Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:no patrz juz 15 mam tylko, no ale jak mówiłam print screeny już uploaduje na stronke do wglądu dla wszystkich, bo Pani niestety jechała po wszystkich łącznie z Panią O. która jej jeszcze naiwnie broniła....
a tutaj zrzuty ekranu zanim cudownie nieluby znikły:
http://pokazywarka.pl/ovufriend/Monkey, Justine M, matylda08 lubią tę wiadomość
-
mam pytanie 2 dni mialam sluz plodny dzis rano wstalam mialk kremowy jakis wodnisty a teraz znowu plodny to normalne ze w ciagu dnia sie tak zmienia ten sluz czytalam ze wpisuje ten co pozniej tez tak macie nigdy az tak go nie opserwowalam teraz taka fazka teraz jest naprawde plodny przejzysty rozciagliwy 2 dni byl taki zmieszany chyba a dupa juz sie gubie hehe ale zrobilam zajebiaszcze golabki z mlodej kapusty 30 sztuk wyszlo..tz z 2 kapust bo moj chlop wciagnie je w 2 sni pewnie hehe
tysiaa93, Renia7910, matylda08 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ania24, jutro z rana zrób
tysiaa93, Monkey, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 śluz podobno się zmienia kilka razy w ciągu dnia, rano potrafiłam mieć normalny a po południu był już płodny, ale bym zjadła gołąbki mniam
Ania, siknij jutro z rana albo za kilka dni jak @ nie będzie, zależy ile wytrzymasz A przed zrobieniem testu powinnaś nic nie pić przez kilka godzin najlepiej także wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:27
ilonia1984, Monkey, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny