X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Paola jak tam u ciebie, który dzień cyklu? :)
    19 dc. Bzykanka było co nie miara ;) Ale nastawiałam się na owulację 4 dni później niż najprawdopodobniej miałam, więc nie wiem czy nie za późno zaczęliśmy :) No ale nic, co ma być to będzie ;) Co chwila macam się po cyckach z nadzieją że może już bolą, bo tak miałam poprzednio ;) One w końcu od tego macania zaczną boleć :P Bardzo chciałabym żeby się udało. Jeszcze w pracy ostatnio kwasy takie, nerwy mi szarpią niesamowicie, aż siebie momentami nie poznaję, chciałabym już stamtąd spadać, jakbym zaszła w ciąże to od razu pomacham im z drugiej strony drzwi ;) A na koniec zastosuję komunikację niewerbalną wysuwając środkowego palca do moich drogich koleżanek i kolegów z pracy ;)

Renia7910, Aska84, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Jejku nie wierze...oby jutro nie zniknęła:)))
    Nie zniknie, nie zniknie :D A jak długie cykle u Ciebie? Kiedy spodziewałaś się @?

• Monkey Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka gratulacje <3 <3 <3

Aska84, matylda08 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Dziś mam 24dc robiłam test wczoraj i wyszedł negatywnie. Powtórzyłam godzinę temu, patrzę a tu II ta druga bardzo bardzo słaba. Coś mnie ten progesteron zastanawiał ze taki wysoki
    Aśka fantastycznie :) leć jutro na betę, to będzie pewniak. Cicho Ci już gratuluję

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Aśka fantastycznie :) leć jutro na betę, to będzie pewniak. Cicho Ci już gratuluję

Dziękuje, jutro zrobię z rana:) ta kreseczka taka słabiutka:)) beta wyjdzie tez pewnie niska

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Nie zniknie, nie zniknie :D A jak długie cykle u Ciebie? Kiedy spodziewałaś się @?

23.06 mam mieć @...wczoraj dostałam wyniki progesteronu i wyszło ponad 30 w 22dc. Miałam jakies przeczucie ze to wysoko jak na normy laboratoryjne. Juz jedna ciaze poroniłam, bardzo sie boje ze ta tez stracę

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Dziękuje, jutro zrobię z rana:) ta kreseczka taka słabiutka:)) beta wyjdzie tez pewnie niska
    Jak zaszłam w ciążę, którą straciłam w maju, kreska na teście w 15dpo była też ledwo widoczna, a beta 216

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:31

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Jak zaszłam w ciążę, którą straciłam w maju, kreska na teście w 15dc była też ledwo widoczna, a beta 216

Coś mnie podkusiło i zrobiłam jeszcze raz. Wyszła 1 kreska:((((

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Coś mnie podkusiło i zrobiłam jeszcze raz. Wyszła 1 kreska:((((
    Juz sie teraz nie sugeruj, moze mocz był za bardzo rozrzedzony... Beta prawde Ci powie ;)

Justine M, matylda08 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia mega gratulacje!
    Test zrób jutro z pierwszego siusiu, wiesz ze stezenie hormonu sie liczy.
    Który cykl po poronieniu 1 czy 2?

Niezapominajka, w 15dc?! czy 25 :)
    a moze 15 dni po owulce?
    bo nie zrozumiałam...

kurde ja dopiero 7 dni po, z jednej strony chcialabym juz testować, mam ochote nawet jutro, a potem jak nadchodzi dzien testowania to odwlekam bo sie boje rozczarowania
    sama ze sobą walke wewnętrzną mam eh:)

dobrze ze 'nie lubie' zniklo, jeszcze niech spod nicków zniknie ta liczba dodatkowa ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:03

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kometarz chlopa mego na kolejne bzykanko...po co Ci kobieto dziecko jak ojca wykonczysz hahaha to sie przed snem usmialam on w sumie tez bo mu wyszedl dowcip :)

Justine M, kierzynka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016

Wysłany: 17 czerwca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Asia mega gratulacje!

a moze 15 dni po owulce?
    bo nie zrozumiałam...

kurde ja dopiero 7 dni po, z jednej strony chcialabym juz testować, mam ochote nawet jutro, a potem jak nadchodzi dzien testowania to odwlekam bo sie boje rozczarowania

dobrze ze 'nie lubie' zniklo, jeszcze niech spod nicków zniknie ta liczba dodatkowa ;P
    nie, no jasne, ze w 15 dpo

Justine M lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz w mega zawieszeniu, w nieznanym cyklu
    moje ciało po poronieniu jak nie moje

obserwacje własne zaginely, śluz inny albo wcale, nie ma znajomych bóli i pokłuwań
    kompletnie nie wiem czy miałam owulacje
    cykle mam 28 dniowe, dziś jest 28 dzien od poronienia, @ ani objawów na nią też nie

obstawiam 2 potencjalne dni gdzie mogło dojść do owulacji, więc czekam te 12dni po do 23 czerwca

to wszystko jest jak patykiem po wodzie pisane

trochę mnie to załamuje, wiecie że miałam mega pozytywne nastawienie, że sie uda i w ogóle, ale im więcej o tym myślę to nadziei resztki tracę ;(

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku

Wysłany: 17 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masz podobnie jak ja
    Śluz juzbył płodny tydzien temu, ale po usg szans na owu nawet nie było, teraz znowu białko mi leci... cykle miałam przed 32dniowe, ale teraz to nawet nie wiem od kiedy liczyc ten cykl...
    JustineM, grunt to dobre nastawienie, jak organizm nie jest gotowy, to cudu nie będzie. Lepiej, ze się nie uda teraz niż miałabyś mieć ciążę pozamaciczną... Daj sobie trochę czasu

Justine M, matylda08 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liczyłam po cichu ze skoro łyżeczkowania nie było to się szybko organizm ogarnie, ale jednak mimo wszystko burza hormonów była i tak hop siup nie wróciło wszystko do normy ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Asia mega gratulacje!

a moze 15 dni po owulce?
    bo nie zrozumiałam...

To 3 cykl po poronieniu. Tak mi bedzie przykro jeśli rano test wyjdzie negatywny:(

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska i jak test? ;)

Aska84 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska i co, robiłaś test? Trzymam kciuki :)

Aska84 lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, to się Kierzynka zgrałyśmy :P Widzisz Aska, to się musi udać skoro tyle osób o Tobie myśli i trzyma kciuki :)

Aska84, niezapominajka, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki no coś tam jest...taki ledwo widzialny cień ale taki bardzo słaby:) to chyba jeszcze za wcześnie na test. Dziękuje dziewczyny za wsparcie. Chyba tylko Wy wiecie co na prawdę czuje:***

ilonia1984, niezapominajka, kierzynka, Agnieszka0812, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ