Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzez OF wyznaczony 2, ale ja z kolei gdzieś czytałam, że skok jest wtedy, gdy temperatura wzrośnie o 0,2 stopnia od 3 najwyższych temperatur z fazy niskiej. Wiec mi się to nie kleilo wcale i dlatego nie byłam pewna czy wtedy ovu była. Ale później jak miałam widoczny skok to miałam przynajmniej pewność, że jednak była
nie sądziłam , że to ciąża. Ten cykl spisała na straty.
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Jednym slowem,nie zawsze to musi byc wykres ksiazkowy zeby okazal sie szczesliwy.Nasz organizm plata nam nieraz niezle figle
No zobaczymy jak to bedzie u mnie,jestem nastawiona pozytywnie ale jak zajde wciaze za miesiac,dwa to tez bede szczesliwa wcale nie musze trafic w 1 cyklu,ale nie ukrywam ze bym sie nie obrazila
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyPewnie, że byś się nie obraziła
mi w pierwszej ciąży udało się przy pierwszym strzale, a teraz zajęło mi to 3 miesiące. Teraz nawet nie wiem czy zaszyłam z serduszka przed ovu czy z tego po
niby to ma znaczenie dla płci
-
no a co bys chciala miec?...ja wiem,ze dla kobiet po poronieniach przestaje miec to jakiekolwiek znaczenie ale....ja mam core i marzylam o syku
Nadal o nim marze,ale jak bedzie coreczka tak samo bede sie cieszyc.A ty za calkiem nie dlugo juz bedziesz wiedziec
jakies przeczucia ?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa marze o dziewczynce
ale jak będzie chłopiec to oczywiście będę szczęśliwa . Moja siostra w ciąży piła soki wieloowocowe i jadła owoce i ma dwie cory
ja mam takie same apetyty ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:09
-
ja w ciazy z moja malą jadlam sledzie i zagryzalam tortem
naprawde,do tej pory maz sie ze mnie smieje.A fuj
(sledzi nie jadam od tamtego czasu ) ale moze cos w tym jest....uwielbialam winogrona,pamietam jak moj chlop w zimie w nocy latal po sklepach szukac,wiec mozliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:11
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ciąża objawiła się właśnie takim okropnym bólem głowy, u mojej mamy też, ale nie ma co się nakręcać, może to po prostu zatrucie było...
Owulacja nadchodzi, zgodnie z zaleceniem lekarza nie mierzę temperatury ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test owulacyjny, przecież to mniej stresująceZabiegana jestem troszkę, pracy szukam, ale o dzidziusiu wciąż myślę - wczoraj cały wieczór w łzach bo coś tam przeczytałam w książce
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny!
Wczorajsze popołudnie to jakaś masakra!
Wymioty, ból głowy straszny i w dodatku ciśnienie 153/131 i puls 100. MasakraAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Renia7910 wrote:U mnie ciąża objawiła się właśnie takim okropnym bólem głowy, u mojej mamy też, ale nie ma co się nakręcać, może to po prostu zatrucie było...
Owulacja nadchodzi, zgodnie z zaleceniem lekarza nie mierzę temperatury ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test owulacyjny, przecież to mniej stresująceZabiegana jestem troszkę, pracy szukam, ale o dzidziusiu wciąż myślę - wczoraj cały wieczór w łzach bo coś tam przeczytałam w książce
W każdym bądź razie nie nastawiam się, bo jeszcze wczoraj musiałam zażyć lek na obniżenie ciśnieniaJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Agus mnie tez cos lamie od wczoraj,apap wczoraj poszedl w ruch,choc sie bronilam do wieczora.Goraczki nie mam,ale jakas polamana wstalam i po kawie pociaglo mnie na wymioty,ale to chyba przez tego wiruska co mnie lapie...chyba
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pisałyście coś o płci, ja marzę o córeczce, bo już dwóch chłopców mam, ale jak będzie trzeci to też super, bo królowa jest tylko jedna
i nie wiem czy bym się wstrzeliła, bo kiedy i czy w ogóle owulacja była to trudno powiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:47
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ha ha Ilonia, właśnie zobaczyłam że u mnie spadek byl 4,6,8 dzień po owulce, więc śmiesznie
U Ciebie wykres sygląda obiecująco, więc trzymam kciuki!
Paznokietku, świetne wieści przyniosłaś, bardzo się cieszę!
Paola kreska zależy od poziomu bety a ta zależy ile dni jesteś po zagnieżdzeniu. Ja zawsze miałam blade kreseczki bo tak wcześnie testowałam.ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć, beta 121, 20, to jest mój 29 dc, dziś powinnam dostać @. Cieszę się i martwię jednocześnie. Nie za niska ta beta jak na ten dzień cyklu? No i ostatnio piersi mnie tak rwały, a teraz nic a nic.
W poniedziałek zbadam progesteron, ale już od dziś na własną rękę biorę luteinę.Agnieszka0812, Aska84, kierzynka, tysiaa93, Renia7910, Ediii, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć, beta 121, 20, to jest mój 29 dc, dziś powinnam dostać @. Cieszę się i martwię jednocześnie. Nie za niska ta beta jak na ten dzień cyklu? No i ostatnio piersi mnie tak rwały, a teraz nic a nic.
W poniedziałek zbadam progesteron, ale już od dziś na własną rękę biorę luteinę.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15