X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    paznokietek ja u Ciebie widzę mega dużo seksów :-D zaczochrasz zająca :-P no i objawy masz jakieś... Trzymam kciuki!
    Primka seksów u mnie sporo i to takich typu "kochania się" a nie robienia dzieci na siłę :D niby objawy jakieś tam są, ale sama nie wiem co mysleć. Rozmawiałam szczerze z przyjaciółką, która tydzień temu powiedziała mi o ciaży i powiedziała, ze mnie rozumie itp. Lepiej mi sie zrobiło i postanowiłam, ze nic na siłe :) jestem po seksie, romantycznej kolacji i delektuję się winem :)

hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Primka seksów u mnie sporo i to takich typu "kochania się" a nie robienia dzieci na siłę :D niby objawy jakieś tam są, ale sama nie wiem co mysleć. Rozmawiałam szczerze z przyjaciółką, która tydzień temu powiedziała mi o ciaży i powiedziała, ze mnie rozumie itp. Lepiej mi sie zrobiło i postanowiłam, ze nic na siłe :) jestem po seksie, romantycznej kolacji i delektuję się winem :)
    Uczucie jest bardzo ważne nie tylko starania...

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Uczucie jest bardzo ważne nie tylko starania...
    Też tak myślę, a złapałam sie na tym, ze w zeszłym cyklu na siłe sie bzykałam nawet jak byłam zła na niego . Teraz powiedziałam: nie i koniec! Jak będę zła nie robię dzieci na siłe. I w tym cyklu kocham się tylko wtedy gdy mam ochotę.

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prima dobierz jasne dodatki i będzie git. Udało się męzowi odebrać samochód?

toxey musze spróbować spagetii z papryką :D

ja dygnęłam jedno piwko, posłuchałam skiby i spadam spać. Za 3h wraca zając, będzie sie do kogo przytulić ;)

hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek! spadłaś mi z nieba! Czy jakoś po ludzku można wyjaśnić kiedy używa się present perfect i present perfect continuous i te same czasie tylko past? Kurde tak żebym jakoś to ogarnęła. I co z tym for i since?

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakończę wątek !!!!! wreszcie

. dobranoc .

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w jakże piękną sobotę ;D co tam słychać? nie spać mi tu ;)

Toxey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :) Ja pewnie znowu się będę dzisiaj słabo udzielać bo o 10.30 mam odebrać mojego z dworca :D Miłego dnia życzę :*

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Ediii Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski!
    Ja mam dzis przeprowadzke, chociaz czesciowa, wiec zagladac bede z doskoku?
    Pieknej soboty Wam zycze!

monika_89, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy zawsze natrzaskacie... nie zdołam Was nadrobić.
    Wczoraj wstałam o nieludzkiej godzinie 4 rano, musiałam zawieźć auto do rodziców, pójść na badanie bety i zdążyć do pracy. A po pracy próbowałam zmusić męża do kupna spodni, ale widziałam jak bardzo cierpi i odpuściłam. Potem pojechaliśmy do ginekologa.

Efektem tego dnia są:
    Kupione i wymienione letnie opony.
    Beta 2,69, więc jest ok.
    Ginekolog już nie widzi potrzeby robienia kolejnych badań, bo wszystko już zrobiłam. Zalecił dowiedzieć się o co chodzi z tą wątroby, bo mam dodatni antygen. Poza tym powiedział, żeby odpocząć, pojechać na urlop latem, a potem znów można będzie się starać. Następnym razem wcześniej zostanie włączony Menopur podczas starań, a w ciąży heparyna, acard i dodatkowo encorton.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:58

tysiaa93, Micia lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    prima dobierz jasne dodatki i będzie git. Udało się męzowi odebrać samochód?

toxey musze spróbować spagetii z papryką :D

ja dygnęłam jedno piwko, posłuchałam skiby i spadam spać. Za 3h wraca zając, będzie sie do kogo przytulić ;)
    Meble mam jasne - białe laminowane więc trochę będzie kontrastowało. Mąż wrócił po 23 :-( Ale najważniejsze, że cały i zdrów :-)

Teraz wstalam i myślę nad śniadaniem :-P

paznokietek, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja w pracy do 13 potem skończę ogarniać dom i impreza :)

Edi nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej przeprowadzki :P fajnie sie masz!

Lenka nie zajedź chłopa ;)

Mysz czyli w sumie dobre wiadomości. Następnym rezem leczenie i musi się skończyć dobrze :)

Prima wazne że wrócił cało ;)

Toxey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migrena ojjjj na sama mysl mi bania dymi.
    Ja mam i zatoki i migreny tzn wcześniej zanim zaszlam juz sie meczylam z bolami ale kurwa od 8 do 14 tyg mialam taki armagedon z bolami ze nie wiedzialam gdzie glowac :/

Dzisiaj czeka mojego rozmowa...
    Wczoraj tak ciśnienie podniósł mi niewiem co sie z nim dzieje ale jego ojciec lecxyl sie na AA kilka lat temu.. Wczoraj distal kase wzial sobie 2 piwa mysle no niech se wypije, wyszedl z psem nie bylo go dluzej niz zwykle i jak wrocil tak nagle gadke rozwiazywal seplenil jak nie wiem co, jak sie polozyl to jebnieta ryja przystawilam do niego i tak wodka zalecialo myslalam ze go obrzygam. Nie chcialam gadac do pijanego bo bym miala nerwy ale dzisiaj bede atakowac bo ten czlowiek nie rozumie ze ja mialam operacje wcześniej a juz polowa ciąży i wszystko moze sie zdarzyc a on pijany nie wsiadzie za kierownice.
    Wtedy jak na ip mnie wiózł to byl po jedny.... I do mnie pretensje ze chce mi sie ip jak on piwo pil

paznokietek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Migrena ojjjj na sama mysl mi bania dymi.
    Ja mam i zatoki i migreny tzn wcześniej zanim zaszlam juz sie meczylam z bolami ale kurwa od 8 do 14 tyg mialam taki armagedon z bolami ze nie wiedzialam gdzie glowac :/

Dzisiaj czeka mojego rozmowa...
    Wczoraj tak ciśnienie podniósł mi niewiem co sie z nim dzieje ale jego ojciec lecxyl sie na AA kilka lat temu.. Wczoraj distal kase wzial sobie 2 piwa mysle no niech se wypije, wyszedl z psem nie bylo go dluzej niz zwykle i jak wrocil tak nagle gadke rozwiazywal seplenil jak nie wiem co, jak sie polozyl to jebnieta ryja przystawilam do niego i tak wodka zalecialo myslalam ze go obrzygam. Nie chcialam gadac do pijanego bo bym miala nerwy ale dzisiaj bede atakowac bo ten czlowiek nie rozumie ze ja mialam operacje wcześniej a juz polowa ciąży i wszystko moze sie zdarzyc a on pijany nie wsiadzie za kierownice.
    Wtedy jak na ip mnie wiózł to byl po jedny.... I do mnie pretensje ze chce mi sie ip jak on piwo pil
    Kurde Ty to masz z nim niezłe ekscesy. Nie wiem co powiedzieć... A częstoNmu się to zdarza?

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:

Mysz czyli w sumie dobre wiadomości. Następnym rezem leczenie i musi się skończyć dobrze

Teraz też było wdrożone leczenie. Brałam heparynę, acard, a w czasie starań menopur i ovitrell. Teraz nowy byłby tylko encorton.
    Ja to bym chyba wolała dostać jeszcze masę badań.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kurde Ty to masz z nim niezłe ekscesy. Nie wiem co powiedzieć... A częstoNmu się to zdarza?
    Co weekend sobie pije piatek, sobota w tygodniu zero piwa jedynie jak po srodku wyplata jest to 2 sobie kupi, w tamten weekend tez widzialam ze co chwile gorzej wygląda w poniedziałek igarnialam patrze za szafa butelka zajrzalam do siatki paragon 12 piw, wiesz jak sie wkurwilam? Tym bardziej ze w czwartek gadal abym pozyczyla od mamy 160zl bo zapomnial o rachunku za tv, moja mama taka cięta na niego sie zribila ze ja nawet nie mam komu sie na niego zalic bo od niej slysze abym wrocila do domu, babcia mnie odwodzi od tego bo widziala jak sie klocilam z siora ostatnio, gdyby nie ciaza to bysmy sie pobily

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole jeszcxe z psem jazda bo pierwszy raz wyczul cieczke na osiedlu i swiruje od wczoraj a teraz na lezaku sie wykoleil hahahaha z podniety :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka Wy jesteście po ślubie?

Tak w ogóle to dzień dobry ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    paznokietek! spadłaś mi z nieba! Czy jakoś po ludzku można wyjaśnić kiedy używa się present perfect i present perfect continuous i te same czasie tylko past? Kurde tak żebym jakoś to ogarnęła. I co z tym for i since?
    kochana kiedy masz egzamin?

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka gadałaś z nim już na ten temat? Wszystko co piszesz brzmi strasznie!

Mysz tylko co jeszcze możesz zbadać ;/ miałaś jakieś dodatkowe badania oprócz tych podstawowych typu tarczya, toxo, cmv itd?

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ