Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
poczkekaj, ja za te zrzuty ekranu za chwile bede miec 3 razy tyle nielubów....
Monkey, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine oczwiście, ja sama świadomie dałam kilka nielubów bo miałam odmienne zdanie. Kilka dzisiaj poprawiłam bo jak przeglądałam posty w sprawie nielubów to kilka miałam zaklikanych omyłkowo.
Świństwem jednak dla mnie jest fakt, że ktoś jedzie równo na minusie po wszystkich postach, potem zjawia się nie wiadomo skąd i jeszcze się zarzeka, że to nie on...
Ja Ci staraczko również nastukałam nielubów bo nie mam zamiaru być Twoją zabawką....
Justine M, kierzynka, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
dokładnie, ja też użyłam przycisku świadomie, bo miałam inne zdanie, z resztą dyskutuje na ovu nie raz i nie dwa i nie z jedna osobą. Dużo się też udzielam i liczę się z tym że nie wszyscy muszą się zgadzać ze mną. SZczególnie że alfa i omegą nie jestem. Jesetem kobietą po przejściach, po burzy hormonów, raz euforia raz płacz. No ale jechać po wszystkich dla zasady... brak słów...
Monkey, Agnieszka0812, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93, Agnieszka0812, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
ja nie przypominam sobie żebymś czymś zaczęła do Ciebie moja droga, nawet nie wiedziałam o istnieniu Twojego nicka jak mi nieluby zaczełaś wciskać, z resztą wciskałaś wszystkim jak leci....
nie ważne, niestety była akcja była też reakcja...nie odwracaj kota ogonem teraz!
jest mi cholernie przykro!!!
Forum gdzie powinno sie wspierać dostałam polika. Myślałam że jakiś troll się zalogował z liczbą postów zero. A tu proszę.... Nie ogarnia tego moja mała głowa.
Tak Ci tu źle, no to nie zaglądaj....Monkey, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:48
Justine M lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Dzięki Kochane bo właśnie zastanawia mnie to że wczoraj mocno bolał mnie brzuch jak na @ ale nic nie dostałam powinna przyjść w środę czyli jutro dzisiaj czuję tylko leciutko brzuch ale też się nic nie dzieje jeśli jutro nie przyjdzie przez cały dzień to zrobię test
Monkey, Ola_45, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey ja już się nie chcę nakręcać chociaż już i tak mnie trochę to podjarało ;p że może coś tam jest na rzeczy wczoraj miałam taką plamkę śluzu po tym bólu ale czuję że pewnie jutro przyjdzie @ zastanawiam się czy jakbym wieczporkiem zrobiła test to czy nie lepoej by było rano ?
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
u mnie też, od 10 dni potrafiłam już 10tką próbować bo one tam po 1-2zł są za sztuke to nie tragedia
Dziewczyny wiecie co brakuje w liście objawów na wykresie opcji 'kurzy móżdżek' albo 'zanik inteligencji' tudzież 'zaćmienie umysłu' hehe
aż boję się autem jechać bo nawet parkowanie rano, tyle lat staje u siebie pod domem w tym samym miejscu, idealnie 3sek codzien a dzis jak wjechalam to wyrzucilam na luz i zaczelam sie sama z siebie smiać. może pół miejsca zajełam i jeszcze na ukos, masakra, myslalam ze sie posikam sama z siebietysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Mam wrażenie, że ja się nigdy nie wysypiam... Dzisiaj wyjątkowo nic mi się nie chce jeść Czo się dzieje, jakieś czary
Byłam tylko wyskoczyć postawić obiad i myk z powrotem pod kołderkę...
tra-ge-diatysiaa93, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)