Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Werka84 wrote:Kurcze wszystkie tu jesteśmy niestety z jednego powodu- straty.Każda na swój sposób ciągle przeżywa całą sytuację, tak naprawdę ciężko się nie nakręcać , ja przeżyłam to już dwa razy , ale wiem że mimo tego , że obiecuję sobie że nie będę sama siebie wkręcała to i tak wyjdzie inaczej... Dziewczyny mamy się wspierać nawzajem a nie sprawiać sobie przykrość. Pozdrawiam wszystkie laseczki i każdą z osobna!!!
tysiaa93, Werka84, Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
Widze ze robi sie tu malo ciekawie. Trzymam kciuki za kazda i zycze Wam powodzenia. Nie chce uczestniczyć w sporach i kłótniach. Wcześniej było tu jakoś przyjaźniej i milej. Może mam mylne odczucie. Ja dziękuje za wsparcie jakie od was otrzymałam i wierze że i ja i Wy dotrwamy do momentu usłyszenia pierwszego krzyku naszych maleństw, które będą zdrowe i silne!! Trzeba walczyć pamietajcie! A płakać też czasem trzeba bo to,oczyszcza i pomogą spojrzec inaczej na pewne rzeczy. Jesteśmy tylko ludźmi po trudnych przejściach...
trzymajcie sie :-*:-*:-*paola87, Staraczka23, tysiaa93, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka ale możemy tu przeciez pisac. Podobno w kraju jest wolnosć i nikt nikogo do niczego nie zmusza .
Pisałyśmy i piszemy tu a co każda robi gdzie indziej to jej sprawa i nikomu nic do tego - ale to moje zdanie .tysiaa93, hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Watek domow ruszyłyście my z mężem mieszkamy na swoim ponad rok. Swój dom na działce na osiedlu nowych domków. Uwielbiam to miejsce. Zostalo nam 15 lat kredytu:) ale nie ważne wzięliśmy 150 000zl kredytu a drugie tyke w ponad 3 lata juz wlozylismy. Mielismy swoje oszczednosci z Holandii i z każdego miesiąca jedna wyplata szla w dom przez trzy lata. Ale bylo warto sie poświęcać. Dom rodzinny zostawiłam bratu jest młodszy niech ma łatwiej
tysiaa93, Szalona CZARNA, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja do końca nie,odpuszczę bo,musze wiedzieć co,u was:) bede tu zaglądać czekając na fasolki. Nie wiedzialam o tym,watku z tajemniczym "ch". Ale mam,nadzieje ze juz to tu,nie wroci. Buziaki dla każdej.
Monkey, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dobra idźcie obgadywac inne dziewczyny ktore nie sa w waszej 'tajnej' grupie
Piszesz zawsze "to moje zdanie " boisz sie ataku z drugiej strony...
Jestem za szalona czarna i rowniez opuszczam ten temat a wy dalej biadolcie swoje...
Pozdrawiam
Nikt cię tu na siłę nie trzyma
Pozdrawiam i przesyłam całuski ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:30
hiacynta99, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:56
Staraczka23, Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Żyjemy w wolnym kraju. Chcemy mieć grupę na fejsie to mamy, kto chce to udziela się też na forum. Nie fajniej by było jakby każdy do tej grupy miał dostęp bo raczej nikt nie ma zamiaru pokazywać wszystkim swoich danych, znajomych itp. Właśnie dlatego ta grupa jest tajna i wiadomości na niej widzą tylko osoby, które są tam dodane. Można tam napisać dużo więcej prywatnych rzeczy niż tutaj bo do TEGO forum dostęp ma każdy.
Ty Ola masz fejsa i udzielasz się tylko tutaj a my mamy fejsa i udzielamy się również tam
Serio nie widzę powodu do dalszych dyskusji
Pora zakończyć ten temat bo i tak każda zrobi jak chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:14
Toxey, matylda08, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:56
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔