Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry :0)
Udanego dnia i morza pozytywnej energii...stres nie jest przyjacielem ciazy i staran o nią, tak wiec oby bylo tutaj razniej, nikomu niepotzrebne stresy i spiny, dupy nikomu nie obrabiam i prosilabym o to samo, jak cos ktos do mnie ma to niech mi napisze i juz, jestesmy dorosle chyba prawda?
Nie potrzebne mi sa do szczescia zaproszenia z anonimowych kont na fb gdzie imie i nazwisko w profilu osoba zmienia co godzine a jak do nej pisze to jeszcze sie nie odzywa... przeciez to dziecinada... Ja po 40tce jestem i nie mam czasu na takie szczeniackie gierki, przyszlam tu do grupy zeby sie dowiedziec o poronieniach poszukac wsparcia i dawac wsparcie osobom w podobnej sytuacji a nie byc w centrum kwasow...
Mam nadzieje ze co najgorsze to juz za nami i teraz bedzie normalnie w miare jak sie da
Powodzenia wszystkim, ja sie wyciszam bo ovulka u mnie u bram i chce milo i fajnie sedzic ten czas bez zbednych pyskowekMysz86, Karo86, tysiaa93, Werka84, Monkey, Szalona CZARNA, monika_89, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Karo, patrzyłam po ile one chodzą używane. Po 500 zł. A kosztowały 1200 mój i 1400 męża. Niech sobie więc stoją, przydadzą się jeszcze.
To podobnie jak z kompami, nie ma sensu sprzedawac za taka cene to szkoda... lepiej sobie zostawic
Ja juz sama nie wiem ile mam kompow i laptopow w domu, komis bym mogla otwieracKaro86, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Oj jest, jest
Poziom tsh jest bardzo bardzo ważny w ciąży, tak dla rozwoju samej ciąży jak i dla rozwoju dziecka potem
Super Paznokietek
Najważniejsze, że teraz hormon jest ustabilizowany, u mnie neistety akurat wtedy skoczyło, ale następnym razem będzie już dobrze, bo limit nieszczęść się wyczerpał
Jesteś moją hashimotową nadzieją
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki mocno za Was :*
U pani doktor prawie się popłakałam jak mi przekazała dobre wieści
teraz musi być tylko dobrze! Nie mogę się doczekać pierwszej wizyty u lekarza. Robiłam rano betę i wynik jutro albo pojutrze ;/
tysiaa93, Karo86, monika_89, Bree, wiola0912, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree, ja też tak uważam z tym fejsem. Poza tym fejsa mam do kontaktów z realnym znajomymi. Nie mam ochoty podawać tam w żadnej grupie prawdziwych danych. A na forum mogę być anonimowa.
Poza tym jeśli tam trzeba trzask tyle wiadomości, to nawet bym nie miała czasu: praca, dom, obowiązki, przyjemności... przecież teraz piękna pogoda. Trzeba korzystać, a nie siedzieć z nosem w internecie.Karo86, paznokietek, monika_89, Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dobrze, będziemy cię obgadywać skoro masz takie życzenie
Nikt cię tu na siłę nie trzyma
Pozdrawiam i przesyłam całuski ;*Mysz86, monika_89, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Tysia o co tu w ogóle chodzi? Musicie sobie tak chamsko dogryzać? Przyszłam tu kilka dni temu i byłam szczęśliwa, ze mam wsparcie. A teraz.... Jedna na drugą jedzie. Laski bez przesady.
Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Przeczytaj sobie poprzednie posty to się dowiesz o co chodzi. Poza tym temat został zakończony. Po co do tego wracasz?
Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.
A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.Bree lubi tę wiadomość
-
paznokietek wrote:OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.
Chcesz tu miłej atmosfery to nie wracaj tysiąc razy do tematu który zgodnie został zakończony
Miłego dnia
-
Mysz86 wrote:A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.
Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Jakieś 6 stron wstecz. Ale nie ma do czego wracać, ja się nie wtracam między wódke a zakąskę. Przyszłam tu , bo potrzebowałam rozmowy i wsparcia od kobiet po poronieniu, ale przeraża mnie to jaka atmosfera się tu wytworzyła.
Bree lubi tę wiadomość