Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:No niby przedział jest duży, ale wiem że dziewczyny miewały wyższe bety...
No i te cycki mnie martwią, nic a nic nie bolą, zero wrażliwości, nic
W pierwszej ciąży to zauważyłam po cycach, a w drugiej zapomniałam o okresie, bo akurat walentynki były i starszakowi miałam nadmuchać balon i niedobrze mi się zrobiło więc zauważyłam dopiero w 7 tygodniu, bo druga ciąża była nie planowana. Strasznie płakałam z przerażenia jak zrobiłam test, a teraz wiem jaka głupia byłam. A może hormony buzowały. W każdym bądź razie nie czułam nic do 7 tygodnia, żadnych szczególnych objawówFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć, beta 121, 20, to jest mój 29 dc, dziś powinnam dostać @. Cieszę się i martwię jednocześnie. Nie za niska ta beta jak na ten dzień cyklu? No i ostatnio piersi mnie tak rwały, a teraz nic a nic.
W poniedziałek zbadam progesteron, ale już od dziś na własną rękę biorę luteinę.
Gratuluje paola:) super wieści, beta jest ok teraz ważne zeby przyrastalaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:No niby przedział jest duży, ale wiem że dziewczyny miewały wyższe bety...
No i te cycki mnie martwią, nic a nic nie bolą, zero wrażliwości, nic
Ja ma zazwyczaj 30-dniowy cykl. Cycki zaczęły mnie bolec od 31,32 dnia:)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaola, ja miałam betę 365, moja bratowa 29, robione dokładnie tego samego dnia ciąży. Ja dziecko straciłam, ona za 2 miesiące rodzi, tak więc jak widzisz to o niczym nie świadczy, ważne żeby przyrost był prawidłowy. Zresztą - poczytuję dziewczyny na innych forach i od tego przyrostu też mogą byc odchylenia i wszystko jest w porządku
Serdecznie Ci gratuluję i mam nadzieję szybko dołączyć do Waszego gronaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Paznokietek ja też troszkę plamiłam ale na wizycie okazało się, że mam małego krwiaczka.
Poza tym wszystko ok. Fasol ma już 1,4cm i ciąża wychodzi o 5 dni starsza
Paola beta jest ok. Teraz najważniejszy bedzie jej przyrostRenia7910, Agnieszka0812, paznokietek lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Paola gratulacje! Bardzo się cieszę, teraz dbajcie o siebie! Beta jak dziewczyny piszą, jest ok a ważny jest przyrost, więc powtórz sobie za 48h i zobacz jak przyrasta!
Zero stresu, bo będzie dobrze?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny Ciągle nie mogę w to uwierzyć Udało się w pierwszym cyklu starań Staram się wierzyć w to, że tym razem wszystko będzie dobrze. Jutro idę na kolejną betę, zrobię też progesteron, tsh i ft4. Od razu zaczęłam brać luteinę i sama zwiększyłam dawkę Euthyroxu, bo z endokrynolog będę rozmawiała dopiero we wtorek, więc wzięłam sprawy w swoje ręce, w poprzedniej ciąży też mi zwiększała. Trzymajcie jutro kciuki mocno za piękny książkowy przyrost
Agnieszka0812, Szalona CZARNA, dorbie lubią tę wiadomość