Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrima kochanie Ty moje. To, że robię testy codziennie nie świadczy o tym, że się nakręcam. Mam pracę, przy której od razu po dwóch kreskach muszę iść na L4, bo jest niebezpieczna. Nie osądzaj, jeśli nie wiesz dlaczego to robię.
Szukałaś riposty? Nie udało Ci się.tysiaa93, matylda08, monika_89, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:My w tym roku wakacje sobie odpuszczamy, spędzimy je na budowie i myślę, że będą to moje najlepsze wakacje w życiu
Mam nadzieję, że za jakieś 2-3 lata też spędzimy wakacje na budowie. Ale trzeba jeszcze odłożyć resztę na ten dom...Toxey, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:Mam nadzieję, że za jakieś 2-3 lata też spędzimy wakacje na budowie. Ale trzeba jeszcze odłożyć resztę na ten dom...
No to ambitnie. U nas kredyt na 30 lat, bo bez tego nie dalibyśmy rady Ale i tak cieszy Koniec z wynajmem kawalerkitysiaa93, matylda08, kierzynka, Bree, Karo86 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:No to ambitnie. U nas kredyt na 30 lat, bo bez tego nie dalibyśmy rady Ale i tak cieszy Koniec z wynajmem kawalerki
My mieszkamy w domu teściów, nie płacimy za wynajem, jedynie opłaty dzielone są na pół, więc są naprawdę niewysokie. A kredytu nie chcemy, skoro w w miarę niedługim czasie jesteśmy w stanie odłożyć.tysiaa93, Toxey, Bree, Karo86 lubią tę wiadomość
-
dla mnie wakacje bez morza to nie wakacje. w te wakacje liczę, że już się nad morzem piwka nie napiję..
tysiaa93, monika_89, Toxey, Ola_45, matylda08, Bree, Karo86, Karo86, kierzynka lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
U nas temat wakacji to jedna wielka niewiadoma. Postanowiliśmy że jeśli nie będę w ciązy to idziemy do biura podroży w dzień w którym zaczyna się urlop i bierzemy lasta, ale takiego z godziny na godzinę ewentualnie Bałtyk, Chorwacja "na dziko" a w razie ciąży zobaczymy jak będzie dobrze to nad nasze morze
toxey tez budujesz? pooookaaaż, uwielbiam oglądać zdjęcia z budowy. Na jakim jesteście etapie? My SSZ postawiliśmy z oszczędności Teraz kasa się skończyła mamy dwie opcje: kredyt na resztę albo oszczędzamy i mieszkamy dalej z moimi rodzicami, a najgorzej nie mamy bo mamy dla siebie całe piętro.
mysz my u moich rodziców też płacimy opłaty, ale licznik na prąd mamy swój, abonament tv też, no ogólnie większość rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 23:06
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:
mysz my u moich rodziców też płacimy opłaty, ale licznik na prąd mamy swój, abonament tv też, no ogólnie większość rzeczy
My w domu teściów mamy dla siebie całe piętro. Dom jest naprawdę duży, a teściów mam super.
Teściowie policzyli ile wychodzi średnio za opłaty, dajemy wiecej, a z tego co zostanie kupowany jest opał i drzewo na zimę. Ale i tak jest mi tu naprawdę super.Ola_45, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja mam stosunkowo blisko nad morze to sobie na weekendy wybywam, a tak na dluzsze wakacje to jeszcze nie wiem gdzie pojedziemy... u nas to wszystko z dnia na dzien zalatwiamy bez wiekszego planowania
tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie docina cie juz sobie. Ja jestem po wizycie i generalnie dobre wieści wyniki dobre i za miesiąc mam kolejna wizytę. Pani doktor zwiększyła mi dawkę leku żeby hormonów tarczycy wystarczyło dla fasolki ja nie wiedziałam że tarczyca jest odpowiedzialna za rozwój wszystko narządów dziecka.
monika_89, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Kurcze wszystkie tu jesteśmy niestety z jednego powodu- straty.Każda na swój sposób ciągle przeżywa całą sytuację, tak naprawdę ciężko się nie nakręcać , ja przeżyłam to już dwa razy , ale wiem że mimo tego , że obiecuję sobie że nie będę sama siebie wkręcała to i tak wyjdzie inaczej... Dziewczyny mamy się wspierać nawzajem a nie sprawiać sobie przykrość. Pozdrawiam wszystkie laseczki i każdą z osobna!!!
Szalona CZARNA, Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Dziewczyny nie docina cie juz sobie. Ja jestem po wizycie i generalnie dobre wieści wyniki dobre i za miesiąc mam kolejna wizytę. Pani doktor zwiększyła mi dawkę leku żeby hormonów tarczycy wystarczyło dla fasolki ja nie wiedziałam że tarczyca jest odpowiedzialna za rozwój wszystko narządów dziecka.
tysiaa93, matylda08, Toxey, Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tysia szkoda bo jak grupa byla zakladama to myślą przewodnią było dodawanie zdjec a nie wystukanie 800 postów przez cały dzien, no nic trudno
Nikt nie mówi o 800 postach ale o zaznaczeniu tam swojej obecności, ty tego nie robiłaś. Zresztą przecież jest TO forum i tutaj również każda pisze, nie widzę problemumatylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Watek domow ruszyłyście my z mężem mieszkamy na swoim ponad rok. Swój dom na działce na osiedlu nowych domków. Uwielbiam to miejsce. Zostalo nam 15 lat kredytu:) ale nie ważne wzięliśmy 150 000zl kredytu a drugie tyke w ponad 3 lata juz wlozylismy. Mielismy swoje oszczednosci z Holandii i z każdego miesiąca jedna wyplata szla w dom przez trzy lata. Ale bylo warto sie poświęcać. Dom rodzinny zostawiłam bratu jest młodszy niech ma łatwiej
tysiaa93, matylda08, hiacynta99, monika_89, Toxey, Bree lubią tę wiadomość