Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewoje spadla mi dzis temperatura?pierwszy raz czy to oznacza ze ovulka blisko?czy co bo sie kuzwa na tym nie znam i musze podpytac moje doswiadczone kolezanki
a testy dalej negatywne wiec mecze tego chlopa mego dalej ale chyba ma juz dosc hahaha
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
a zmienilam sobie na nowiutenkie foto tamto stare zle mi sie juz kojazy....na fioletowej z nim bylam...trzeba z nowym w nowy cykl wejsc i nowa ciaze ..a co tam hihi
Justine M, niezapominajka, tysiaa93, Agnieszka0812, Renia7910, matylda08 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Byłam dzisiaj zajrzeć do pracy,a tam kilka osób zapytało jak się czuję... Niby takie plotkarskie środowisko, a tu ktoś komuś jednak nie przekazał... I wiecie co, potrafię już o tym normalnie mówić. Głupie uczucie, zakłopotanie pytających było chyba bardziej dla mnie kłopotliwe...
-
ja juz zaraz 2 miesiace po a ludzie co niektorzy nie wiedza i pytaja jak brzusiu ostatnio trawnik kosilam pare dni temu i sasiadka przyleciala i krzyczec zaczela ze mi dupe spierze kto widzial kobieta w ciazy w taki upal trawe kosi...a ja do niej jak bym byla to bym nie kosila...zmieszlaa sie wiec wytlumaczylam ze poronilam juz duzo takich przypadkow mialam ale tez juz nie rycze glupio czasem...smutno ale nie rycze a to duzoniezapominajka wrote:Byłam dzisiaj zajrzeć do pracy,a tam kilka osób zapytało jak się czuję... Niby takie plotkarskie środowisko, a tu ktoś komuś jednak nie przekazał... I wiecie co, potrafię już o tym normalnie mówić. Głupie uczucie, zakłopotanie pytających było chyba bardziej dla mnie kłopotliwe...
niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Melduję wam, że jestem po wizycie, ciąża pojedyncza, serduszko bije
Co za ulgaa
hiacynta99, Agnieszka0812, paola87, Monkey, Staraczka23, Renia7910, pap86, kierzynka, Justine M, chomiczka, wiola0912, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonia, no właśnie u mnie też testy ujemne, już zaczęłam wątpić czy one na prawdę prawidłowo testują...ilonia1984 wrote:hej dziewoje spadla mi dzis temperatura?pierwszy raz czy to oznacza ze ovulka blisko?czy co bo sie kuzwa na tym nie znam i musze podpytac moje doswiadczone kolezanki
a testy dalej negatywne wiec mecze tego chlopa mego dalej ale chyba ma juz dosc hahahaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Aska czyliAska84 wrote:A u mnie II wyszły na teście, słabiutkie bo słabiutkie ale sa
my też może w jednym czasie nam się uda, a którego miałaś @ ?
tysiaa93, Aska84, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Aska czyli
my też może w jednym czasie nam się uda, a którego miałaś @ ?
Dziś mam 24dc robiłam test wczoraj i wyszedł negatywnie. Powtórzyłam godzinę temu, patrzę a tu II ta druga bardzo bardzo słaba. Coś mnie ten progesteron zastanawiał ze taki wysoki
Agnieszka0812, Monkey, niezapominajka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

gratuluję