Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Paola jak tam u ciebie, który dzień cyklu?
Renia7910, Aska84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Aska84 wrote:Dziś mam 24dc robiłam test wczoraj i wyszedł negatywnie. Powtórzyłam godzinę temu, patrzę a tu II ta druga bardzo bardzo słaba. Coś mnie ten progesteron zastanawiał ze taki wysoki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Nie zniknie, nie zniknie A jak długie cykle u Ciebie? Kiedy spodziewałaś się @?
23.06 mam mieć @...wczoraj dostałam wyniki progesteronu i wyszło ponad 30 w 22dc. Miałam jakies przeczucie ze to wysoko jak na normy laboratoryjne. Juz jedna ciaze poroniłam, bardzo sie boje ze ta tez stracę -
Aska84 wrote:Dziękuje, jutro zrobię z rana:) ta kreseczka taka słabiutka:)) beta wyjdzie tez pewnie niska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:31
-
nick nieaktualny
-
Asia mega gratulacje!
Test zrób jutro z pierwszego siusiu, wiesz ze stezenie hormonu sie liczy.
Który cykl po poronieniu 1 czy 2?
Niezapominajka, w 15dc?! czy 25
a moze 15 dni po owulce?
bo nie zrozumiałam...
kurde ja dopiero 7 dni po, z jednej strony chcialabym juz testować, mam ochote nawet jutro, a potem jak nadchodzi dzien testowania to odwlekam bo sie boje rozczarowania
sama ze sobą walke wewnętrzną mam eh:)
dobrze ze 'nie lubie' zniklo, jeszcze niech spod nicków zniknie ta liczba dodatkowa ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:03
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kometarz chlopa mego na kolejne bzykanko...po co Ci kobieto dziecko jak ojca wykonczysz hahaha to sie przed snem usmialam on w sumie tez bo mu wyszedl dowcip
Justine M, kierzynka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justine M wrote:Asia mega gratulacje!
a moze 15 dni po owulce?
bo nie zrozumiałam...
kurde ja dopiero 7 dni po, z jednej strony chcialabym juz testować, mam ochote nawet jutro, a potem jak nadchodzi dzien testowania to odwlekam bo sie boje rozczarowania
dobrze ze 'nie lubie' zniklo, jeszcze niech spod nicków zniknie ta liczba dodatkowa ;PJustine M lubi tę wiadomość
-
ja teraz w mega zawieszeniu, w nieznanym cyklu
moje ciało po poronieniu jak nie moje
obserwacje własne zaginely, śluz inny albo wcale, nie ma znajomych bóli i pokłuwań
kompletnie nie wiem czy miałam owulacje
cykle mam 28 dniowe, dziś jest 28 dzien od poronienia, @ ani objawów na nią też nie
obstawiam 2 potencjalne dni gdzie mogło dojść do owulacji, więc czekam te 12dni po do 23 czerwca
to wszystko jest jak patykiem po wodzie pisane
trochę mnie to załamuje, wiecie że miałam mega pozytywne nastawienie, że sie uda i w ogóle, ale im więcej o tym myślę to nadziei resztki tracę ;(Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
To masz podobnie jak ja
Śluz juzbył płodny tydzien temu, ale po usg szans na owu nawet nie było, teraz znowu białko mi leci... cykle miałam przed 32dniowe, ale teraz to nawet nie wiem od kiedy liczyc ten cykl...
JustineM, grunt to dobre nastawienie, jak organizm nie jest gotowy, to cudu nie będzie. Lepiej, ze się nie uda teraz niż miałabyś mieć ciążę pozamaciczną... Daj sobie trochę czasuJustine M, matylda08 lubią tę wiadomość
-
liczyłam po cichu ze skoro łyżeczkowania nie było to się szybko organizm ogarnie, ale jednak mimo wszystko burza hormonów była i tak hop siup nie wróciło wszystko do normy ;(Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Asia mega gratulacje!
a moze 15 dni po owulce?
bo nie zrozumiałam...
dobrze ze 'nie lubie' zniklo, jeszcze niech spod nicków zniknie ta liczba dodatkowa ;P
To 3 cykl po poronieniu. Tak mi bedzie przykro jeśli rano test wyjdzie negatywny:( -
nick nieaktualnyDziewczynki no coś tam jest...taki ledwo widzialny cień ale taki bardzo słaby:) to chyba jeszcze za wcześnie na test. Dziękuje dziewczyny za wsparcie. Chyba tylko Wy wiecie co na prawdę czuje:***
ilonia1984, niezapominajka, kierzynka, Agnieszka0812, matylda08 lubią tę wiadomość