X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tego za ile to nie wiem :-) ale może poszperaj, podpatrz na innych aukcjach. Nie wiem jakie macie te "stare" rowerki, jak wrzuciliście w nie sporo kasy, to może szkoda, aby się kurzyły ;-)

monika_89, Bree lubią tę wiadomość

20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo, patrzyłam po ile one chodzą używane. Po 500 zł. A kosztowały 1200 mój i 1400 męża. Niech sobie więc stoją, przydadzą się jeszcze.

Bree, monika_89 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :0)

Udanego dnia i morza pozytywnej energii...stres nie jest przyjacielem ciazy i staran o nią, tak wiec oby bylo tutaj razniej, nikomu niepotzrebne stresy i spiny, dupy nikomu nie obrabiam i prosilabym o to samo, jak cos ktos do mnie ma to niech mi napisze i juz, jestesmy dorosle chyba prawda?

Nie potrzebne mi sa do szczescia zaproszenia z anonimowych kont na fb gdzie imie i nazwisko w profilu osoba zmienia co godzine a jak do nej pisze to jeszcze sie nie odzywa... przeciez to dziecinada... Ja po 40tce jestem i nie mam czasu na takie szczeniackie gierki, przyszlam tu do grupy zeby sie dowiedziec o poronieniach poszukac wsparcia i dawac wsparcie osobom w podobnej sytuacji a nie byc w centrum kwasow...

Mam nadzieje ze co najgorsze to juz za nami i teraz bedzie normalnie w miare jak sie da <3

Powodzenia wszystkim, ja sie wyciszam bo ovulka u mnie u bram i chce milo i fajnie sedzic ten czas bez zbednych pyskowek ;)

Mysz86, Karo86, tysiaa93, Werka84, Monkey, Szalona CZARNA, monika_89, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, sporo mniej niż zapłaciliście. A jak mogą się jeszcze przydać to super :-)

tysiaa93, Monkey, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Karo, patrzyłam po ile one chodzą używane. Po 500 zł. A kosztowały 1200 mój i 1400 męża. Niech sobie więc stoją, przydadzą się jeszcze.

To podobnie jak z kompami, nie ma sensu sprzedawac za taka cene to szkoda... lepiej sobie zostawic ;)

Ja juz sama nie wiem ile mam kompow i laptopow w domu, komis bym mogla otwierac :D

Karo86, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Oj jest, jest :) Poziom tsh jest bardzo bardzo ważny w ciąży, tak dla rozwoju samej ciąży jak i dla rozwoju dziecka potem :) Super Paznokietek :) Najważniejsze, że teraz hormon jest ustabilizowany, u mnie neistety akurat wtedy skoczyło, ale następnym razem będzie już dobrze, bo limit nieszczęść się wyczerpał ;) Jesteś moją hashimotową nadzieją ;) Bardzo się cieszę i trzymam kciuki mocno za Was :*
    Aż mnie ciarki przeszły po przeczytaniu, że jestem Hashimotową nadzieją :) U pani doktor prawie się popłakałam jak mi przekazała dobre wieści :) teraz musi być tylko dobrze! Nie mogę się doczekać pierwszej wizyty u lekarza. Robiłam rano betę i wynik jutro albo pojutrze ;/

tysiaa93, Karo86, monika_89, Bree, wiola0912, matylda08 lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, ja też tak uważam z tym fejsem. Poza tym fejsa mam do kontaktów z realnym znajomymi. Nie mam ochoty podawać tam w żadnej grupie prawdziwych danych. A na forum mogę być anonimowa.
    Poza tym jeśli tam trzeba trzask tyle wiadomości, to nawet bym nie miała czasu: praca, dom, obowiązki, przyjemności... przecież teraz piękna pogoda. Trzeba korzystać, a nie siedzieć z nosem w internecie.

Karo86, paznokietek, monika_89, Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dobrze, będziemy cię obgadywać skoro masz takie życzenie ;)
    Nikt cię tu na siłę nie trzyma ;)

Pozdrawiam i przesyłam całuski ;*
    Tysia o co tu w ogóle chodzi? Musicie sobie tak chamsko dogryzać? Przyszłam tu kilka dni temu i byłam szczęśliwa, ze mam wsparcie. A teraz.... Jedna na drugą jedzie. Laski bez przesady.

Mysz86, monika_89, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech każdy robi co chce a świat będzie piękniejszy... :)

Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Tysia o co tu w ogóle chodzi? Musicie sobie tak chamsko dogryzać? Przyszłam tu kilka dni temu i byłam szczęśliwa, ze mam wsparcie. A teraz.... Jedna na drugą jedzie. Laski bez przesady.
    Przeczytaj sobie poprzednie posty to się dowiesz o co chodzi. Poza tym temat został zakończony. Po co do tego wracasz?

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ty i tak jesteś motorem napędowym naszej fejsikowej grupy <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Przeczytaj sobie poprzednie posty to się dowiesz o co chodzi. Poza tym temat został zakończony. Po co do tego wracasz?
    OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.

Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.

A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Ok, fajnie ze przeczytalas :) Chcesz tu miłej atmosfery to nie wracaj tysiąc razy do tematu który zgodnie został zakończony :) Miłego dnia :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.
    Jakoś z wczoraj i przedwczoraj, chyba.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Jakieś 6 stron wstecz. Ale nie ma do czego wracać, ja się nie wtracam między wódke a zakąskę. Przyszłam tu , bo potrzebowałam rozmowy i wsparcia od kobiet po poronieniu, ale przeraża mnie to jaka atmosfera się tu wytworzyła.

Ola_45, Bree lubią tę wiadomość

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek to super, że u endokrynologa wszystko w porządku. Teraz na pewno będzie dobrze :-)

paznokietek, Bree lubią tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo86 wrote:
    Paznokietek to super, że u endokrynologa wszystko w porządku. Teraz na pewno będzie dobrze :-)
    Mam taką nadzieję :)

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Jakieś 6 stron wstecz. Ale nie ma do czego wracać, ja się nie wtracam między wódke a zakąskę. Przyszłam tu , bo potrzebowałam rozmowy i wsparcia od kobiet po poronieniu, ale przeraża mnie to jaka atmosfera się tu wytworzyła.
    To nie wracaj ciągle do tego samego tematu a atmosfera będzie lepsza, proste.

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Mam taką nadzieję :)

Najważniejsze, to myśleć pozytywnie :-)
    I nie denerwować się niepotrzebnie jakimiś pierdołami ;-)

U mnie wyszło piękne słońce, a jak u Was?

Bree lubi tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ