Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA wrote:Jezusiczku ile Wy dziewuszki piszecie
I dobrze! Tylko nadgonić Was zaczyna graniczyć z cudem
Pędze do sklepu po boczuś wędzony i cebulkę. Będą dziś prażuchy z boczkiem z cebulką zapiekane w piekarniku do tego maślaneczkaOj jak ja lubię takie jedzonko
Mniami. Zapraszam
Pychota bardzo lubiematylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Kochane, kiedy można iść na bete, zeby pokazała ciaże? W dzień spodziewanego okresu czy wcześniej też mozna? Boze, jaka ja jestem niecierpliwa....
3 razy bylam w ciazy i ani razu w zyciu nie mialam bety to nie pomoge -
boze nadrobilam Was ale nie wiem na jak dlugo bo teraz musze sprawdzac fb a jak tam poczytam to znowu tu napiszecie i tak w kolko
ide na miasto pozalatwiac swoje sprawy, milego dniaPrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Dziewczyny stwierdzicie , ze jak na swój wiek mam strasznie głupie pytania. Ale wolę Was zapytać
Po ilu dniach od zapłodnienia powinno dojść teoretycznie do zagnieżdżenia?
https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.html
Przeczytaj, sppro tu info na tematy o których piszesz. Jeśli dalej nie będziesz wiedzirć czegoś pomożemyBree, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kochana po kazdej burzy wychodzi slonko, masz prawo sie podle czuc bo wiekszosc z nas czulaby sie podle w takiej sytuacji, ale pomysl ze teraz moze byc tylko lepiej, pobedziesz z nami na tym forum to sama sie o tym przekonasz
Już mi się lepiej zrobiło. Kumpel wrzucił dzisiaj na fb zdjęcie swojej żony z cudownym ciążowym brzuszkiem. Miałyśmy rodzić w podobnym terminie i jakoś tak mi się smutno zrobiło. Popłakałam sobie. Dzięki Wam dostałam takiego wiatru w żagle, że od rana ćwiczyłam z Ewką, ogarnęłam kuchnię, zrobiłam dwa prania, jestem uczesana, umalowana i nawet mam porządek w kosmetyczce. Zaraz idę po Młodego do przedszkola. Później muszę zrobić zakupy na jutrzejsze ognicho. Tylko zakup piwa chyba na jutro zostawię bo znając nas to już dzisiaj spożyjemy, a że Ł. ma jutro wolne to jest to wielce prawdopodobneanjaaa, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Destiny wrote:Już mi się lepiej zrobiło. Kumpel wrzucił dzisiaj na fb zdjęcie swojej żony z cudownym ciążowym brzuszkiem. Miałyśmy rodzić w podobnym terminie i jakoś tak mi się smutno zrobiło. Popłakałam sobie. Dzięki Wam dostałam takiego wiatru w żagle, że od rana ćwiczyłam z Ewką, ogarnęłam kuchnię, zrobiłam dwa prania, jestem uczesana, umalowana i nawet mam porządek w kosmetyczce. Zaraz idę po Młodego do przedszkola. Później muszę zrobić zakupy na jutrzejsze ognicho. Tylko zakup piwa chyba na jutro zostawię bo znając nas to już dzisiaj spożyjemy, a że Ł. ma jutro wolne to jest to wielce prawdopodobne
Super ze juz humor lepszyja jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia drugiego.w pracy też ciężko bo szefowa wielce obrazona na mnie i czuję że wypowiedzenie wisi nade mną.dlatego myślę co zrobić po tym chorobowym które skończę. Gadałam z moim ginem i mówił jakby co to da mi jakiś mies jeszcze L4. Musze to przemyśleC.Teraz też wyglądam okokropnie.zero makijażu tłuste włosy już za długie przytyłam trochę..ale już postanowione po szpitalu fryzjer kosmetyczka i zakupy.A jak już minie okres dbałości i oszczędzania siebie po szpitalu to ruszam z ćwiczeniami
Bree, Destiny, tysiaa93, Karo86, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015