Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:No kierzynka i szalona czas mija
Matylda tak czy siak dobrze trzymalas kciuki:)
tsh 1.95 a Norma do5 a ft4 16.24 a Norma 20.00. Czekam na przeciwciała ale będą dopiero w poniedziałek.
jutro wizyta mam nadzieje, że z fasolka wszystko ok i usłyszę piękne bicie serduszka...monika_89, matylda08, Micia, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Szalona zdobylam recepta na moja niedoczynność eutyrox 50 jak go mam zażywa. Nie wiesz ? Pierwszy raz będę brać
kochana nie powiem Ci poniewaz ja zawsze miałam dobre wyniki z tsh. Teraz robiłam bo po ciąży a wcześniej robiłam w tamtym roku w sierpniu. Badam co roku od 6 lat. Mama bierze moja leki od20 lat wiec ja dmucham na zimne.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ale wybrałam kolor na ściany do kuchni... Chyba troszkę za ciemny
Chciałam szary i ekipa pokazała mi jedną próbkę szarości ale w dzień jak wali z rana słonce to nic nie było widać jakie jasne że wyglądało jak ściany brudne. Więc wybrałam ciemniejszy szary. Teraz jak słońce zaszło i patrzę na umalowaną na ścianie jedną i drugą próbkę to ta co ja wybrałam mega ciemnaToxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:U mnie też wyszedł inny kolor ściany niż oczekiwałam i nie pasuje do drugiej ściany teraz zabieram się za kolację będzie romantico;) kurczaczek, sałatka grecka, fryteczki winko mniam
-
A ja mialam rybkę..aleee najadłam sie tez gotowaniem. Teraz najchętniej nic. Mam awersje do jedzenia wlasnie.
Ola ja tez czuje sie tak jak Ty... W podobnych tygodniach jesteśmy:)paznokietek, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo ja tylko tam zaznaczam @ i serduszka co bym wiedziała kiedy miałam bo ja juz stara jestem i szczepienia dzieci z psa myle tzn. daty a co dopiero termin kiedy był ostatnia@ Prima nic nie tracisz .
Monkey, Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny