Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Jutro ginekolog i gitara. Mam nadzieję, że będzie miał dla mnie dobre wieści, że mam cykle owulacyjne i pęcherzyk w tym cyklu pękł
PrimaSort, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny Wy też każdego dnia myślicie o ciąży? Bo ja OE mogę przestac myśleć o tym czy się udało w tym miesiacu. Za tydzień mam egzaminy na uczelni ale nie mogę myśleć o niczym innym tylko o @ który ma przyjść w środę.
matylda08, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Dziewczyny Wy też każdego dnia myślicie o ciąży? Bo ja OE mogę przestac myśleć o tym czy się udało w tym miesiacu. Za tydzień mam egzaminy na uczelni ale nie mogę myśleć o niczym innym tylko o @ który ma przyjść w środę.
Cykl sie rozregulowal a ja glupia testy robilam bo ' przeciez okres sie spoznia ' jednak to byly hormony. Nie cieszyla mnie zadna ciąża w otoczeniu.
Wyluzowalam troche, nie gadalam ze swoim o tym i sie udalo ale cp i w drugim cyklu swiadomie sie kochalismy aby sie udalo.
Wiesz w mojej czy jego rodzinie nie wiedza ze sie staralismy tyle czasu, jedbak ciesza sie ze zaszlam tak szybko tym bardziej ze mam usuniete narządy wewnętrzne, moja mama mowi ze to cud i dobrze ze tak szybko zaszlam.PrimaSort, asioczek86, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zapisałam się na testowanie do czerwcowych bąbelków
piję właśnie siemie lniane, wkurzona przez moją siostrę staram się wyluzować.
fuksja, PrimaSort, Bree, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Destiny, witaj u nas... przykro mi, ze i Ciebie to spotkalo...
Piszecie jak szaloneale lubie to! Nie zawsze moge odpisac, ale zawsze moge czytac
Wrocilam z pracy, z pazurow - dzis w kolorze fuksji - moje ulubionehumor lepszy, choc kazdy 7 dzien miesiaca to nadal udreka.
I tez nie ma dnia, zebym nie myslala o staraniach - choc bardzo staram sie wyluzowac...asioczek86, PrimaSort, paznokietek, Bree, tysiaa93, monika_89, Karo86 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
asioczek86 wrote:a ja zapisałam się na testowanie do czerwcowych bąbelków
piję właśnie siemie lniane, wkurzona przez moją siostrę staram się wyluzować.
asioczek86, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
fuksja to zapisz się też do testujących, będzie mi raźniej
ja też się nie nastawiam, za dużo stresów mam, ale mimo wszystko- nadzieja w sercu gra
Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:fuksja to zapisz się też do testujących, będzie mi raźniej
ja też się nie nastawiam, za dużo stresów mam, ale mimo wszystko- nadzieja w sercu gra
bede za Ciebie trzymac kciuki!
asioczek86, Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny