Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:Edii to super ze wszystko ok ja dopiero mam usg na sam koniec lipca wiec dluuuugooo
a jak tam u Ciebie Kierzynka?
Jak ciąża? Czujesz już ruchy dziecka??
Mam nadzieję że wszystko idzie dobrze, szczególnie że to chyba 16tydz,tak jak poronienie ostatnio?? o ile dobrze widzę..? Miniesz ten 'próg' to może odetchniesz pełniejszą piersią.
Poprychałabyś tu jakimiś wiruskami na te nasze nowe cykle proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 23:15
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
paola87 wrote:Jest druga bardzo blada kreseczka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:38
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:gratulacjie super.A powiedzcie mi dziewczyny bo ja sie nie znam,temperatura ma calczas rosnac a przed okresem spasc bo ja co 2 dzien mam wyzsza widze i nie wiem czy to dobre oznaki czy zle?
Temperatura powinna się utrzymywać caly czas na poziomie wyższym, jezeli nie dojdzie do zaplodnienia to spada przed okresemilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem ediii u mnie wszystko ok. W środę miałam wizytę i na usg widziałam małego balwanka bałam się, że nie doczekam zdjęcia z kulkami tworzącymi rączki, ale się udało! Dziś 10 +2 i jestem pełna nadziei!
Ilonia tez uważam, że Twoje posty ciężko się czyta i nie jest to złośliwe z naszej strony. Sama ostatnio nie udzielalam się, ale Was czytałam i ciężko mi było zrozumieć Twoje myśli :*
Dziewczyny co do snów o szkole to ja mam jutro egzamin i niestety nie w śnie. .. niby ostatni już w tym roku. A w przyszłym będę zdawała semestr z wielkim brzuchemEdiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:O tych przecinkach to przecież nie było upominanie tylko sugestia. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić przecież. Odkąd Utworzyła się grupa na fb to tu jakoś gorąco przez cały czas i o każdą głupotę rozwija się dyskusja. No nie ma co zajmować się głupota tylko wspierać, bo każda z nas przeszła przez coś okropnego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
2 dzien walkowany ten sam temat....ja juz dawno o tym zapomnialam ale ok...jeszcze ktos chetny do wypowiedzenia sie wogole mnie to ani ziebi ani grzeje,wiec naprawde szkoda sie tym wogole zajmowac pisac o tym itd co do tej temperatury to czytalam na ovu ze powinien byc skok w dol 1 dzien?tak? paznokietek,kierzynka,ediii (ty niegrzeczna dziewczynko)hehe zarci oczywiscie, zeby nie bylo:) wy mialyscie taki skok?czy nie zawsze jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:23
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
jest skok 2 i 8 taki maly,ale nie wiadomo kiedy bylo zagniezdzenie tak naprawde A jakos mi tak to w glowie utkwilo co na ovu czytalam o tym spadku i dlatego pytam,ale patrzac na inne wykresy nie zawsze jest ten spadek implantacyjnycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016