Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Justine, a jak tam u Ciebie?
Ja 8 czerwca dostałam drugą @, 4 dni była, dwa dni przerwy i dziś rano znów plamienie...
Ale zaczęliśmy
no ja dobrej myśli ale pełna niepewności, czekam na testowanie. Raz ovu pokazał 23 potem 22 czerwca date spodziewanej @. Nie mam gwarancji że owulacja była. testy niby pozytywne ale nie aż tak pozytywne jak to potrafia być, tzn chodzi o to ze jak trafiam owulacje to kreska jest duzo ciemniejsz od testowej. Tym razem były poprostu tego samego koloru. Wiadomo że testy owulacyjne nie są super sprawdzalne.
Inne objawy też jakoś nie bardzo, nic konkretnego. Pocieszam się że tyle było że może źle obstawiam date owulki ale o ile była to się wstrzeliliśmy hehe.
Dziś strasznie mnie bolało jak na okres, szczególnie lewy jajnik, taki tępy ból promieniował mi aż w noge - dziwne to było bardzo
pewnie do 22 jajko zniose hhehehmatylda08 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Od czwartku są MOJE dni hihihi.. akurat mamy wtedy wyjazd i będziemy nocować u znajomego ale mam nadzieję, że mimo wszystko uda się i trafimy!
Justine M, matylda08, ilonia1984, anjaaa lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
tez zaczelam swoje dni...wczoraj tak rozmawialam z kolezanka ze juz minelo poltora miesiaca a mi sie wydaje jak by od zabiegu minelo tak nie wiele czesu sluz rozciagliwy ale temperaturka nie idzie w gore czyli owolki jeszcze nie bylo tak?sory ale ja tego nie czaje wogole ;)mam zawsze w 14 dniu jest 11 dopiero to calkiem mozliwe ze nadciaga
matylda08, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ilonia zacznij moż robić testy ovu
Justine M, matylda08 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia, teoretycznie owulka to mini spadek tempki, a po owulce skok do góry
testy owulacyjne też gwarancji nie dają, można przeoczyć nawet robiąc 2-3 dziennie (jak ja) bo za małe stężenie, bo sie opiłaś bo pora nie ta czy coś tam
jedyne najbardziej wiarygodne dla mnie sa obserwacje wlasne, śluzu, pokłuwania, ja mam tez zawsze wzdecia i trądzik przed, zatrzymuje wode i mam skok na wadze nawet kilo albo dwa przed owulka a po sikam jak najęta
czasem trudno mi tylko okreslic jak sluz rozciagliwy robi sie kremowy, bo dalej jest rozciagliwy wiec tez juz nie wiem czy to ju zowulka czy juz po
a bywa ze sucho jak na saharze i wtedy to juz w ogole nic nie wiadomoilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ps dlatego najlepiej bzykać sie duzo i czesto hehehheheh żeby nie przeoczyć
ilonia1984, paznokietek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nooo Justine czyli trzeba sie bzykac ile wlezie i tyle sluz jest plodny wiec jest dobrze zobaczymy kiedy ovu wyznaczy mi ovolke w tamtym cyklu wyznaczyl mi idealnie w ostatni dzien plodnego sluzu potem byla jak ty to mowisz sahara...tylko ze w tamtym cyklu sie nie staralam byla to pierwsza ovolacjia po lyzeczkowaniu
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pewnie dziecko trzeba 'wypracować' hahahahahhhahahahahah
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTsh, cyto-g,testosteron, tox-g, tox-m, progesteron, prolaktyna, cyto-m, shgb....czy są jeszcze jakies badania które powinnam zrobic po poronieniu? Lekarka zleciła mi tylko progesteron ale zrobiłam wszystko co przyszło mi do głowy:)
matylda08 lubi tę wiadomość
-
ech u mnie jakies smuteczki się wkradają... ((
takie dobre nastawienie miałam a teraz spada i spada i spada...
-
Hej Dziewczynki ja w ogóle nie potrafię rozróżnić śluzu jestem teraz 2 dni przed @ powinna być w środę a już dzisiaj pobolewa mnie brzuch i przestaje i znowu ćmi nie wiem czemu nigdy tak nie miałam albo po prostu wcześniej dostanę przed zabiegiem miałam wszystko jak w zegarku owulke czułam na 100 % teraz nie mam pojęcia kiedy jest mimo monitorinku i testów wszystko się mocno pokiełbasiło
Justine M lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:46
hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Justine głowa do góry, to na pewno jakieś przejściowe smutki
Odganiaj je szybko
Dziewczyny mam pytanie, kiedy od ovulki robicie betę? Ja nigdy nie robiłam, tylko testy domowe...matylda08, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny