Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:A na którą jesteś zapisana?
kurka a ja do 17 musze wrócić bo robotnicy kończą pracę a nikogo w domu nie ma i chata otwarta zostanie
mogłam dać im klucze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:43
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o dzieci to moja 4,5 letnia siostrzenica (która uważa mnie za swoją przyjaciółkę
)widziała, że cały czas płaczę. Moja siostra powiedziała jej: że nie bedę miała dzidziusia.
A ona :"Dlaczego?:
Sis: "Bo dzidzius poszedł do nieba"
Młoda: "Jak dziecko z brzuszka może pójść do nieba?"
Po chwilii przyszła do mnie do pokoju z taka miną jakby chciała płakaći jednocześnie być dzielna i mówi "Ciociu , ja już wszystko wiem. Może nie masz juz dzidziusia w brzuszku, ale pamietaj, ze masz Maję" i mnie przytuliła. Wyłam jak głupia.
Później rozmawiajac ze swoim tatą powiedziała mu przy mnie, ze nie będę miała dzidziusia. Moja siostra do niej , że ma nie mówic przy mnie takich rzeczy. A Maja na to "Mamusiu, ale ja chciałam żeby tata wiedział, zeby nie pytał cioci kiedy rodzi, bo byłoby jej smutno"
PrimaSort, matylda08, Bree, kierzynka, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Jeśli chodzi o dzieci to moja 4,5 letnia siostrzenica (która uważa mnie za swoją przyjaciółkę
)widziała, że cały czas płaczę. Moja siostra powiedziała jej: że nie bedę miała dzidziusia.
Po chwilii przyszła do mnie do pokoju z taka miną jakby chciała płakaći jednocześnie być dzielna i mówi "Ciociu , ja już wszystko wiem. Może nie masz juz dzidziusia w brzuszku, ale pamietaj, ze masz Maję" i mnie przytuliła. Wyłam jak głupia.
Później rozmawiajac ze swoim tatą powiedziała mu przy mnie, ze nie będę miała dzidziusia. Moja siostra do niej , że ma nie mówic przy mnie takich rzeczy. A Maja na to "Mamusiu, ale ja chciałam żeby tata wiedział, zeby nie pytał cioci kiedy rodzi, bo byłoby jej smutno"Jak będę miała córkę to nazwę ją Maja
Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Destiny wrote:To u mnie tak było z rowerem i wiosłami dopóki ich nie sprzedałam. Wiosła stały zakurzone a rower służył nam jako wieszak na obrania
ja biegalam kiedys dziennie po 7 km...wlczalam film jakis ogladalam i biegalam (nie lubie biegac w terenie). jak wrocila moja depresja z ktora zmagam si od lat - przestalam biegac, teraz cora biega... jaks ie pozbieram do kupy to do tego wroce... mysle ze w najblizszych miesiacach powinno byc lepiej
matylda08 lubi tę wiadomość
-
Dzieci są mądrzejsze, niz nam się wydaje...
Ja też tylko dzięki swojemu szczęsciu jakoś się trzymałam bo widziałam jak i jej było ciężko i smutno, ze nie będzie miała siostrzyczki.
W tym czasie ja byłam dla niej a Ona dla mnie...matylda08 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
kierzynka wrote:weźcie piszcie tu bo na fb ogarnąć tego nie mozna
Ja tez popieram!
Monkey na moichwynikacg tez bo przeciez tc liczą od dary ostatniej @ stąd 3tc
Paznikietek mądra dziewczynka z tej MajkiMonkey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:A Ja zakupiłam dziś lawendę na balkonik żeby było cudnie
Mam lawende za domem, tutejszy klimaj jej sprzyja, rozrosla sie jak zielsko ze przycinac musze bo wszystko zarosniei jeszcze drzewko laurowe, tak ze lisci nie musze kupowac bo mam prosto z ogrodka
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Jeśli chodzi o dzieci to moja 4,5 letnia siostrzenica (która uważa mnie za swoją przyjaciółkę
Później rozmawiajac ze swoim tatą powiedziała mu przy mnie, ze nie będę miała dzidziusia. Moja siostra do niej , że ma nie mówic przy mnie takich rzeczy. A Maja na to "Mamusiu, ale ja chciałam żeby tata wiedział, zeby nie pytał cioci kiedy rodzi, bo byłoby jej smutno"
Jak ja kocham takie wrazliwe dzieciatkatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Mam lawende za domem, tutejszy klimaj jej sprzyja, rozrosla sie jak zielsko ze przycinac musze bo wszystko zarosnie
i jeszcze drzewko laurowe, tak ze lisci nie musze kupowac bo mam prosto z ogrodka
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny