Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewoje spadla mi dzis temperatura?pierwszy raz czy to oznacza ze ovulka blisko?czy co bo sie kuzwa na tym nie znam i musze podpytac moje doswiadczone kolezanki a testy dalej negatywne wiec mecze tego chlopa mego dalej ale chyba ma juz dosc hahahacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
a zmienilam sobie na nowiutenkie foto tamto stare zle mi sie juz kojazy....na fioletowej z nim bylam...trzeba z nowym w nowy cykl wejsc i nowa ciaze ..a co tam hihi
Justine M, niezapominajka, tysiaa93, Agnieszka0812, Renia7910, matylda08 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Byłam dzisiaj zajrzeć do pracy,a tam kilka osób zapytało jak się czuję... Niby takie plotkarskie środowisko, a tu ktoś komuś jednak nie przekazał... I wiecie co, potrafię już o tym normalnie mówić. Głupie uczucie, zakłopotanie pytających było chyba bardziej dla mnie kłopotliwe...
-
niezapominajka wrote:Byłam dzisiaj zajrzeć do pracy,a tam kilka osób zapytało jak się czuję... Niby takie plotkarskie środowisko, a tu ktoś komuś jednak nie przekazał... I wiecie co, potrafię już o tym normalnie mówić. Głupie uczucie, zakłopotanie pytających było chyba bardziej dla mnie kłopotliwe...
niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Melduję wam, że jestem po wizycie, ciąża pojedyncza, serduszko bije Co za ulgaa
hiacynta99, Agnieszka0812, paola87, Monkey, Staraczka23, Renia7910, pap86, kierzynka, Justine M, chomiczka, wiola0912, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:hej dziewoje spadla mi dzis temperatura?pierwszy raz czy to oznacza ze ovulka blisko?czy co bo sie kuzwa na tym nie znam i musze podpytac moje doswiadczone kolezanki a testy dalej negatywne wiec mecze tego chlopa mego dalej ale chyba ma juz dosc hahahaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:A u mnie II wyszły na teście, słabiutkie bo słabiutkie ale sa
tysiaa93, Aska84, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Aska czyli my też może w jednym czasie nam się uda, a którego miałaś @ ?
Dziś mam 24dc robiłam test wczoraj i wyszedł negatywnie. Powtórzyłam godzinę temu, patrzę a tu II ta druga bardzo bardzo słaba. Coś mnie ten progesteron zastanawiał ze taki wysokiAgnieszka0812, Monkey, niezapominajka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość