Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiola0912 wrote:ciekawe czy pogoda sie utrzyma bo mamy jechac na działke do mamy pokosic
a tu u siebie tez mam mini działk ei ogarniamy po zimie ,altanke musimy pomalowac kwiatki posadziłam:)az chce sie zycBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:witam się z innymi dziewczynami
dziś mam @ i jestem mega zadowolona, bo przyszła 2 dni wcześniej
teraz mogę rozpocząć staranka jupii
brzusio trochę boli, leżę w łóżku i piję inkę z kakaoBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:A moje dzieci zrobione bez zastanawiania i nakręcania i wierzę że mój mały skarb do mnie wróci kiedy będzie gotowy
Pierwsza ciąża nieplanowana. Totalne zaskoczenie i radość w jednym. W zeszłym roku pomyśleliśmy o powiększeniu rodziny i kochaliśmy się kilka razy w dni płodne i udało się. Teraz kochaliśmy się tak po prostu z potrzeby bliskości.matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Moje chyba należy do tych "zrobione "
atakowałam wszędzie o każdej porze dnia przez 7 dni i tak szczerze tak byłam wyrobiona że aż piekło od ocierania , ale warto było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Właśnie odbyłam rozmowę z moim nowym dyrektorem, ponieważ jak się okazało były mega zmiany, redukcje etatów itd. i pytał czy doślę L4, bo kadry go pytają. Powiedziałam mu uczciwie, że byłam w ciąży i poroniłam i teraz odbywam leczenie. A zwolnienie doślę w dniu dzisiejszym.
Był dosyć miły, ale to chyba tylko i wyłącznie dlatego, że mu inaczej nie wypada...
Jak powiedziałam, że teraz przebywam na zwolnieniu, ale chcę wrócić do pracy to dał mi do zrozumienia, że lepiej żebym siedziałam na L4 na tyle na ile mogę, bo moje miejsce pracy zostało już obsadzone
Masakra...
No masakra nic dodać nic ująćPrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:To już tylko czas pokaże czy się dotrzemy...
Ten dzień mnie tak zmęczył psychicznie, że masakra...
Oby jutro zaświeciło słońce
Staraczka przykre, że on woli siedzieć przy jakiejś głupiej grze... Szczególnie, że za kilka miesięcy urodzi się wam córeczka.
tez sobie tego nie wyobrazam...co bedzie pozniej jak sie dziecko urodzi i bedzie plakac a tata bedzie gral? mam nadzieje ze mu sie odmieni czego wam zyczematylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima chyba trochę słabsza kreska niż ostatnio .
Bree to słuchaj co on powiedział jakiś czas temu , on do dziecka wstawać nie będzie w nocy bo o 6 wstaje do roboty i to ja będę na pełnych obrotach 24/7 a on sobie korki kupi i będzie spał aby nie słyszeć że dziecko w nocy płacze , do tej pory nie wiem czy to w żartach mówił , oczywiście jego babce powiem o tym jakiego ma wnuka chama niech go naprostuje .
Mówiłam o tym rodzicom to ojciec prawie piany dostał , mówił że jak ja byłam mała i siostra to on przed mamą wstawał w nocy , mleko odgrzewwał a mama jak słyszała że ojciec się kręci to wtedy wstawała aby nas przebrać i mleko dać , i oni nie wyobrażają sobie aby ten buc spał a ja wszystko bym miała robićPrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 ile jesteś w zwiazku ze swoim mężczyzną?
Ja jestem w zwiazku od prawie 9 lat i mój facet jako ojciec będzie wspaniały ( ma więcej cierpliwości do dzieci niż ja i potrafi je dłużej zająć) ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:00
matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny