Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:paznokietek ja u Ciebie widzę mega dużo seksów
zaczochrasz zająca
no i objawy masz jakieś... Trzymam kciuki!
niby objawy jakieś tam są, ale sama nie wiem co mysleć. Rozmawiałam szczerze z przyjaciółką, która tydzień temu powiedziała mi o ciaży i powiedziała, ze mnie rozumie itp. Lepiej mi sie zrobiło i postanowiłam, ze nic na siłe
jestem po seksie, romantycznej kolacji i delektuję się winem
hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Primka seksów u mnie sporo i to takich typu "kochania się" a nie robienia dzieci na siłę
niby objawy jakieś tam są, ale sama nie wiem co mysleć. Rozmawiałam szczerze z przyjaciółką, która tydzień temu powiedziała mi o ciaży i powiedziała, ze mnie rozumie itp. Lepiej mi sie zrobiło i postanowiłam, ze nic na siłe
jestem po seksie, romantycznej kolacji i delektuję się winem
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Uczucie jest bardzo ważne nie tylko starania...
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
prima dobierz jasne dodatki i będzie git. Udało się męzowi odebrać samochód?
toxey musze spróbować spagetii z papryką
ja dygnęłam jedno piwko, posłuchałam skiby i spadam spać. Za 3h wraca zając, będzie sie do kogo przytulićhiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
paznokietek! spadłaś mi z nieba! Czy jakoś po ludzku można wyjaśnić kiedy używa się present perfect i present perfect continuous i te same czasie tylko past? Kurde tak żebym jakoś to ogarnęła. I co z tym for i since?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta
Ja pewnie znowu się będę dzisiaj słabo udzielać bo o 10.30 mam odebrać mojego z dworca
Miłego dnia życzę :*
PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ale Wy zawsze natrzaskacie... nie zdołam Was nadrobić.
Wczoraj wstałam o nieludzkiej godzinie 4 rano, musiałam zawieźć auto do rodziców, pójść na badanie bety i zdążyć do pracy. A po pracy próbowałam zmusić męża do kupna spodni, ale widziałam jak bardzo cierpi i odpuściłam. Potem pojechaliśmy do ginekologa.
Efektem tego dnia są:
Kupione i wymienione letnie opony.
Beta 2,69, więc jest ok.
Ginekolog już nie widzi potrzeby robienia kolejnych badań, bo wszystko już zrobiłam. Zalecił dowiedzieć się o co chodzi z tą wątroby, bo mam dodatni antygen. Poza tym powiedział, żeby odpocząć, pojechać na urlop latem, a potem znów można będzie się starać. Następnym razem wcześniej zostanie włączony Menopur podczas starań, a w ciąży heparyna, acard i dodatkowo encorton.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:58
tysiaa93, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:prima dobierz jasne dodatki i będzie git. Udało się męzowi odebrać samochód?
toxey musze spróbować spagetii z papryką
ja dygnęłam jedno piwko, posłuchałam skiby i spadam spać. Za 3h wraca zając, będzie sie do kogo przytulićAle najważniejsze, że cały i zdrów
Teraz wstalam i myślę nad śniadaniempaznokietek, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja w pracy do 13 potem skończę ogarniać dom i impreza
Edi nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej przeprowadzkifajnie sie masz!
Lenka nie zajedź chłopa
Mysz czyli w sumie dobre wiadomości. Następnym rezem leczenie i musi się skończyć dobrze
Prima wazne że wrócił całoToxey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMigrena ojjjj na sama mysl mi bania dymi.
Ja mam i zatoki i migreny tzn wcześniej zanim zaszlam juz sie meczylam z bolami ale kurwa od 8 do 14 tyg mialam taki armagedon z bolami ze nie wiedzialam gdzie glowac
Dzisiaj czeka mojego rozmowa...
Wczoraj tak ciśnienie podniósł mi niewiem co sie z nim dzieje ale jego ojciec lecxyl sie na AA kilka lat temu.. Wczoraj distal kase wzial sobie 2 piwa mysle no niech se wypije, wyszedl z psem nie bylo go dluzej niz zwykle i jak wrocil tak nagle gadke rozwiazywal seplenil jak nie wiem co, jak sie polozyl to jebnieta ryja przystawilam do niego i tak wodka zalecialo myslalam ze go obrzygam. Nie chcialam gadac do pijanego bo bym miala nerwy ale dzisiaj bede atakowac bo ten czlowiek nie rozumie ze ja mialam operacje wcześniej a juz polowa ciąży i wszystko moze sie zdarzyc a on pijany nie wsiadzie za kierownice.
Wtedy jak na ip mnie wiózł to byl po jedny.... I do mnie pretensje ze chce mi sie ip jak on piwo pilpaznokietek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Migrena ojjjj na sama mysl mi bania dymi.
Ja mam i zatoki i migreny tzn wcześniej zanim zaszlam juz sie meczylam z bolami ale kurwa od 8 do 14 tyg mialam taki armagedon z bolami ze nie wiedzialam gdzie glowac
Dzisiaj czeka mojego rozmowa...
Wczoraj tak ciśnienie podniósł mi niewiem co sie z nim dzieje ale jego ojciec lecxyl sie na AA kilka lat temu.. Wczoraj distal kase wzial sobie 2 piwa mysle no niech se wypije, wyszedl z psem nie bylo go dluzej niz zwykle i jak wrocil tak nagle gadke rozwiazywal seplenil jak nie wiem co, jak sie polozyl to jebnieta ryja przystawilam do niego i tak wodka zalecialo myslalam ze go obrzygam. Nie chcialam gadac do pijanego bo bym miala nerwy ale dzisiaj bede atakowac bo ten czlowiek nie rozumie ze ja mialam operacje wcześniej a juz polowa ciąży i wszystko moze sie zdarzyc a on pijany nie wsiadzie za kierownice.
Wtedy jak na ip mnie wiózł to byl po jedny.... I do mnie pretensje ze chce mi sie ip jak on piwo pil -
monika_89 wrote:
Mysz czyli w sumie dobre wiadomości. Następnym rezem leczenie i musi się skończyć dobrze
Teraz też było wdrożone leczenie. Brałam heparynę, acard, a w czasie starań menopur i ovitrell. Teraz nowy byłby tylko encorton.
Ja to bym chyba wolała dostać jeszcze masę badań. -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Kurde Ty to masz z nim niezłe ekscesy. Nie wiem co powiedzieć... A częstoNmu się to zdarza?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:paznokietek! spadłaś mi z nieba! Czy jakoś po ludzku można wyjaśnić kiedy używa się present perfect i present perfect continuous i te same czasie tylko past? Kurde tak żebym jakoś to ogarnęła. I co z tym for i since?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Staraczka gadałaś z nim już na ten temat? Wszystko co piszesz brzmi strasznie!
Mysz tylko co jeszcze możesz zbadać ;/ miałaś jakieś dodatkowe badania oprócz tych podstawowych typu tarczya, toxo, cmv itd?tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.