Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Wy Cholernice A ja jem śniadanko, które mi mężuś zrobił i zaraz zmykam do pracy Miłego dnia Dziewczynki i żebym tu spokój widziała jak wrócę buźka
Toxey, czerwiec w takim razie będzie nasz Do końca maja muszę trochę kondyche podreperować bo sporo wysiłku mnie w czerwcu czekaToxey, matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Co do grupy fb to ja po akcji z lewymi kontami i szpiegostwami nikomu już nie ujawnię swoich danych.
Niestety jak widać, nie wszyscy tutaj są dorośli.Toxey, Werka84, matylda08, tysiaa93, Ola_45, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyOla będę zaglądac ale juz bez udzielania, troche widzialam co tam na grupie jest pisane tak ze trzeba z dystansem pisać na forum aby nie byc na tapecie tam...
Dziwny pomysł był z grupą, najpierw do zdjęć teraz nagle do pisania. Wole jednak wyjść na spacer niż czytać 500 postów bez sensu...
Monkey dobrze pisze wiec dziewczyny uważajcie co tu piszecie i do kogo bo są ludzie i taborety..
A bylo tak miło przecież.
Miłego dnia WSZYSTKIM nie bede robic wyjatkowWerka84, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka masz problem widzę i nie musisz nikogo obrażać . Dziewczyny piszą co chcą i do kogo chcą tak jak i ty . Mi nie podobało się twoje palenie i dziwne relacje z Twoim panem i jego rodzinką ale nie komentowałam bo to Twój wybór i Twój cyrk pal i rób co chcesz -wolny kraj
tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Strasznie nieprzyjemnie się tutaj zrobiło. Nie wiem dlaczego, ale nie będę nad tym rozmyślała bo to tylko forum
Wszytkim Wam z całego serca życzę, abyście doczekały nie tylko swoich fasolek, ale zdrowych, ślicznych dzieci!
Ja na tą chwilę się oddalam z tego forum, głównie z powodu atmosfery. Może kiedyś wrócę i będą tu już widniały zdjęcia Waszych dużych ciążowych brzuszków
Trzymam za Wszystkie kciuki, bo bardzo się z Wami zżyłam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:01
Werka84, tysiaa93, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale dzisiaj dziwna pogoda, raz słońce, raz pochmurno, wieje strasznie druga kawa może mnie postawi na nogi
Kierzynko mocno trzymam kciuka za Ciebie i fasolkę!! Czekamy na dobre wiadomości
Mysza a nie myśleliście, żeby stare rowerki wystawić na jakimś allegro czy olx? Może komuś jeszcze posłużą, a Wam zwróci się troszkę kaski wielu moich znajomych kupowało używane rowery.tysiaa93, matylda08, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
PrimaSort wrote:Dziewczyny! Strasznie nieprzyjemnie się tutaj zrobiło. Nie wiem dlaczego, ale nie będę nad tym rozmyślała bo to tylko forum
Wszytkim Wam z całego serca życzę, abyście doczekały nie tylko swoich fasolek, ale zdrowych, ślicznych dzieci!
Ja na tą chwilę się oddalam z tego forum, głównie z powodu atmosfery. Może kiedyś wrócę i będą tu już widniały zdjęcia Waszych dużych ciążowych brzuszków
Trzymam za Wszystkie kciuki, bo bardzo się z Wami zżyłam!Bree lubi tę wiadomość
-
Staraczka temat forum został zakończony wiec luzuj majty i do tego nie wracaj bo przynudzasz
Prima może taki odpoczynek od forum dobrze ci zrobi i wrócisz juz z fasolką
Miłego dnia wszystkim, bez wyjątkówmatylda08, Monkey, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:
Mysza a nie myśleliście, żeby stare rowerki wystawić na jakimś allegro czy olx? Może komuś jeszcze posłużą, a Wam zwróci się troszkę kaski wielu moich znajomych kupowało używane rowery.
Tylko ile za nie dostaniemy? Podejrzewam, że sprzedała bym za bezcen. A może jak znajomi przyjadą, to będzie na czym jechać.Bree lubi tę wiadomość