X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tego za ile to nie wiem :-) ale może poszperaj, podpatrz na innych aukcjach. Nie wiem jakie macie te "stare" rowerki, jak wrzuciliście w nie sporo kasy, to może szkoda, aby się kurzyły ;-)

monika_89, Bree lubią tę wiadomość

20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo, patrzyłam po ile one chodzą używane. Po 500 zł. A kosztowały 1200 mój i 1400 męża. Niech sobie więc stoją, przydadzą się jeszcze.

Bree, monika_89 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :0)

Udanego dnia i morza pozytywnej energii...stres nie jest przyjacielem ciazy i staran o nią, tak wiec oby bylo tutaj razniej, nikomu niepotzrebne stresy i spiny, dupy nikomu nie obrabiam i prosilabym o to samo, jak cos ktos do mnie ma to niech mi napisze i juz, jestesmy dorosle chyba prawda?

Nie potrzebne mi sa do szczescia zaproszenia z anonimowych kont na fb gdzie imie i nazwisko w profilu osoba zmienia co godzine a jak do nej pisze to jeszcze sie nie odzywa... przeciez to dziecinada... Ja po 40tce jestem i nie mam czasu na takie szczeniackie gierki, przyszlam tu do grupy zeby sie dowiedziec o poronieniach poszukac wsparcia i dawac wsparcie osobom w podobnej sytuacji a nie byc w centrum kwasow...

Mam nadzieje ze co najgorsze to juz za nami i teraz bedzie normalnie w miare jak sie da <3

Powodzenia wszystkim, ja sie wyciszam bo ovulka u mnie u bram i chce milo i fajnie sedzic ten czas bez zbednych pyskowek ;)

Mysz86, Karo86, tysiaa93, Werka84, Monkey, Szalona CZARNA, monika_89, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, sporo mniej niż zapłaciliście. A jak mogą się jeszcze przydać to super :-)

tysiaa93, Monkey, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Karo, patrzyłam po ile one chodzą używane. Po 500 zł. A kosztowały 1200 mój i 1400 męża. Niech sobie więc stoją, przydadzą się jeszcze.

To podobnie jak z kompami, nie ma sensu sprzedawac za taka cene to szkoda... lepiej sobie zostawic ;)

Ja juz sama nie wiem ile mam kompow i laptopow w domu, komis bym mogla otwierac :D

Karo86, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Oj jest, jest :) Poziom tsh jest bardzo bardzo ważny w ciąży, tak dla rozwoju samej ciąży jak i dla rozwoju dziecka potem :) Super Paznokietek :) Najważniejsze, że teraz hormon jest ustabilizowany, u mnie neistety akurat wtedy skoczyło, ale następnym razem będzie już dobrze, bo limit nieszczęść się wyczerpał ;) Jesteś moją hashimotową nadzieją ;) Bardzo się cieszę i trzymam kciuki mocno za Was :*
    Aż mnie ciarki przeszły po przeczytaniu, że jestem Hashimotową nadzieją :) U pani doktor prawie się popłakałam jak mi przekazała dobre wieści :) teraz musi być tylko dobrze! Nie mogę się doczekać pierwszej wizyty u lekarza. Robiłam rano betę i wynik jutro albo pojutrze ;/

tysiaa93, Karo86, monika_89, Bree, wiola0912, matylda08 lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, ja też tak uważam z tym fejsem. Poza tym fejsa mam do kontaktów z realnym znajomymi. Nie mam ochoty podawać tam w żadnej grupie prawdziwych danych. A na forum mogę być anonimowa.
    Poza tym jeśli tam trzeba trzask tyle wiadomości, to nawet bym nie miała czasu: praca, dom, obowiązki, przyjemności... przecież teraz piękna pogoda. Trzeba korzystać, a nie siedzieć z nosem w internecie.

Karo86, paznokietek, monika_89, Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dobrze, będziemy cię obgadywać skoro masz takie życzenie ;)
    Nikt cię tu na siłę nie trzyma ;)

Pozdrawiam i przesyłam całuski ;*
    Tysia o co tu w ogóle chodzi? Musicie sobie tak chamsko dogryzać? Przyszłam tu kilka dni temu i byłam szczęśliwa, ze mam wsparcie. A teraz.... Jedna na drugą jedzie. Laski bez przesady.

Mysz86, monika_89, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech każdy robi co chce a świat będzie piękniejszy... :)

Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Tysia o co tu w ogóle chodzi? Musicie sobie tak chamsko dogryzać? Przyszłam tu kilka dni temu i byłam szczęśliwa, ze mam wsparcie. A teraz.... Jedna na drugą jedzie. Laski bez przesady.
    Przeczytaj sobie poprzednie posty to się dowiesz o co chodzi. Poza tym temat został zakończony. Po co do tego wracasz?

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ty i tak jesteś motorem napędowym naszej fejsikowej grupy <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Przeczytaj sobie poprzednie posty to się dowiesz o co chodzi. Poza tym temat został zakończony. Po co do tego wracasz?
    OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.

Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    OK, przeczytałam poprzednie posty. Nie komentuję. Życzę Wam Dziewczyny miłego dnia.

A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Ok, fajnie ze przeczytalas :) Chcesz tu miłej atmosfery to nie wracaj tysiąc razy do tematu który zgodnie został zakończony :) Miłego dnia :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    A wcześniejsze, to znaczy z kiedy? Bo chętnie bym się dowiedziała o co w o góle chodzi, ale nie mam czasu przekonywać całego forum, a nie bywam tu codziennie.
    Jakoś z wczoraj i przedwczoraj, chyba.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Jakieś 6 stron wstecz. Ale nie ma do czego wracać, ja się nie wtracam między wódke a zakąskę. Przyszłam tu , bo potrzebowałam rozmowy i wsparcia od kobiet po poronieniu, ale przeraża mnie to jaka atmosfera się tu wytworzyła.

Ola_45, Bree lubią tę wiadomość

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek to super, że u endokrynologa wszystko w porządku. Teraz na pewno będzie dobrze :-)

paznokietek, Bree lubią tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo86 wrote:
    Paznokietek to super, że u endokrynologa wszystko w porządku. Teraz na pewno będzie dobrze :-)
    Mam taką nadzieję :)

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Jakieś 6 stron wstecz. Ale nie ma do czego wracać, ja się nie wtracam między wódke a zakąskę. Przyszłam tu , bo potrzebowałam rozmowy i wsparcia od kobiet po poronieniu, ale przeraża mnie to jaka atmosfera się tu wytworzyła.
    To nie wracaj ciągle do tego samego tematu a atmosfera będzie lepsza, proste.

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Mam taką nadzieję :)

Najważniejsze, to myśleć pozytywnie :-)
    I nie denerwować się niepotrzebnie jakimiś pierdołami ;-)

U mnie wyszło piękne słońce, a jak u Was?

Bree lubi tę wiadomość

f2w3dqk3sc0bu44c.png
‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ