Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka ja Ci powiem szczerze co myślę, spierdalaj od niego jak najprędzej, chyba, że chcesz żeby Twoje dziecko wychowywało się w patologii...
Uzależniony od gier, a teraz jeszcze z alko? Masakra, masz cierpliwość dziewczyno.monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 niestety znam ten typ. Facet mojej przyjaciółki jest taki sam. Chodzące AA. A przy dziecku nie potrafi nic zrobić nawet tyłka wytrzeć jak młoda zrobi kupę. No comment! Potrafił wyjść po fajki wieczorem i wrócić rano pijany... nie wspomnę o tym ze juz kilka azy podniósł na nią rękę a laska jest w moim wieku! Wiele azy mówiłam żeby go zostawiła tym bardziej ze mówi ze go nie kocha ale jest z nim ze względu na dziecko. ...
Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Staraczka ja Ci powiem szczerze co myślę, spierdalaj od niego jak najprędzej, chyba, że chcesz żeby Twoje dziecko wychowywało się w patologii...
Uzależniony od gier, a teraz jeszcze z alko? Masakra, masz cierpliwość dziewczyno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnja dlaczego zostajesz w szpitalu?
Werka wszystkiego najlepszego dla córki oby sie doczekala rodzeństwa
Prima jak masz polsat romans to tam tez leca stare odcinki przed chwila widzialam ale to chyba sezon 2 lub 3ci
Wam łatwo mowic ja nie mam drogi w prawo i lewo bo siora ma charakter jak ryknie w domu to az moj pies dygocze
na pewno byly by klotnie a moj nie jest klotliwy tylko te zachowanie dobija -
nick nieaktualnyTak apropo po ovu widze ze zwiazki sa na granicy po poronieniach niektore z was rowniez mialy pod gorke z facetami bo im sie odwidzialo dziecko
moj chce dziecko nadal ale uwierzcie jak bym wiedziala co teraz sie porobi to w listopadzie bym do niego nie wrocila a tak po ptokoch jak to sie gada, ciąży nie zaluje niech mala sie rozwija i będzie zdrowa. Jak sytuacja bedzie dalej taka ze nie dotrze do niego ze ma przebywac ze mna a nie z butelka piwa przy laptopie to niestety rozstanie bedzie jedynym wyjsciem.paznokietek lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Tak apropo po ovu widze ze zwiazki sa na granicy po poronieniach niektore z was rowniez mialy pod gorke z facetami bo im sie odwidzialo dziecko
moj chce dziecko nadal ale uwierzcie jak bym wiedziala co teraz sie porobi to w listopadzie bym do niego nie wrocila a tak po ptokoch jak to sie gada, ciąży nie zaluje niech mala sie rozwija i będzie zdrowa. Jak sytuacja bedzie dalej taka ze nie dotrze do niego ze ma przebywac ze mna a nie z butelka piwa przy laptopie to niestety rozstanie bedzie jedynym wyjsciem. -
nick nieaktualny