Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ediii wrote:Aska ty sama wiesz co teraz jest dla Ciebie najwazniejsze. Ja zgadzam sie z Kierzynka ktora tez potwierdza ze luz w glowie i gaciach i wszystko bedzie ok.
Przy drugiej ciazy tez zagladalam ze strachem czy czasami nie ma plamienia i balam sie kazdego dnia. Teraz w trzeciej tfu tfu odblokowalam sie na pozytywne myslenie i wmowilam sobie od poczatku ze musi byc dobrze. A zaszlam bo odpuscilam cisnienie w glowie, bo to byl pierwszy cykl po poronieniu i bylam pewna ze sie nie uda. I prosze.
Wiec glowa blokuje bardzo duzo. Oczywiscie nie mowie o przypadkach gdzie problemem jest tarczyca, prolaktyna i inne.
Ilonia, przepraszam nie wiem czy to tylko moje zdanie, ale strasznie sie czyta Twoje posty bez zadnych znakow przestankowych, milion zdan w jednym i nie wiesz gdzie koniec.
Lenka! Fantastycznie! Gratuluje i bardzo sie ciesze!
Paola, Pap wasza kolej
Ja dzisiaj nerwówka od rana bo mam usg o 19.00 i niby jest pozytywne nastawienie ale strach też ogromny. Trzymajcie kciuki!
Ktos wie co z paznokietkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:31
kasienka111, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Moze i masz racjie...faktycznie przyznaje sie,ale pisze z telefonu i jakos mi ciezko...ale skoro Ci az tak to przeszkadza bede specjialnie dla Ciebie zasiadac na kapa,zeby Cie w oczęta nie kulo az tak strasznie chodz nie sadze zeby to bylo az tak wazne,raczej nie o to w tym chodzi :*
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No mam nadzieję, że coś kiełkuje zobaczymy
Dziś śniło mi się, że byłam w ciąży z bliźniakami, na usg było widać
Ale pewnie tylko dlatego, że moja koleżanka przysłała mi swoje połówkowe usg, napatrzyłam się, a potem taki senkasienka111, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A mi sie 2 dzien sni szkola.Dziwne,nigdy mi sie nie snila szkola.Wczoraj matme zaliczalam a dzis kontynuacjia,historia,angielski stresuje sie w tych snach strasznie i budze sie jakas wystraszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 12:05
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:A mi sie 2 dzien sni szkola.Dziwne,nigdy mi sie nie snila szkola.Wczoraj matme zaliczalam a dzis kontynuacjia,historia,angielski stresuje sie w tych snach strasznie i budze sie jakas wystraszona
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:jakoś ostatnio też mi się śniła jakaś klasówka czy coś i strasznie się męczyłam, bo wiedziałam, że się nie przygotowałam, że nic nie umiem. Nie lubię jak śni mi się szkoła i jakieś zaliczenia, potem budzę się strasznie zmęczona, w ogóle nie wypoczęta
Agnieszka0812, kasienka111 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No dokladnie obudzilam sie wystraszona,ale jakie to dziwne wszystko, wczoraj zaliczylam ta matme,obudzilam sie i pomyslalam mam spokoj hehe a dzis dalej sie meczylam z innymi przedmiotami....Obym dzisiejszej nocy nie musiala matury znowu zdawac bo sie wykoncze :)do tego strasznie wyrazne te sny i je dobrze pamietam
Agnieszka0812, ilonia1984, kasienka111 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:ja za miesiąc bede właśnie odliczać do testowania ;]fiu fiu ;] nie chcem zapeszać ale mam jakieś dobre przeczucia , i 3mam za ciebie kciuki ;], ajak odpukać nic się nie wykludzi z tego cyklu to bedziemy we dwie za miesiąc, we dwie to zawsze razniej ;]
kasienka111, Agnieszka0812, Aska84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:no jasne ze razniej ja sie wcale jakos nie nakrecam na to ze juz mam byc w ciazy,nie wiem czy moje cialko jest do tego przygotowane.Jak nie teraz to za miesiac,albo za dwa a co tam ale mam jakies dobre przeczucia tak jak i ty najwazniejsze jest pozytywne myslenie.Damy rade dziewczynki...wszystkie po kolei :*
-
kasienka111 wrote:Chciala bym umiec tak pozytywnie myslec ale nie potrafie tak dlugo sie leczylam i czekalam na to dzieciatko a tu taka porazka.Calczas mysle o tym co moglam zrobic,dlaczego ja i kiedy bede miala szanse na kolejne cudowne chwile maciezynstwa.Ciesze sie ze was tu znalazlam,podnosicie na duchu :!
Trzymam kciukasy za Ciebie smutasku.Bedzie dobrze jak bys potrzebowala wal do mnie jak w dym :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:43
Agnieszka0812, kasienka111, kierzynka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kasienka111 wrote:Chciala bym umiec tak pozytywnie myslec ale nie potrafie tak dlugo sie leczylam i czekalam na to dzieciatko a tu taka porazka.Calczas mysle o tym co moglam zrobic,dlaczego ja i kiedy bede miala szanse na kolejne cudowne chwile maciezynstwa.Ciesze sie ze was tu znalazlam,podnosicie na duchu :!
Ja miałam dwie zdrowe ciążę, nie spodziewałam się, że kolejną stracę, byłam pewna, że skoro dwójkę dzieci już mam to kolejna ciąża to tylko "formalność", a tak nie jest. Nic nie jest raz na zawsze, rutyna mnie zjadła, jednak los przytarł mi nosa. Teraz zupełnie inaczej patrzę na wiele spraw i myślę, że wszystko jest "po coś".
Trzymam za Ciebie kciuki, nie ma smutasków, głowa do góry, cyc wypięty i do przodu! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:50
ilonia1984, kasienka111, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzieki dziewczyny jestescie wielkie.Cudowne z was kobiety trzymam za was kciuki i bede calczas trzymac Licze na to ze niebawem bedziemy klaskac uszami bo na waszych testach pojawia sie 2 krechy a potem jak dojde do siebie bedziemy sie razem cieszyc z mojego szczescia jeszcze raz poprostu dziekuje :*
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
Mogę do Was dołączyć?
Właściwie to bardzo nie chciałam się tutaj znaleźć - wolałabym zaczynać teraz drugi trymestr, ale cóż - niestety, nie wszystkie dzieci rodzą się w 40tym tygodniu.
Właśnie zaczął się mój 2cpp. Wczoraj po raz ostatni miałam w ustach termometr - w wakacje będzie miał wolne, a ja w tym czasie relaksuję się i zachodzę w ciążę
Widzę, że od razu trafiłam na dobre wieści. Gratuluję świeżo upieczonym mamom, a także tym, które właściwie już zbliżają się do połowy. Obyście pojawiały się już tylko z sympatiiAgnieszka0812, ilonia1984, Monkey lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Justine ja się nie nakręcam, to nie do mnie chyba było
tak przepraszam juz poprawiłamPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
Jednak wierzę,że wszystko będzie dobrze. Jeżeli jutro ma być kolejne usg. A co to jest Clo?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kasienka111 wrote:Zgadza sie tez nie uwazam zeby to mialo cos do rzeczy,tez jak z tel pisze to widze wielkie braki inaczej sie pisze na kapie
Dziewczyny, nie chciałam byc upierdliwa, sama pisze na tablecie pomijajac polskie znaki i wiem że to też moze denerwowac.
Ale Ilonia zdecydowanie milej się teraz czyta
:-*
Malina witaj. Chyba zadna z nas nie chciala sie tu znalezc, ale zobacz jakie sa tu fajne babki i kupa wsparcia.
Wszystkie bedziemy mamuskami!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
no ale czemu kicha? dopiero 9 dzień cyklu
owulacja może być dzień później, jak dojrzeją
czego się łamiesz nie rozumiemPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku