilismy że rodzicami będziemy do końca zycia natomiast małżeństwem juz nie do dziś dnia mogę zadzwonic w środku nocy jeżeli chodzi o dzieci czy tez pomoc jakakolwiek i to jest ok.
Karo86, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Staraczka ja tez jestem po rozwodzie ale mój były mąz był i jest wspaniałym ojcem to my przestalismy się dogadywać wiec nie było sensu sie meczyć . Problemy rozwiazywalismy sami nikogo nie wtajemniczajac bo to było nasze zycie a my dorosli . Stwierdzilismy że rodzicami będziemy do końca zycia natomiast małżeństwem juz nie do dziś dnia mogę zadzwonic w środku nocy jeżeli chodzi o dzieci czy tez pomoc jakakolwiek i to jest ok.
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Prima o tego nie wiedzialam.
Monika gdybym wcześniej wiedziala to by slubu nie bylopoznalam byłą zone jego wujka i sama mowila do jakiej ja rodziny sie pchalam
Zgaga mnie meczy po bananach aaa pozar mam<DMUCHAM>
Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Bo oni zawsze mówią że poronien jest az 20% w potwierdzonych ciazach i ze sa to wady zarodka.
Nie spowodowane jakimis twoimi problemami, nie zalezne od ciebie i nastepna bedzie ok.
Jak nastepna nie jest ok to tez mowia ze oj bo ryzyko jest spore, ale na pewno wada zarodka, albo biochemiczna bo nawet usg pani nie miala.
Ot Polska.
W innych krajach jest podobnie, wiele razy pisalam co sie dzieje w UK.... temat rzeka...PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny